FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Plecări în masă de la CSU Craiova! » Cele 11 nume de pe lista disponibilizaților

Articol de - Publicat joi, 06 iunie 2019 18:04

CSU Craiova renunță la 11 fotbaliști în acastă vară. Florin Gardoș, Andrei Cristea, Andrei Burlacu, Meza Colli și Nuno Rocha se află pe lista plecărilor.

Luni e programată reunirea lotului craiovean, însă multe dintre figurile sezonului trecut nu vor mai spune „prezent” la apelul antrenorului Corneliu Papură. După ratarea locului 3, responsabilii clubului au decis să taie în carne vie, iar lista disponibilizaților cuprinde nu mai puțin de 11 jucători care au dezamăgit stagiunea trecută.

Rol secundar

Din efectivul cu care s-a abordat play-off-ul, vizați sunt Răzvan Popa, Radoslav Dimitrov, Isaac Donkor, Ovidiu Bic, Meza Colli, Nuno Rocha, Andrei Cristea și Alin Țigle. Adus în iarnă, Cristea nu s-a pliat pe stilul oltenilor, iar Donkor plătește pentru numeroasele gafe comise în defensivă. Ceilalți n-au jucat decât un rol secundar în alegerile antrenorilor, fie că a fost vorba de Papură sau de predecesorul Devis Mangia.

N-au convins nici la Iași

Tot pe lista neagră sunt și jucătorii cărora le expiră contractele, ar dori să rămână, dar conducerea nu-i mai dorește. Este vorba despre Florin Gardoș, Andrei Burlacu și portarul Eduard Stăncioiu. Împrumutați în ianuarie lui Poli Iași, Gardoș și Burlacu, văzut la un moment dat drept o mare speranță, n-au convins nici acolo. Cu mențiunea că ultimul a pierdut o bună parte din play-out din cauza unei rupturi musculare. 

„Renunțăm la jucători de la care am avut speranțe și ne-au decepționat. Sunt discuții de despărțire pe cale amiabilă, dar vor dura. E normal să căutăm în altă parte”

„Dezamăgirea produsă de ratarea locului 3 a condus la o analiză. Iar concluzia a fost că echipa asta a stat în șapte, opt jucători. Când ei au fost obosiți sau accidentați, cei veniți de pe bancă nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor”Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

O singură achiziție: Qaka

Singurele fețe noi la reunirea de luni vor fi Kamer Qaka și Mihai Roman II. Albanezul a fost cumpărat de la Poli Iași, în schimbul a 150.000 de euro, iar Roman se întoarce după împrumutul de două sezoane la FC Botoșani. 

Vezi și: 

Editorial Ovidiu Ioanițoaia: „Nu-i pace nici în Bănie!”

EXCLUSIV Neagoe l-a dat afară pe omul lui Rednic după 10 zile! Jucătorul și impresarul au luat foc: „Am refuzat Anglia pentru asta?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  07 Iunie 2019, 07:17

Sportul este, in mod cert, o afacere dar ca sa vinzi trebuie sa cresti, ceea ce nu se intampla la Craiova. Singurul care a priceput asta si o face cu foarte mult profesionalism este Hagi. Ceilalti sunt nite pacalici. Cat despre Becali, nebun nebun dar are mai multa minte decat Rotaru caci aduna tinere talente si, la timpul potrivit, va avea ce sa vanda fara sa destabilizeze echipa. Face Rotaru asta? In niciun caz. Cat despre logica, cum sa ii directionezi tu, Craiova, pe Montini si pe Straton la Dinamo si apoi sa te plangi ca iti mai trebuie un varf si un portar la lot? Esti nebun?

735681093223958
Ionel Potec  •  06 Iunie 2019, 22:46
Postat de firaldo pe 06 Iunie 2019, 21:30

7 milioane Mitrita,4 Baluta,800.000 Gustavo,2,5 Screciu,2,8 drepturi de televizare,1 milion din bilete si abonamente,300.000 de la UEFA,1 milion sponsorizari + marketing ,egal aproximativ 18 milioane,1 milion Cicaldau,450.000 Koljic,300.000 Pigliacelli,200.000 Fortes,bugetul anul trecut a fost de 8 milioane,deci bugetul plus achizitiile fac cam 10 milioane,este o diferenta pe plus de 8 milioane,uite ca am si scazut.Amice tu esti usor de manipulat cand vine Rotaru si spune ca plateste salarii de 4.8 milioane de euro pe an,salarii,doar salarii,adica toti jucatorii de la Craiova au cel putin 200.000 de euro pe an,tu esti naiv cand vine Rotaru si spune ca are deficit de 3 milioane de euro pe an,cand el baga in buzunar cu amandoua mainile,.omul vrea profit,il doare undeva de tine sau de alt spectator,intelegi?Stai tu linistit ca cu investitiile de anul asta in transferuri si cu Papura antrenor iar Cartu presedinte o sa ne batem cu Dinamo in play out!Lasa laudele si odele la adresa lui Rotaru ca daca ar fi iesit 1 cent pe minus fugea si lasa echipa asta.

ce naiv esti in toata lumea asta se urmareste profitul nu numai in romania becali o spune pe fata ca vrea bani ce e rau in asta? ai vrea sa fi in insolventa? ajax a vindut de 80 de mil si a luat de 14 mil cam asa stau lucrurile in tot fotbalul mondial , nu il laud pe rotaru dar cam asa merg lucrurile unele transferuri ies altele nu asa e peste tot , locul in play off nu are cine sa ni-l ia stai linistit nivelul e mult mai slab la celelalte echipe oricine ar fi antrenor. ce v-a facut cirtu? el merita oricum sa fie la craiova asa cum e si duckadam e o voce respectata si e de ajuns

lionforever
lionforever  •  06 Iunie 2019, 21:50
Postat de antalmihai pe 06 Iunie 2019, 19:09

Deci ori astia s prosti, ori sunt nebuni. Vorbim despre Rotaru in cazul- Burlacu, care la Craiova chiar si-a facut datoria, iar la iasi a fost scos din lot de stoican datorita RUDENIEI sa nu ia foc suporterii! Pai cum sa renunti la acest jucator tinar??????

Burlacu avea mari carente de comportament, mai precis era prieten la catarama cu paharul, același lucru si in cazu meza coli, fedele si cred ca mai sunt, nu se spune adevarul.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează