FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De partea cui e Mihai Stoica în disputa dintre Rednic și Steliano Filip: „Și la Real Madrid se întâmplă asta”

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, îi dă dreptate lui Steliano Filip (27 de ani) în „disputa alimentară” avută cu Mircea Rednic (59 de ani). / FOTO: Imago-Images
Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, îi dă dreptate lui Steliano Filip (27 de ani) în „disputa alimentară” avută cu Mircea Rednic (59 de ani). / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 22:19 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 22:26

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, îi dă dreptate lui Steliano Filip (27 de ani) în „disputa alimentară” avută cu Mircea Rednic (59 de ani).

Marți, Rednic a povestit apoi un episod neștiut din mandatul lui la Dinamo, care ar fi avut loc după înfrângerea de la Gaz Metan, 1-2: „În autocar, în parcare, 3 sferturi din echipă mânca hamburger. Filip, bucătar-șef”.

Stoican nu e iertat după despărțirea de Dinamo: „L-aș fi dat afară de mult! Demiterea lui Rednic, o greșeală”
DINAMO
Stoican nu e iertat după despărțirea de Dinamo: „L-aș fi dat afară de mult! Demiterea lui Rednic, o greșeală”

Fundașul stânga a oferit o replică promptă, a explicată că burgerii erau primiți cadou din partea brazilianului Eric și că nu au avut nicio legătură cu eșecul lui Dinamo. Mihai Stoica a tras o concluzie după schimbul de replici dintre cei doi. 

Mihai Stoica, de partea lui Steliano Filip în disputa cu Mircea Rednic

„Şi la Real Madrid se întâmplă. Ştiu asta. Pizza, hamburger se mănâncă şi pe acolo. Se beau sucuri acidulate. Nu există să nu se întâmple asta. De ce i s-a părut în neregulă lui Rednic? Îţi spun eu. Pentru că atunci când nu ai rezultate şi nu pot să îndrepți atenţia spre altceva, apelezi la așa ceva. 

Repet, se mănâncă hamburgeri după meciuri, aşa se face peste tot, și prin Anglia. Acum chiar să îl faci pe Steliano ţap ispăşitor... Eu îl cunosc şi este cu băiat cu bun simţ”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

E mult spus că am comandat burgeri. Eric, care e din Mediaș, și-a deschis un restaurant și s-a gândit să ne ofere după meci niște burgeri, din partea lui. I-am întrebat pe băieți dacă vor, să nu trimită degeaba și să îi aruncăm. Din cauza asta am pierdut noi la Mediaș?! Că am mâncat burgeri după meci?
- Steliano Filip

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Rapid - Dinamo, debutul „câinilor” în play-out

Citește și alte știri din Liga 1:

Șumudică l-a sunat pe Becali: „Jur! Am fost prost, am greșit! Ce dacă face 3 schimbări la pauză? Rapidul m-a pierdut!”

EXCLUSIV El e fotbalistul care l-a șocat pe Ioan Niculae: „Faceți-mi salariul la jumătate!” » „Bă, n-am cum să-ți fac 5.000. Ți-l fac 7.000”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1948forever
1948forever  •  10 Martie 2022, 09:18
Postat de corectu pe 10 Martie 2022, 07:55

De ceva timp emisiunile despre fotbal la Digi fotbal sunt invadate cu subiectul Dinamo.Să precizăm că nu am nimic cu această echipă. Ieri în intervalele orare 15.15-16,16.15-17,17.30-19 și 19.30-20.45,au fost la Digi emisiuni despre fotbal.Dar,cu excepția a 30 minute,subiectul a fost același:Dinamo.Până la saturație.Incredibil! De astăzi renunț să mai urmăresc cazul Dinamo la Digi.Și nici pe alt canal.

mai trist e ca nu vorbesc despre dinamo, vorbesc de fc lotus coafor

reddogsv
reddogsv  •  10 Martie 2022, 08:54

*** se apara intre ei e si normal! Mimi e bucuroasa pentru ca in meciurile directe Stela le aduce mereu servicii cu cate un rosu!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1292984874139372
Alfred Adams  •  10 Martie 2022, 08:17

Mimi, este de partea ***, nu este normal? :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează