FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă din vestiarul unei echipe de Liga 1 » Înregistra și îi trimitea totul antrenorului: „L-a prins lumea făcând asta”

Foto: Arhivă GSP
Foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 11:05 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 13:23

Sebastian Chitoșcă (30 de ani), fost fotbalist, a rememorat, în direct la GSP Live, un moment petrecut la FC Voluntari, formație pentru care a evoluat în perioada februarie 2016 - iunie 2016, împrumutat fiind de la FCSB. 

Sebastian Chitoșcă a povestit cum, la gruparea ilfoveană, un membru al staff-ului tehnic condus de Ionel Ganea (49 de ani), care atunci era antrenor principal, înregistra ce se vorbea în vestiar și îi trimitea „Ganezului” totul direct pe WhatsApp. 

VIDEO. Sebastian Chitoșcă și povestea „sifonului” de la Voluntari: „S-a enervat Ganea, a început să țipe”

„La Voluntari era un magazioner sau un maseur care înregistra tot ce se vorbea în vestiar și trimitea totul direct antrenorului, pe WhatsApp. L-a prins lumea făcând asta și credeți-mă că am fost și la Voluntari coleg cu niște jucători mari. 

Pancu, pentru mine, era un jucător mare al României, la fel ca Grigore (n.r. - Nicolae Grigore), Bornescu, fotbaliști buni. Vedeau chestiile astea. Ăla înregistra și, la un moment dat, se pune pe masa antrenorului. Ionel Ganea avea masa lui în vestiar și se punea pe ea înainte să înceapă antrenamentul. 

Dezvăluire incredibilă din vestiarul unei echipe de Liga 1 » Înregistra și îi trimitea totul antrenorului: „L-a prins lumea făcând asta”
Ionel Ganea, pe vremea când era antrenorul celor de la FC Voluntari. Foto: Arhivă GSP

Și a găsit o sticlă de un litru, goală, cu leucoplast pe ea, pe care scria: «Sifon». Și s-a enervat și a zis: «Pentru cine e asta?»  Băieții i-au zis: «Pentru ăla!» Mister a început să țipe: «Nesimțiților!»

«Dochi (n.r. doctorul echipei), cine a pus mă asta aici? Tu ai pus-o?» Iar Dochi i-a spus: «Nu, Mister, că dacă îi puneam eu îi puneam una de doi litri, nu de unul»”, a relatat Sebastian Chitoșcă, la emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

În carieră, Sebastian Chitoșcă a mai jucat la Ceahlăul Piatra-Neamț, CSM Roman, FCSB, FC Brașov, FC Botoșani și Universitatea Cluj. S-a retras în anul 2019 din fotbal, la numai 26 de ani. 

Citește și: 

Moment neștiut cu Burchel, șeful Școlii de Antrenori: „Moldovene, te iau pe tine, dar o să am probleme”

„Multinaționala” din Liga 1 se scufundă în mediocritate! Sunt cei mai slabi din campionat și pot plăti scump pentru strategia din iarnă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  20 Februarie 2023, 13:22

Chitoșcă nu este bărbatul pe care l-a părăsit nevasta pentur banii de la Survivor? Cât despre chestia asta cu sifoanele antrenorilor observ că GSP a găsit o nouă metodă pentru a realiza articole...PR-ul sau recuperatorul de bani al fotbaliștilor...prin vestiarele unor echipe amenințarea de dau la GSP a ajuns mai tare decât instigarea la bătaie cu interlopii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează