FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a continuat cu atacurile: „Nimeni nu ia nicio măsură! E promovat în continuare”

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 11:33 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 11:51

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, s-a luat din nou de Florin Andrei.

După ce l-a atacat pe Florin Andrei, care a fost în camera VAR la Hermannstadt - FCSB, scor 2-2, când a anulat un gol al roș-albaștrilor, Mihai Stoica l-a criticat din nou.

De data această, oficialul FCSB l-a atacat pe Florin Andrei că nu a intervenit, din camera VAR, la Oțelul - Dinamo, când mingea l-a lovit în braț pe Luis Araujo, apărătorul „câinilor”.

Gigi Becali nu-l iartă: „Mi-a scos 20-30 de milioane de euro din buzunar”
FCSB
Gigi Becali nu-l iartă: „Mi-a scos 20-30 de milioane de euro din buzunar”

MM Stoica l-a luat din nou la țintă pe Florin Andrei

„La Farul - Sepsi a fost un henț. Și a intervenit VAR, așa cum trebuia. Care VAR nu a intervenit în alte faze din etapa asta. Pe mine, pur și simplu... Eu nu înțeleg de ce VAR nu intervine la Galați.

Domnul Florin Andrei, de care vorbesc de ceva timp și nimeni nu ia nicio măsură. Domnul Florin Andrei e în continuare promovat, oficiază, iar el la faza aia nu-l cheamă pe Găman să-i arată că e henț. Poate el zice că nu e henț.

Trebuie să-l întrebăm pe Florin Andrei când e henț sau nu. El vede henț la Compagno și nu vede henț la Galați. E blocaj la fileu, ca la volei. Oprește mingea...”, a spus MM Stoica la OrangeSport.

Ce s-a întâmplat la Oțelul - Dinamo

În minutul 15, la 0-0, defensiva „câinilor” a respins un balon periculos până la Fatai, nigerianul a avut spirit de prezență, a pus capul la bătaie, iar mingea trimisă de acesta s-a dus în brațul lui Araujo.  Aflat aproape de fază, George Găman nu a dictat nimic. Nici asistenții săi din cabina VAR nu au considerat că „infracțiunea” dinamovistului necesita acordarea unui penalty. „Din punctul meu de vedere, e henț”, a opinat Ionuț Angheluță, unul dintre comentatorii partidei de la DigiSport. 

Prezent pe stadion, fotoreporterul GSP Raed Krishan a surprins perfect momentul în care mingea lovită de Fatai îl lovește în mână pe Araujo. 

Faza controversată din Oțelul - Dinamo, surprinsă de fotoreporterul GSP Raed Krishan
Faza controversată din Oțelul - Dinamo, surprinsă de fotoreporterul GSP Raed Krishan
Faza controversată din Oțelul - Dinamo, surprinsă de fotoreporterul GSP Raed Krishan
Faza controversată din Oțelul - Dinamo / Captură Digi Sport
Faza controversată din Oțelul - Dinamo / Captură Digi Sport

Florin Andrei a anulat un gol în Hermannstadt - FCSB

La meciul Hermannstadt - FCSB, la 0-0,  Andrea Compagno a marcat încă din minutul 8, dar reușita i-a fost anulată pe motiv de henț. Înainte să reia printre picioarele lui Căbuz, nouarul roș-albaștrilor ar fi atins balonul cu mâna în duelul aerian cu stoperul Valerică Găman. 

Mihai Stoica a continuat cu atacurile: „Nimeni nu ia nicio măsură! E promovat în continuare”

„Nu mi-a plăcut de Florin Andrei, care a zis că e henț, după o reluare pe care am văzut-o cu toții și după care nu ne putem edifica dacă mingea îi vine în piept sau în braț lui Compagno. El zice că e henț și anulează golul. Eu cred că Florin Andrei nu trebuia să intervină. Nu e o filmare care să ne edifice. Noi nu știm. Nu se vede.

Andrea spune că l-a lovit în piept. Dacă mingea era îndepărtată și îl atinge, OK, anulează. Mie mi se pare că mingea atinge mâna celui de la Hermannstadt. Dacă fază nu e clară, atunci nu te bagi! Cum facem? Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze? Ăsta rămâne și arbitrează în continuare. Am o mare problemă cu Florin Andrei. Nu trebuia să mai fie delegat după Hermannstadt - U Cluj”, spunea MM Stoica pe 23 septembrie.

VIDEO Gigi Becali îl distruge pe Kyros Vassaras: „Stai la tine acasă în Grecia ta. Lasă-ne, bă, frate în pace! Să vină Avram, Deaconu sau Hațegan... Ne trebuie grec?”

Citește și: 

Gică Hagi a „explodat” la conferința de presă: „Asta înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani!”

Propus de Gigi Becali în fruntea CCA, Marius Avram și-a dezvăluit intențiile: „Pentru mine, nu are niciun fel de valoare lucrul ăsta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
parpalache
parpalache  •  01 Octombrie 2023, 19:01

Bine, bine,ca obraznicul asta mereu„ia la ținta”pe cei care nu slujesc fcsb,se vede!Dar ce nu pricepem deloc,este de ce comisia de disciplina( a lui Justin Stefan-nepotul lui Argaseala),tace ca ***-***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1945sv0509
1945sv0509  •  01 Octombrie 2023, 13:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

papora
papora  •  01 Octombrie 2023, 13:09

„Nimeni nu ia nicio măsură! E promovat în continuare”, te referi cumva la propria persoană makharenko??

Vezi toate comentariile (11)
Comentează