FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru, prima reacție după demisia lui Mirel Rădoi: „A fost nociv pentru Universitatea Craiova. Poate nu e pregătit să antreneze echipa” + Ce spune despre viitorul antrenor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 23:17 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 00:40

Mihai Rotaru, finanțatorul CSU Craiova, a reacționat în premieră după ce Mirel Rădoi și-a anunțat demisia.

Omul de afaceri a dezvăluit că încă nu a discutat cu Mirel Rădoi după anunțul tehnicianului și spune că a fost profund nemulțumit de faptul că aceasta a discutat probleme interne în public.

Rotaru spune că are 3 variante de antrenor, dar noul tehnician va fi ales abia după ultimele meciuri din 2022.

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Mirel Rădoi: „Nu ți-e rușine? Să nu mai pronunțe numele și să uite de mine! Să nu mai aud de el!”
CSU CRAIOVA
Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Mirel Rădoi: „Nu ți-e rușine? Să nu mai pronunțe numele și să uite de mine! Să nu mai aud de el!”

Mihai Rotaru, prima reacție după demisia lui Mirel Rădoi: „Poate nu e pregătit să antreneze Universitatea Craiova”

„Nu am discutat nimic cu el. Eu am informații din presă. Am citit declarația. Îmi e greu să îmi dau cu părerea despre ea. În ultimele două luni, după fiecare meci aveam discursul lui Mister că pleacă, că are bani și că poate sta acasă. Asta m-a deranjat. Nu accept să ne spălăm rufele în public. Dacă o persoană are o problemă cu altcineva din club, trebuie să discute față în față.

La un moment dat, i-am amendat pe ambii (n.r. - Rădoi și Cârțu). Din punct de vedere al imaginii, Rădoi a fost nociv pentru Craiova. Noi trebuie să o luăm acum de la zero. Tot ce am încercat să construim cu domnul Rădoi s-a întors împotriva noastră.

Îmi pare rău. Sunt extrem de trist. S-au făcut toate eforturile ca domnul Rădoi și staff-ul său să fie mulțumiți. Am adus ce jucători a vrut  Laszlo Balint, apoi ce jucători a vrut Rădoi. Dar cum putem construi ceva dacă ni se spune mereu «Plec»?

Cu Rădoi am discutat după meciul cu Chindia și i-am cerut două lucruri: să ne consultăm dacă vrea să ia o decizie și să nu mai discutăm în public. A fost de acord. Dar după meciul cu FCU Craiova a făcut la fel. A spus că unul nu e bun, că el nu stă pe locul 7-8 și că pleacă... De atunci nu am mai discutat cu domnia sa. Pe mine m-au nemulțumit doar declarațiile publice, alte probleme nu am avut cu domnia sa.

În acest moment, ca imagine suntem cel mai jos după 2013, din cauza acestor declarații. Din 2020 am stat departe de club, dar acum sunt dat peste cap. Acum trebuie să găsesc soluții, să iau decizii. Te trezești la 11 noaptea că antrenorul își dă demisia... Pe mine nu m-a sunat nimeni.

În acest moment orice relație e nocivă, din punct de vedere al comunicării. Rădoi a dat în jucători, a zis că e un club la care jucătorii nu corespund... El acreditează ideea că Universitatea Craiova nu e pregătită să fie antrenată de domnia sa. Poate e invers. Eu nu i-am reproșat calitatea lui de antrenor, nu i-am reproșat nicio decizie, ci doar modul de a comunica. Lucrurile trebuie făcute cu eleganță și cu respect. 

Mihai Rotaru, prima reacție după demisia lui Mirel Rădoi: „A fost nociv pentru Universitatea Craiova. Poate nu e pregătit să antreneze echipa” + Ce spune despre viitorul antrenor
Mirel Rădoi // FOTO: Imago

Habar nu am cine conduce antrenamentul de mâine. Poate îl conduce Rădoi, că pe mine nu m-a sunat. Când pleacă antrenorul, trebuie ca un secund să preia echipa. Am un plan făcut. O să fie un antrenor pentru aceste două meciuri, iar după 17 decembrie va fi un alt antrenor. Planul e făcut, dar nu știu dacă voi reuși. Știu varianta numărul 1, varianta numărul 2 și varianta numărul 3. Toți sunt antrenori sub contract”, a spus Mihai Rotaru la emisiunea „DigiSport Special”.

Mihai Rotaru: „Sorin Cârțu are tot dreptul să vorbească”

Rotaru a vorbit și despre scandalul dintre Mirel Rădoi și Sorin Cârțu, președintele oltenilor, și spune că nu este de acord cu reacția antrenorului.

„Eu i-am reproșat lui Sorin multe declarații, prin mesaje, prin discuții directe. I-am spus că nu ne spălăm rufele în public și că el trebuie să scoată în evidență părțile bune și să apere clubul. Acesta a fost mereu discursul meu. Nu am reușit niciodată... 

E Sorin Cârțu, are tot dreptul să vorbească. Nu mă pot supăra pe el. I-am dat amenzi peste amenzi. El trebuie să-și spună punctul de vedere. Ori lucrăm cu el și îl acceptăm așa cum este, ori nu lucrăm. Dar nu putem să-l schimbăm. 

Dacă motivul demisiei lui Rădoi este că după meciul cu FCU Craiova Cârțu i-a felicitat pe rivali că au fost mai buni, e un motiv pueril. Mi se pare normal ca un președinte să felicite adversarul. Nu cred că Sorin Cârțu a zis «Ce antrenor bun au ei și ce antrenor slab avem noi». Dacă eram Cârțu, spuneam că noi meritam mai mult. Dar de aici până la ... Nu cred că felicitarea advesarului e un motiv de revoltă”, a adăugat Rotaru.

Citește și: 

Cine vine în locul lui Mirel Rădoi la CS Universitatea Craiova » Gazeta a aflat cine e pe lista lui Rotaru: „Știu pe cine vreau din iarnă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
Vladutandrei
Vladutandrei  •  08 Decembrie 2022, 14:45
Postat de Aidan_Stone pe 08 Decembrie 2022, 03:02

Universitatea antrenată de un tip care nu avea bac, într-o ţară cu cel mai mare procent de doctorate pe cap de locuitor. Cât tupeu poţi să ai să-ţi găseşti scuze ca antrenor când echipa joacă cel mai încâlcit fotbal din istorie, iar marcatorii tăi se numesc Creţu şi Screciu de vreo 5 etape?

Marlanete,este vinovat Radoi ca Ivan suteaza doar slab si anemic catre poarta!?Este vinovat Radoi,ca Markovic este singur in careu,cu spatele,este adevarat,iar el alege sa dea pasa cu calcaiul!?Este vinovat Radoi,ca cel mqi bun jucator al Craiovei,se accidenteaza la fiecare 2 saptamani!??Mai cauta vinovati,eventual pe la club pe acolo!!

dinamo100
dinamo100  •  08 Decembrie 2022, 10:05

Radoi e un pseudo-antrenor cu aere de Mourinho! Chiar daca a mai comentat cate ceva Cartu, la Craiova nu i-a facut nimeni echipa lui Radoi si nu i-a spus nimeni cum sa-si faca antrenamentele. Ifosele lui sunt deplasate, si m-as mira sa-l mai angajeze cineva prea curand. Poate pe la arabi.

dandana
dandana  •  08 Decembrie 2022, 09:55

Eu nu cred ca Craiova își va reveni decât după ce se va face curățenie. Dau vina pe mateiu, dau vina pe apărare când defapt mijlocul pierde repede mingea și atacanți se retrag foarte greu. Ivan ne-a arătat aseară ca nu mai merita prelungirea contractului, Markovici probabil trebuie sa ia meseria în serios. Noi avem un atacant foarte bun în persoană lui Kolici, doar ca cei de la club nu au știut cum să-l readucă unde era și cum să-l joace. De multe ori Kolici mergea sa își ia mingea fin spate ca nu i se da. Trebuie să aduci jucători talentați, iar Rădoi nu a fost nociv, este același text ca la Pițurcă. Doar ca marele Rotaru se crede Becali și știe mai bine ca Rădoi, asa este în România. Rotare tu ești nociv ca doar vinzi și nu aduci înapoi, dați afară jucători de genul Bărbuț și Bălașa care va bat pe unde va prind. Va întreb cine face aceste decizi ratate, cine l-a îndepărtat pe Pigliacelli? Cine vinde tot ce este bun și aduce alți care nu mai sunt buni? Rădoi a făcut asta sau voi. Tu, Cîrțu și toată conducerea clubului sunteți nocivi. V-ați băgat neamurile în club și azi s-a ajuns aici, acuma te întreb pe tine Rotare. Ai vorbit tu sau nevasta? Tu l-ai adus pe Rădoi când Craiova mergea foarte prost și era jos, tu l-ai dat afară pe Reghe ca să nu îi faci transferurile. Asta cu aducem jucători am mai auzit-o și nu a venit. Îl punem pe Papură și spune ca nu oi trebuie nici un jucător. Defapt Rădoi va forța să băgați mana în buzunar, asa ca l-ați îndepărtat.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează