FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica sare în apărarea jucătorului de la FCSB intrat în dizgrația lui Gigi Becali: „Nu aș renunța niciodată la el! Este un profesionist cum rar mi-a fost să văd”

Andrea Compagno, pe placul lui Mihai Stoica
Andrea Compagno, pe placul lui Mihai Stoica

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 11:21 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 11:43

FCSB merge foarte bine în campionat. Trupa antrenată de Elias Charalambous este lider detașat în Superliga, cu 47 de puncte, 11 în plus față de ocupanta locului 2, CFR Cluj.

Golgheterul vicecampioanei și al Superligii este Darius Olaru (25 de ani), cel care a punctat de 13 ori în acest sezon. Andrea Compagno (27 de ani) a fost golgheterul lui FCSB din sezonul trecut, dar a fost tras pe linie moartă de patronul echipei, Gigi Becali.

S-au terminat negocierile Farul - Alibec » Atacantul naționalei a luat decizia
FARUL
S-au terminat negocierile Farul - Alibec » Atacantul naționalei a luat decizia

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Andrea Compagno

Atacantul italian nu este pe placul patronului de la FCSB, dar Mihai Stoica, managerul general al echipei, a menționat faptul că, dacă ar conduce echipa, nu ar renunța la serviciile jucătorului. FCSB l-a transferat pe Compagno de la FC U Craiova pentru 1,5 milioane de euro și s-ar putea despărți de vârf pentru 400.000 de euro.

Compagno este un jucător pe placul lui Mihai Stoica, dar acesta nu poate trece peste cuvântul patronului, cel care decide jucătorii care pleacă de la echipă: „Nu aș renunța niciodată la Compagno. Îți oferă alternativă și se antrenează excepțional. Niciodată nu a avut vreun reproș la adresa nimănui. Este un profesionist cum rar mi-a fost să văd, dar asta este situația. Cel care plătește trebuie să dicteze.

Vii cu argumente, încerci să-l influențezi, dar am avut meciurile acestea și am arătat foarte bine fără el. În momentul în care patronului i se pune pata nu se mai poate face nimic. Sunt discuții”, a precizat MM Stoica, pentru Orange Sport.

FCSB domină Superliga

După 22 de etape, FCSB e lider în Superliga, cu 47 de puncte în 22 de etape, la 11 puncte distanță de locul doi, ocupat de CFR Cluj. Roș-albaștrii au cele mai multe victorii în acest sezon, 14, și cele mai puține înfrângeri, 3.

De asemenea, echipa pregătită de Charalambous și Pintilii a marcat 42 de goluri și are cel mai bun atac, a primit 20 de goluri și are cea mai bună apărare. Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Craiova, duminică de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Citește și alte știri:

Reacția vehementă a lui Ion Crăciunescu după ce a aflat arbitrul delegat la Universitatea Craiova - FCSB

Un atacant trecut pe la naționala Tunisiei în Superliga. Vine din campionatul turc

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (9)
Dumad78
Dumad78  •  26 Ianuarie 2024, 18:24

Becali Gigi cea mai mârșavă ființă din fotbal. Un om care dacă ar avea putere politică ar fi cel mai mare tiran

tivireli
tivireli  •  26 Ianuarie 2024, 14:48

Da, după ce Andrea a dus in spinare echipa un sezon întreg, ducandu-i de la locul 14 la 45 de minute de titlu, cu golurile lui, au ajuns sa aiba incredere in ei. Vindeti-l, dati-l gratis si usor, usor o sa reveniți la lipsa de incredere. In spinarea lui si-a recăpătat încrederea si Coman, dar sigur va cădea iar. Pentru ca nu este el un lider şi nici altul nu are echipa.

carol_k
carol_k  •  26 Ianuarie 2024, 13:36

Bravo MM, baga-ti patronasul in gura suporterilor, si-asa sunt cu capsa pusa.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează