FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA

Mihai Stoica, uimit de câte bilete au fost vândute la FCSB - FCU Craiova, meciul programat la 22:30: „Mă așteptam la 3.000”

Fanii celor de la FCSB vor veni în număr mare și la meciul cu FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +18   FOTO
Fanii celor de la FCSB vor veni în număr mare și la meciul cu FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 21:48 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 22:48

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune că aproape 10.000 de bilete au fost deja vândute pentru meciul cu FCU Craiova, programat duminică, de la ora 22:30. 

  • FCSB - FCU Craiova va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Dunajska Streda - FCSB, prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League, a fost mutată de UEFA miercuri, de la ora 21:30. Decizia a dat peste cap și programul roș-albaștrilor din Liga 1.

Gică Popescu, la Fotbal Show: „FCSB dă într-o tranșă atâția bani pe Miculescu? Nu cred. E anormal!”
FC Voluntari - UTA 3-0
Gică Popescu, la Fotbal Show: „FCSB dă într-o tranșă atâția bani pe Miculescu? Nu cred. E anormal!”

LPF a apelat la o măsură de urgență și a programat partida cu FCU Craiova, de pe Arena Națională, la o oră neobișnuită, 22:30. În ciuda faptului că metroul bucureștean nu mai va funcționa la finalul meciului și că luni este zi de muncă, fanii formației pregătite de Nicolae Dică vor veni în număr mare la stadion.

10.000 de bilete vândute pentru FCSB  - FCU Craiova

„UEFA a intervenit, nu avem ce face. S-au calificat două echipe din Slovacia, Trnava și Dunajska Streda, nu puteau să joace în aceeași zi. Nu ne convine ora, dar nu avem ce face. Bine că s-a găsit și această variantă.

Ne apropiem de 10.000 de bilete date online. Dacă era sâmbătă noapte meciul, mai înțelegeam. Dar duminică, când a doua zi lumea se duce la serviciu... Eu așteptam ca azi să vindem 2.000-3.000 de bilete. 

Dar meciul cu Saburtalo a fost electrizant. Noi trebuie să nu îndepărtăm oamenii. Nu știu de unde vor găsi băieții energie, dar trebuie să facem asta”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

25.228 de spectatoriau fost prezenți pe Arena Națională la FCSB - Saburtalo

VIDEO Cele mai importante informații înainte de FCSB - FCU Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

De ce a grăbit „negociatorul” Becali transferul lui David Miculescu » Ce internațional român a contribuit la mutare

VIDEO Hagi i-a dat mesaj lui Dică » Dezvăluirea noului antrenor de la FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (86)
alexh
alexh  •  31 Iulie 2022, 23:35
Postat de catalynn pe 31 Iulie 2022, 20:49

Bă, doar PROSTII făceau armata bai fcsbist de provincie! :-))) Eu nu am spus ca esti din mediul rural deși aveam ceva bănuieli, însă la cum ai dus mâna la pălărie, bai “orășene”, te-ai cam dat de gol! :-))) Ce purtai mă “orășene”!? Wagner!? :-))) Poate Wrangler bai “orășene” care vrei sa pun cratima la replyuri (eu cratima o pun doar la ne-a jjijji :-))) )

Armata o făceau bărbații. La tine nu am pretenții. Armată n-ai făcut, la școală n-ai fost. Mai rău nu se poate. Spor la cumpărături la Dragonul Roșu.

catalynn
catalynn  •  31 Iulie 2022, 20:49
Postat de alexh pe 31 Iulie 2022, 16:56

Băi popotarule, eu m-am născut și locuiesc într-un ORAȘ cu o vechime de 2100 de ani. Atestat documentar. Înființat și atestat de către romani. Deci eu sunt orășean get-beget. Cum ai ajuns tu in satul cu miniștri nu mă interesează. Referitor la produsele de marcă, știi și tu una si-i dai înainte ca o placă zgâriată. Când purtam Levi Strauss sau Wagner tu nu erai născut. Referitor la Gigi, ce spune el se numește intoxicarea sau adormirea adversarului. Se vede că n-ai făcut armată. Sau dacă ai făcut-o, ai făcut-o de pomană. Sau te agăți de subiect poate mai deturnezi câțiva indeciși. Fără spor însă.

Bă, doar PROSTII făceau armata bai fcsbist de provincie! :-))) Eu nu am spus ca esti din mediul rural deși aveam ceva bănuieli, însă la cum ai dus mâna la pălărie, bai “orășene”, te-ai cam dat de gol! :-))) Ce purtai mă “orășene”!? Wagner!? :-))) Poate Wrangler bai “orășene” care vrei sa pun cratima la replyuri (eu cratima o pun doar la ne-a jjijji :-))) )

alexh
alexh  •  31 Iulie 2022, 19:26
Postat de roja_azul76 pe 31 Iulie 2022, 17:15

Nu a facut armata si...nu reuseste sa "deturneze" pe nimeni! Se straduieste de 6 ani, dar...degeaba! Steaua nu s-a infiintat in 2017...asta e clar!

Cum? De 6 ani postează ? Fără nici un rezultat? Câștigă mâncarea la popotă. Azi, pachet, hrană rece. Azi este duminică.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează