FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Patronul lui CSU Craiova, dialog neconvențional cu suporterii » Dezminte afacerea cu CFR Cluj: „Nici de glumă nu e bună!”

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 20:22

Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, a răspuns celor mai arzătoare întrebări ale suporterilor olteni. 

CSU Craiova a terminat pe locul patru campionatul recent încheiat, dar a prins cupele europene printr-o conjunctură. Viitorul, formația clasată înaintea ei în campionat, a câștigat și Cupa României.

Într-un dialog cu fanii pe facebook-ul echipei, Mihai Rotaru susține că nu se pune problema unei rocade între Alexandru Mateiu (mijlocal central CSU, 29 ani) și Alex Ioniță (mijlocaș ofensiv CFR Cluj, 24). 

Câteva întrebări la care a răspuns Rotaru: 

- De ce a fost numit Corneliu Papură antrenor?
- Nouă ani şi peste 200 de meciuri în tricoul alb-albastru şi asta doar la seniori. Corneliu Papură nu a fost niciodată o soluţie de avarie. Încă din iarnă, în urma punerii în balanţă a plusurilor şi minusurilor, a devenit prima opţiune ca succesor pe banca tehnică a Ştiinţei.

- Care e politica de transferuri din vară?
- Strategia de anul acesta presupune acoperirea a 4 posturi considerate de noi deficitare în sezonul trecut sau neacoperite de dubluri de calitate, respectiv: un fundaş central, doi mijlocaşi centrali, o extremă dreapta, un portar.

- Care este bugetul de transferuri?
- Bugetul alocat doar transferurilor este de aproximativ 1,5 milioane euro, buget în care sunt incluse sumele de transfer, comisioane agenţi, precum şi eventualele sume plătite ca bonus la semnarea contractelor.

- Ce obiective are formația pentru sezonul următor?
- Obiectivul minim acceptat în reprezintă clasarea pe primele două poziţii şi câştigarea Cupei României sau calificarea în grupele UEFA Europa League. Încercăm să fim extrem de atenţi la realizarea campaniei de transferuri şi la gestionarea momentelor de criză ce pot apărea pe parcursul sezonului.

- Se face rocada între Ioniță și Mateiu? 
- Nici de glumă nu este bună. Cu tot respectul pentru Alex Ioniţă, dar Mateiu este sufletul nostru. Exact cum mi-a spus la ultima întâlnire, că el vrea să fie „Totti al Băniei”. Ne interesează Alex Ioniţă, considerăm că este un jucător valoros, dar acestea sunt discuţii care în acest moment privesc doar cluburile, iar pe această cale ne cerem scuze CFR-ului că ne-am permis să discutăm despre un fotbalist aflat sub contract cu ei.

9.000.000 €este bugetul celor de la CSU Craiova pentru sezonul următor, conform patronului Mihai Rotaru

Vezi și: 

Plecări în masă de la CSU Craiova! » Cele 11 nume de pe lista disponibilizaților

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
stefan..
stefan..  •  07 Iunie 2019, 15:50

Se prevede un nou sezon ratat pentru Universitatea Craiova. Antrenor de liga județeană si, mai mult, prezenta lui Cartu la conducere garantează instabilitate. Asta pe unde a trecut, praful s- a ales.

207979096630676
Popirlan Ionel  •  07 Iunie 2019, 12:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sergentu72
sergentu72  •  07 Iunie 2019, 11:20
Postat de Iftime Ionut pe 07 Iunie 2019, 10:29

cLONA NU E STIINTA ! PUNCT.

Nici fc calu nu e Stiinta. Tot punct

Vezi toate comentariile (13)
Comentează