FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, deranjat de clauza acceptată de Gigi Becali: „Eu am aflat după. Nu aș fi fost de acord”

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 10:39 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 13:25

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre clauza din contractul lui atacantului italian Andrea Compagno.

Vârful de 27 de ani, adus în vara trecută de FCSB de la FCU Craiova pentru 1,5 milioane de euro, nu poate juca împotriva oltenilor decât dacă Gigi Becali achită 100.000 de euro. Iar MM Stoica se declară nemulțumit de faptul că Becali a fost de acord cu această clauză.

Mihai Stoica n-a rămas dator: „Cam glumeț, am văzut că m-a tutuit! Să își vadă de «Masa tăcerii»”
FCU Craiova - FCSB
Mihai Stoica n-a rămas dator: „Cam glumeț, am văzut că m-a tutuit! Să își vadă de «Masa tăcerii»”

Mihai Stoica, nemulțumit de acordul FCSB - FCU Craiova pentru Andrea Compagno

„Eu mărturisesc că am aflat după ce s-au semnat actele. Nu puteam fi de acord niciodată. Și nu înțeleg cum de a acceptat Andrea la acel moment.

El a fost surprins (n.r. - referire la declarația din interviul acordat GSP) că mai e și acum valabilă clauza. Credea că e valabilă doar pentru anul trecut. Asta e situația...”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

 Cum să nu pot? Aia nu era doar pentru anul trecut? Am crezut că gata, s-a rezolvat, câți ani durează clauza aia? Ce e asta? Adică eu plătesc 1,5 milioane de euro și nici nu pot să folosesc jucătorul când vreau? Cinci ani??? Pfff, eu sper să nu fie așa și că a fost valabil doar pentru anul trecut. Ar fi frumos pentru mine să joc împotriva unei echipe unde m-am simțit deosebit, să-mi revăd foști colegi, să văd suporterii. Până la urmă eu sunt doar fotbalist, dacă mi se spune să joc, intru și joc, dacă mi se va transmite că n-am voie, atunci urc în tribune sau văd partida la televizor. 

- Andrea Compagno

Mititelu spune că Becali trebuie să-i dea 100.000 de euro ca să-l folosească pe Compagno

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a dat detalii despre clauza atacantului italian.

„Transferul lui Compagno e clar: 1,5 milioane de euro, 10% dintr-un viitor transfer și 100.000 de euro la fiecare meci cu noi. Nu am avut nicio discuție cu Gigi Becali, nici nu urmează să avem. Nici dânsul n-a solicitat ceva vreodată, pentru că lucrurile sunt clare. 

Când Compagno a fost transferat a avut un preț, iar în acest preț intră mai multe componente. Suma fixă, procentul din viitorul transfer, plus această clauză.  Singurul care decide dacă joacă sau nu Compagno este Gigi Becali. Când am vândut un jucător de nivelul lui Compagno am avut grijă să încasez ceva dacă este să mă lupt cu el”, a  spus Mititelu pentru GSP.ro.

Echipa probabilă FCSB cu FCU Craiova:  Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Al. Băluță, Miculescu, F. Coman

VIDEO FCSB a revenit în țară din cantonamentul din Olanda

Citește și: 

Așa arată un antrenament FCSB filmat cu drona în Olanda! Video spectaculos realizat de GSP, de la 50 de metri de sol

Chiricheș, întâlnire cu Pintilii în miez de noapte » Unde au fost surprinși și ce rival din Liga 1 le-a fost alături

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (20)
Razvan85
Razvan85  •  09 Iulie 2023, 20:42

Prin declaratia asta care este in titlu, recunoaste ça Gigi il tine de mascota

aius
aius  •  09 Iulie 2023, 18:54

Pai cine te intreaba pe tine,vasalule?!

snacks07
snacks07  •  09 Iulie 2023, 17:24
Postat de tricicletacuelice pe 09 Iulie 2023, 13:40

"El a aflat după şi n-ar fifost de acord". O dovadă în plus că e neica nimeni, îi cere Gigi lui părerea la semnarea de contracte ?! Altfel spus, priviţi poza : imaginea emblematică a succesului !

Hmm, imaginea emblematică a succesului, zici ? Poate ! Mai ţineţi minte cum se alcătuiau în trecut (poate şi astăzi) panouri cu fotografiile absolvenţilor de liceu sau facultate ? Ei, da ! Aceasta este o amintire de neuitat la absolvirea "facultăţii" de către cei doi, cu "Magna Cum Laude " !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează