FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC ARGEȘ - CSU CRAIOVA 2-1

Mirel Rădoi A DEMISIONAT și a pornit războiul cu șefii lui CSU Craiova: „Nea Sorin Cârțu s-a uitat la altă partidă! Să o rezolvăm față în față, nu la TV”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 19:43 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 20:02

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2, și a părăsit Cupa României Betano. Mirel Rădoi (41 de ani) a ținut o ședință-maraton în vestiar. A spus în fața presei că demisionează și a transmis mesaje războinice în direcția conducerii. 

  • FC Hermannstadt va juca în „sferturi” contra ocupantei locului secund din grupa C. FC Argeș va înfrunta câștigătoarea grupei C.
  • Grupa A: Sepsi și FCU Craiova au obținut ieri calificarea în „sferturi”
  • Grupa C: Meciurile decisive au loc astăzi, de la ora 20:00, liveTEXT AICI
  • Grupa B: Partidele decisive sunt programate joi, de la ora 20:00.

La flash-interviul acordat televiziunilor, Mirel Rădoi a lansat un atac asupra conducerii, dar a spus că va continua la CS Universitatea Craiova. La scurt timp, s-a răzgândit și a transmis că va demisiona. A făcut anunțul la zona mixtă, în timp ce se îndrepta spre conferința de presă. Nu apucase să își anunțe jucătorii. 

Mirel Rădoi A DEMISIONAT de la CS Universitatea Craiova

„Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente... nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap... am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația”, a explicat Mirel Rădoi. 

Ce a spus Mirel Rădoi la flash-interviu, după FC Argeș - CSU Craiova 

„O primă repriză bună, am avut șanse clare de a marca. Au fost 5 situații clare. Am început bine și partea secundă, am reușit să înscriem. Cred că pe un moment de relaxare al nostru, am zis că e meciul câștigat... golul 2 pe care l-am primit ne-a debusolat. 

Pe final de joc am dat și semne de oboseală, n-am mai reușit să atacăm profunzimea. Astea le-am cerut, dar nu am putut. Din păcate, nu am reușit să egalăm. Am înțeles că o remiză ne-ar fi calificat.

Nu sunt nemulțumit de vreun jucător anume astăzi, doar de rezultat. Probabil meciul cu FCU Craiova și declarațiile din interior ne-au afectat. Încercăm să rezolvăm, dacă nu putem, ridicăm mâna ca la școală și gata. Eu o să le ridic pe amândouă, că nu prea mi-a plăcut acolo”, a spur Mirel Rădoi la Orange Sport. 

Mirel Rădoi, mesaj pentru Sorin Cârțu și șefii lui FCU Craiova

„Am văzut și declarația lui nea Sorin Cârțu de după meciul cu FCU. A zis că meritau ei să câștige. Din punctul meu de vedere, s-a uitat la altă partidă. Când am avut atâtea ocazii, iar adversarul a avut două șuturi... dacă fiecare șut al lor pe poartă trebuie să fie și gol, atunci ne antrenăm degeaba.

Eu nu am ce să le reproșez jucătorilor. Tot ce a depins de ei, au făcut. Poate ultimele minute din partida du FCU au fost rele, ne-am debusolat puțin. 

Semnalele sunt altele pentru mine, din partea clubului. Și femeile vorbesc despre ce se întâmplă... Eu prea multe semnale nu accept, că nu am telefonul la mine. Mă gândesc să rezolvăm probleme față în față, nu la televizor!”, a răbufnit Rădoi. 

În derapajul sexist făcut la finalul intervenției, Mirel Rădoi pare că se referă la SIlvia, soția lui Sorin Cârțu. Aceasta l-a criticat public pe antrenor după eșecul din derby-ul cu FCU Craiova.

Clasamentul final al grupei D din Cupa României:

EchipăGolaverajPuncte
1. Hermannstadt7-56
2. FC Argeș3-25
3. Minaur8-34
4. CSU Craiova4-34
5. Ocna Mureș2-74
6. Chindia Târgoviște2-61

Citește și alte știri din Cupa României: 

Dinamo s-a trezit chiar când fotbalul se oprește: „Stăm 3 luni acasă! Zici că sunt pensionar...”

FOTO Prima grupă rezolvată în Cupa României Betano » Meci nebun între Slobozia și Dinamo: 6 goluri și 3 eliminări! Cine merge în sferturi

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (60)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  08 Decembrie 2022, 21:22

Antrenorii de pe la CSU au avut si bune si rele dar, cu totii, au avut o singura constanta : piaza-rea Dan Nistor. Am tot scris pe aici dar, in afara de patron, care l-a sustinut pana in panzele albe ca trebuie sa joace, n-a mai bagat nimeni la cap. Si asa s-au dus cu totii...

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  08 Decembrie 2022, 18:40
Postat de alb.albastru pe 08 Decembrie 2022, 08:54

Ba ***, trezeste'te! Daca ai firma cu angajati in craiova si sponsorizezi partidu , ai recunoscut aici ca fa I parte din cloaca lor, iar ca sa faci parte din cloaca lor trebuie sa cotizezi cum fac toti(inclusiv aia cu interese din peluza DEGEBA) ....nu cred ca ai vrea sa ne intalnim, ramaene olga fara postac. ***! P.s. cotizand la partid fac pariu ca le impui angajatilor sa se duca la meciurile clonei sa faca ode partidului.

Te duce capul ceva mai putin ca pe o Curca. Nu am cotizat niciodata la nimeni nimic. Usa noastra e deschisă pentru oricine. Nu si pentru prosti. Tu nu ai ce cauta..

1Q2W3E4R5T6Y
1Q2W3E4R5T6Y  •  08 Decembrie 2022, 14:44

Radoi este un tp conflictual Crede ca daca se plimba cu masini scumpe si are bani,poate sa dea lectii la toata lumea.Ce sa-i faci,asa arata un tip scolit la scoala lui Gigi si MM.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează