FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

Mihai Rotaru îl atacă pe Mihai Stoica: „Federația trebuie să intervină!”

Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova, a spus că va face un demers la FRF pentru ca Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, să fie exclus din grila celor de la Orange Sport, acolo unde oficialul roș-albaștrilor este analist TV.
Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova, a spus că va face un demers la FRF pentru ca Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, să fie exclus din grila celor de la Orange Sport, acolo unde oficialul roș-albaștrilor este analist TV.

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 12:51 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 14:11

Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova, a spus că a făcut un demers la FRF pentru ca Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, să fie exclus din grila celor de la Orange Sport, acolo unde oficialul roș-albaștrilor este analist TV. 

Finanțatorul grupării oltene consideră că prezența lui Mihai Stoica în studiourile de televiziune reprezintă un avantaj pentru cei de la FCSB, menționând că orice spune acesta va fi „automat preluat de presă” și catalogând această situație drept o „manipulare”. 

Dezvăluire incredibilă din vestiarul unei echipe de Liga 1 » Înregistra și îi trimitea totul antrenorului: „L-a prins lumea făcând asta”
GSP LIVE
Dezvăluire incredibilă din vestiarul unei echipe de Liga 1 » Înregistra și îi trimitea totul antrenorului: „L-a prins lumea făcând asta”

Mihai Rotaru cere excluderea lui Mihai Stoica din grila Orange Sport: „Federația trebuie să intervină”

„Nu avem niciun meci cu Meme Stoica. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare. 

Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului, pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare. Nu merge!”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik. 

Mihai Rotaru: „Mihai Stoica nu are cum să fie obiectiv” 

Mihai Rotaru a precizat că a ridicat, în trecut, problema prezenței lui Mihai Stoica în studiourile Orange Sport la Federația Română de Fotbal, însă, deocamdată, reprezentanții FRF nu au luat nicio măsură. 

„Facem și noi analize TV și ne ținem partea echipei noastre. El nu are cum să fie obiectiv. Noi am ridicat problema la FRF cu foarte mult timp înainte, dar nu s-a făcut nimic deocamdată. 

O să verificăm statusul acestei inițiative la ceea ce înseamnă federație, pentru că ar trebui introdus în regulamente, ceea ce înseamnă Ligă. Tocmai că este greu cu el, de asta luăm măsuri”, a mai punctat Mihai Rotaru, potrivit sursei citate.

VIDEO. FCSB - CSU Craiova 1-1 / Malcom Edjouma: „A fost un meci dificil, cred că meritam cele 3 puncte”

Citește și: 

„Toți jucătorii de la Craiova știau de Mangia” » Cât timp a fost ascuns cazul de hărțuire sexuală din Liga 1

Panduru se ia de un antrenor din Superliga: „Nu face nimic!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
IonSaliu
IonSaliu  •  20 Februarie 2023, 21:21
Postat de Mondo pe 20 Februarie 2023, 20:12

MMul nu are ce cauta pe posturi publice ca analist sportiv. Oricum ar putea sa apara pe canale cu programe pt pusc@riasi, derbedei, g0lani, infr@ctori de dret comun unde poate avea forumuri cu ceilalti infr@ct0ri: Becali, Borcea, Stefan, Iancu, Netoiu, Niculaie, Copos, clanul Becali, Dragomir, ... sint destui.

Cum am zis, în alte democraţii, o persoană cu condamnare penală NU are ce căuta în mass-media respectabile. Aşa cum e cazul şi în politică, şi în sistemul de educaţie. O staţie TV privată din SUA a trecut printr-un scandal prin anii 2000s. Au avut un reporter care, la angajare, a ascuns faptul că a avut o condamnare penală… pe vremea copilăriei, nu maturităţii. Mass-media şi educatorii sunt INFLUENCERS foarte importanţi în orice societate. De aceea standardele sunt mult, mult mai ridicate decât în alte domenii.

IonSaliu
IonSaliu  •  20 Februarie 2023, 21:18
Postat de John_Doe pe 20 Februarie 2023, 15:13

Cred ca foarte mulți cititori dau click cu sufletul la gură sa citească inepțiile tale!

Categoric, niciun ultra zecesebist! Orice apreciere din partea lor a commenturilor mele aici aşi lua-o drept un “afront”!

cipri40
cipri40  •  20 Februarie 2023, 21:05

Mihai Rotaru vorbeste de manipulare.Avara din joc la Miculescu la milimetru si se anuleaza cartonasul rosu. Dupa nu vede arbitrul cand loveste mingea in mana si era repunere de la careul de 6 metri pentru Steaua, dar vede un corner dintr-o faza mult mai grea cand a sutat la ultima faza jucatorul craiovean. Nu spun numele petru ca o sa moara mare speranta

Vezi toate comentariile (50)
Comentează