FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

azi, ORA 20:00 Ediție-eveniment în această seară, la „Prietenii lui Ovidiu” » Mihai Rotaru, în premieră în studio, la o emisiune! Dezvăluiri tari ale patronului Craiovei

Mihai Rotaru FOTO: Cristi Preda
Mihai Rotaru FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2022 17:15 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 18:26

Ediție eveniment în această seară la „Prietenii lui Ovidiu”. Mihai Rotaru, principalul acționar al clubului CS Universitatea Craiova, este pentru prima dată invitat într-o emisiune. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Acesta vorbește deschis despre ce se întâmplă în sânul clubului CS Universitatea Craiova, despre viitorul antrenorului Laurențiu Reghecampf, despre șansele echipei la câștigarea Cupei României, dar și obiectivele de pe final de sezon. De ce a investit la Craiova, câți bani a investit până acum în club și care sunt cele mai mari regrete, toate într-o ediție-eveniment.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

CITEȘTE ȘI: 

Cum și-a pierdut Florin Răducioiu locul la Milan: „Nu trebuia s-o fac! Am greșit față de Capello” + ce salariu avea: „Am luat 500.000$ doar din prime!”

Viorel Hizo și amintirile carierei de antrenor: „Îmi creasem o relație cu ospătarii și așa prindeam jucătorii la bar: «Ce cauți aici, mă nemernicule?!»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  04 Mai 2022, 19:42

Craiova are cea mai buna organizare din Liga I, club construit ca o corporatie unde fiecare are sarcini clare si exista o stabilitate in fluxul organizational. Pacat ca totul s-a intamplat cu bani smenuiti de la ANRP, in urma unei retrocedari ale statului catre Rotaru de 60 mil euro

legio.sud
legio.sud  •  04 Mai 2022, 19:25
Postat de nasty1 pe 04 Mai 2022, 19:04

Vorbeste seful clonei infiintate de PSD direct in liga a doua, tovarasu' Rotaru, jumulitorul ANRP. Toti abonatii Mogosoaiei, urechile ciulite la ce ciripeste sefu'!

Plângi frustratule , arată-mi unul corect care a făcut avere pe bune in România , apropo ești GG-ist , mititelian sau etc. ?

nasty1
nasty1  •  04 Mai 2022, 19:04

Vorbeste seful clonei infiintate de PSD direct in liga a doua, tovarasu' Rotaru, jumulitorul ANRP. Toti abonatii Mogosoaiei, urechile ciulite la ce ciripeste sefu'!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează