FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mihai Stoica atacă din nou pe Facebook: „Sunt unele personaje care dau senzația că urăsc Steaua” » Mesaj pentru Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 11:03 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 12:08

Mihai Stoica, revenit ca manager general la FCSB, este tot mai vehement pe pagina de Facebook și a postat azi un nou mesaj pentru cei care critică echipa roș-albastră.

Oficialul formației patronate de Gigi Becali s-a luat de data aceasta de analiștii TV, despre care consideră că nu o respectă pe FCSB.

Sunt unele personaje în emisiunile de analiză ale jocurilor de Liga 1 care dau senzația că urăsc Steaua/FCSB și prezintă totul trunchiat despre noi. Pe mine mă jignesc și mă discreditează constant, transformând totul într-o bârfă fotbalistică de ultimă speță. Din partea mea, de azi, au un mare ignore. Respect, Ilie Dumitrescu!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

VIDEO Mihai Stoica în luptă directă cu Talpan: „Pentru mine FCSB e Steaua! N-are cum să fie alta!"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

MM Stoica, detalii din lupta cu COVID-19: „Îşi băgase prin nas betadină şi apă oxigenată, nici la operație nu l-a durut așa”

MM Stoica și Ion Crăciunescu s-au confruntat în direct: „Vă rog frumos, vreau și eu să vorbesc!” / „Nu țipa, că sunt sperios”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
237237473521858
Alexandru Picovici  •  07 Octombrie 2020, 17:49

Un pușcăriaș notoriu, un hoț ***, un membru al unui club finanțat cu banii obținuți din afaceri penale, un personaj ***, fără pic de bun simț, de o perversitate ieșită din comun, care se crede un cunoscător total al fotbalului, regulamentelor și a tot ce există în fotbal.Un *** al societății care a fost dovedit din punct de vedere infracțional, care nu cunoaște noțiunea de omenie, fair-play, onestitate, cinste, dreptate, care ignoră orice umbră de bun simț, care tăvălește în noroi orice regulă a decenței.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  07 Octombrie 2020, 17:47

Personajele alea nu urasc Steaua, echipa marilor succese din fotbalul romanesc, ci Fcsb-ul, echipa ciobanului national al carui slujitor perfect esti tu MM !!

adriann_
adriann_  •  07 Octombrie 2020, 17:45
Postat de Silvio pe 07 Octombrie 2020, 16:43

Tot insisti cu actele.. a dat ciobanul kix cu ele? DA. Juridic a pierdut. Sportiv? NU. Oricum intelegerea expira in 2017, indiferent daca AFC se desfiinta sau nu. Cine da banu, aia e 'Steaua'. Asta au inteles toti. Dar continuitatea nu a fost intrerupta, drept urmare si deciziile FRF si UEFA de a ignora demersurile lui Talpan! Dar FC R? Ce se intampla? Unde le e sigla si numele?? Oooops

CAND TI-AM ZIS CA N-AI INTELES NIMIC O DADEAI CA BATMAN, BATMAN :))) Problema nu e ca in 2017 expira cesiunea facuta de MApN catre AFC, problema e ca intre 2004 si 2017 se poate proba cu cererea facuta chiar de becali ca ACESTA A FOLOSIT MARCA CU REA CREDINTA. Stia ca nu mai are dreptul s-o foloseasca pe firma fcsb, a facut cerere catre MApN, a fost refuzat DAR A CONTINUAT S-O FOLOSEASCA. Asta inseamna ca becali nu are absolut nici o sansa in procesul cu prejudiciul, e vorba de 13 ani, chiar daca instanta decide o suma modica gen 500.000 de euro pe an tot falimentul fcsb va fi unica solutie pentru cioban. Si abia aici vine spilul, daca nu-i vinde pe Coman/Man/Morutan pana la sentinta ramane fara banii pe ei, sumele de transfer vor fi poprite pentru acoperirea prejudiciului.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează