FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

MM Stoica știe ce va face CFR Cluj dacă Petrescu merge la națională: „E clar! Altfel nu pleca așa” » Cine e favorit să îl înlocuiască

Mihai Stoica a analizat situația de la CFR Cluj
Mihai Stoica a analizat situația de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 07:39 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 11:28

Mihai Stoica a analizat situația de la CFR Cluj și a vorbit despre eventuala plecare a lui Dan Petrescu la echipa națională.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a dezvăluit că până pe 20 decembrie singura variantă pentru postul de selecționer este antrenorul celor de la CFR Cluj. După ce a spus că este sigur că Dan Petrescu va pleca la națională, Mihai Stoica a vorbit despre viitorul clujenilor cu un alt antrenor, fiind sigur că nu se va vedea o diferență în jocul echipei.

Ce ar însemna numirea lui Dan Petrescu ca selecționer » Avantajele și dezavantajele „Bursucului”
SELECȚIONER
Ce ar însemna numirea lui Dan Petrescu ca selecționer » Avantajele și dezavantajele „Bursucului”

Mihai Stoica analizează viitorul lui CFR Cluj fără Dan Petrescu

„Nu este important cine antrenează CFR pentru că s-a dovedit că şi cu Ovidiu Ceclan (n.r- antrenori de portari la juniorii clujenilor) pe bancă ne-au bătut.

Unul din antrenorii care au pregătit CFR a avut procentaj 100% şi acela nu este Dan Petrescu. Este Alin Minteuan. CFR a făcut o echipă atât de bună încât câștigă cu oricine ar fi pe bancă! 

Dacă Petrescu va pleca, nu cred că CFR va aduce pe cineva de la juniori. Eu în continuare cred că va aduce pe cineva care este dorit mai mult decât Petrescu. Este clar. Altfel nu îl lăsau să plece gratis.

O supoziţie e că CFR nu e mulţumită de Dan Petrescu, dacă îl lasă să plece gratis. Ce, suntem aşa buni români acum şi îl lăsăm să plece gratis?”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Adrian Mutu în locul lui Dan Petrescu?

O variantă pentru înlocuirea lui Petrescu ar fi Adrian Mutu (43 de ani). Fostul selecționer al României U21 este și el pe lista FRF pentru naționala mare, dar ar putea ajuge la CFR, dacă „Buruscul” pleacă. Mutu este unul dintre preferații patronului Nelu Varga, fiind dorit și în trecut de finanțatorul campioanei.

Recent, la GSP LIVE, „Briliantul” a vorbit despre discuțiile avute cu Nelu Varga de-a lungul anilor.

„Ai fost pentru o noapte antrenor la CFR Cluj? Nu ai fost niciodată sunat la miezul nopții de Neluțu Varga și numit la CFR Cluj, pentru ca dimineața să se răzgândească?”, l-a întrebat moderatorul Costin Ștucan pe „Briliant”.

 Răspunsul acestuia:  „Am fost sunat de multe ori de Neluțu Varga, dar nu am fost pus niciodată în situația să fiu antrenor la CFR Cluj când mă culcam și dimineața să nu mai fiu. Ați scris și voi că am fost pus la CFR Cluj, dar nu se pusese problema atunci. Ci cu câteva zile înainte. Dar am fost în stand by pentru că nu se știa. Cluburile discută cu mai mulți antrenori, dar CFR a crezut atunci că Edi Iordănescu e varianta mai bună. Și a așa a fost, pentru că a câștigat campionatul. În ultima perioadă nu am mai avut discuții cu cei de acolo”. 

VIDEO Răzvan Burleanu, anunț categoric: „Până pe 20 decembrie 2021 singura variantă de selecționer cu care lucrăm este Dan Petrescu”

Citește și: 

MM Stoica, replică acidă pentru Răzvan Burleanu: „Eu nu am învățat asta la limba română”

Răzvan Burleanu, anunț categoric despre alegerea selecționerului: „În acest moment, lucrăm cu o singură variantă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
755563951228428
Petrescu Cristian  •  15 Decembrie 2021, 16:22
Postat de Claude SH pe 15 Decembrie 2021, 12:32

Ce invidios ești tăuraș! Ți se pare ca ceilalți au vedete sau jucători extraordinari iar CFR are o echipa mai slabă? Deocamdată în meciurile directe am bătut atât Fcsb cât și CSU Craiova. În meciurile din retur vom vedea de ce sunteți în stare. Voi, dar și ziariștii și oamenii de fotbal, puneți o presiune foarte mare pe arbitrii. E Vlad ca și ei pot sa greșească, deocamdată CFR nu prea a beneficiat de aportul arbitrilor fiind doar pe locul 8 din 16, având chiar -1 punct față de cât era normal. Comparăm ce are FCSB? Au analizat specialiștii. Un surplus de vreo 12 puncte și atunci unde erați fără acele puncte? Cred ca erați sub Sepsi, acum tremurati în chiloți pentru Play Off. Așa că nu are rost sa te agiți, ca cei în cauza știu cine sunteți voi de fapt.

traiasca deaconu bricheta

sergihne90
sergihne90  •  15 Decembrie 2021, 13:22
Postat de 1948forever pe 15 Decembrie 2021, 10:54

Daca mai este posibil, cea mai ajuta echipa din istorie, va primi si mai mult ajutor. Rusine FRF si LPF

dancu mania... atit mai puteti fcsbistiilor. va provoaca insomnie dancu asta.

fibra
fibra  •  15 Decembrie 2021, 13:09

CFR are un avans de CAMPIOANA,asa ca Petrescu daca tine sa fie selectioner o sa fie.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează