FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA – FCSB 0-1

FOTO Mihai Stoica s-a dezlănțuit » Ce a făcut imediat după fluierul final din Universitatea Craiova – FCSB

FOTO: captură DigiSport +13   FOTO
FOTO: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 22:55 / Actualizat luni, 09 mai 2022 07:06

FCSB a obținut o victorie extrem de importantă cu Universitatea Craiova, 1-0, și rămâne la două puncte de CFR Cluj, liderul din Liga 1

Formația roș-albastră s-a impus pe „Ion Oblemenco” pe final, grație unui gol spectaculos marcat de Ivan Mamut, în minutul 86.

Se încinge lupta la titlu după Craiova – FCSB » CFR poate deveni campioană etapa viitoare, chiar dacă nu bate!
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Se încinge lupta la titlu după Craiova – FCSB » CFR poate deveni campioană etapa viitoare, chiar dacă nu bate!

FOTO. Mihai Stoica s-a descătușat după Universitatea Craiova – FCSB

La finalul meciului, Mihai Stoica s-a descătușat. Aflat la tribuna oficială, managerul roș-albaștrilor s-a bucurat alături de fiica lui, Teodora, dar nu s-a oprit. Ulterior, oficialul roș-albaștrilor s-a întors către galeria FCSB. S-a îndreptat către sectorul destinat roș-albaștrilor și s-a urcat pe un gard pentru a-și manifesta bucuria, neputând să fie calmat de unul dintre stewarzi.

+9 FOTO
  • FOTO: captură DigiSport

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit pe teren

După fluierul final, jucătorii de la FCSB s-au prăbușit pe teren, iar după aceea au sărbătorit alături de fanii rămași pe stadion.

+9 FOTO

Am trăit foarte intens. Cred că am început foarte bine jocul, am avut o primă repriză destul bună. În partea a doua, vreo 15 minute, am cedat inițiativa și le-am permis adversarilor să ne preseze. Dar am revenit și am împins jocul către poarta lor.

A venit un gol meritat, pe final de joc, exact când trebuia. Le-a turnat plumb în ghetele adversarilor. Era o victorie meritată.

Era 0-0 și trebuie să câștigăm. Ce să fac? Să bag un fundaș? Aveam doi atacanți pe margine și am încercat să forțez pe acest final de meci. Mai erau 10 minute din joc, Ianis a jucat o repriză și ceva. Nu cred că e o problemă că l-am scos.

A fost un meci foarte disputat, a fost o presiune pusă de public. Mai aveam meciuri grele. Pentru noi, fiecare meci din play-off a fost o finală. Am câștigat destul de multe meciuri și asta mă face să fiu foarte bucuros. Mai avem două finale 
-  Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO Mihai Căpățână: „Cred că avem oricum cea mai bună echipă din Liga 1”

Citește și:

Reghecampf, declarații tari la adresa celor de la FCSB: „Să se concentreze mai mult pe jocul lor, fiindcă a lăsat de dorit” + Pe cine a găsit vinovat la gol

Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
838709846256687
Florin Caranfilov  •  09 Mai 2022, 16:31

Cei care au făcut pușcărie din cauza hoțiilor în domeniul sportului nu mai aveau ce căuta în acest domeniu.Acest interlop de MM revine din pușcărie și dă lecții de moralitate.

1678029639035744
Nicolae Nedelcu  •  09 Mai 2022, 14:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  09 Mai 2022, 11:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează