FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi a mers până la capăt: FCSB a reziliat cu Miron + MM vrea un fost dinamovist: „Îmi place”

Andrei Miron a plecat de la FCSB // foto: Imago Images
Andrei Miron a plecat de la FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 21:44 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 08:18

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a anunțat că vicecampioana i-a reziliat contractul lui Andrei Miron (28)!

Final de aventură pentru Andrei Miron la FCSB. Gigi Becali l-a dat afară pe stoperul în vârstă de 28 de ani.

Anunțul a fost făcut de managerul general Mihai Stoica, care a mai transmis că Denis Haruț, revenit după un împrumut la FC Botoșani, va ocupa poziția de fundaș central la FCSB în următorul sezon.

Cohn și Nețoiu au revenit în Liga 1: „De azi avem o nouă conducere”
STAFF ADMINISTRATIV
Cohn și Nețoiu au revenit în Liga 1: „De azi avem o nouă conducere”

Mihai Stoica: „Andrei Miron a semnat rezilierea cu FCSB”

Miron a semnat astăzi rezilierea, acum foarte puțin timp. Termina contractul în decembrie. Gigi a hotărât să nu-i prelungească deloc contractul, sub nicio formă.

Trebuie să vină doi fundași centrali. Vine Haruț, care va fi folosit doar fundaș central. Am vorbit cu el, e fericit că în sfârșit i se asigură poziția pe care o dorește.

Dragoș Nedelcu este jucătorul nostru. Există o discuție în acest moment, mă voi întâlni sâmbătă cu el pentru a pune lucrurile la punct, să știm dacă rămâne la noi. Dacă da, clar va fi fundaș central.

El e închizător, postul lui numărul 1 acesta este. Doar că acolo îi avem pe Șut, Edjouma, Simion, Perianu. Dintre cei 5, cu tot cu Nedelcu, singurul care poate juca și fundaș central, este el.

Eu cred foarte tare în Haruț, mai ales în poziția asta”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ar trebui să mai aducem un fundaș central, indiscutabil. Și Ovidiu Popescu poate juca acolo, dar nu este de plecat cu el titular ca fundaș central, sub nicio formă!

N-am niciun fundaș central din România pe care să i-l propun lui Gigi. Unul care îmi place mie este Nedelcearu (n.r. - Ionuț, de la Crotone). Îi știu trecutul dinamovist, dar îmi place. Nu s-a discutat absolut nimic. M-am gândit ce fundaș central român mi-ar plăcea, iar el îmi place.

- Mihai Stoica

Adus gratuit de FCSB de la FC Botoșani în februarie 2020, Andrei Miron a adunat 69 de meciuri și două goluri în roș-albastru.

Mai multe știri din Liga 1: 

Cine schimbă de fapt antrenorul la FCU Craiova » Mititelu jr.: „Am o mie doar pe Facebook, sunt foarte răi! E nociv ce fac”

Novak Martinovic voia să revină în România, dar a fost „blocat” de FCSB: „Îmi făcusem deja planul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
zorrozabal
zorrozabal  •  02 Iunie 2022, 11:42

Nedelcearu?!Daca vine la fcsb-se poate paria ca GSP va scrie atunci ca e cel mai bun fundaș și ca nu trebuie sa lipseasca de la naționala!

romeverest
romeverest  •  02 Iunie 2022, 10:18

MM….nu mai incerca sa pacalesti lumea !! Toti stiu faptul ca esti director sportiv la Fcsb doar de forma si nu mai ai niciun cuvamt de spus la acest club !! La ce foloseste faptul ca tie iti place vreun jucator, atata timp cat patronul tau a afirmat deseori ca s-a pacalit cu multe din propunerile tale ?? Becali cumpara numai pe cine doreste el, asa ca nu mai are rost sa te bagi singur in seama fara niciun rost !!

007claudiu
007claudiu  •  02 Iunie 2022, 08:04

Meme crede el ;))) Politica, tot ce tine de Fcsb e comandat de la Palat, de Gigi. Meme eventual poate fi nervos, are dreptul de a-si exprima anumite opinii doar legat de jocul adversarelor, nicidecum de Fcsb. Alo nu are dreptul la opinie iar daca o are, e de fapt portavocea patronului, daca vrea el ceva anume.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează