FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, avertisment pentru fotbalistul lui FCSB: „Cine nu poate să se împace cu situaţia nu e jucător pentru nivelul ăsta”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a vorbit despre situația lui Damjan Djokovic (33 de ani), mijlocașul croat al vicecampioanei României. 
Foto: Facebook @ FCSB
Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a vorbit despre situația lui Damjan Djokovic (33 de ani), mijlocașul croat al vicecampioanei României. Foto: Facebook @ FCSB

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 23:06 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 23:13

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a vorbit despre situația lui Damjan Djokovic (33 de ani), mijlocașul croat al vicecampioanei României. 

Damjan Djokovic a venit în această vară la FCSB și s-a impus repede în garnitura de start a formației roș-albastre. Situația fostului mijlocaș de la CFR Cluj s-a schimbat însă între timp, devenind rezervă și intrând doar pe parcursul jocurilor. 

Prima reacție a lui Răzvan Burleanu după cazul Dawa: „M-am simțit de două ori mai dezamăgit”
FCSB
Prima reacție a lui Răzvan Burleanu după cazul Dawa: „M-am simțit de două ori mai dezamăgit”

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, spune că este ceva obișnuit ca un jucător să înceapă meciurile și de pe banca de rezerve, având în vedere programul aglomerat pe care echipele din Superliga îl au în această perioadă. 

Oficialul roș-albaștrilor menționează însă că fotbaliștii care nu se pot împăca cu ideea că uneori pot fi și rezerve nu sunt jucători care să evolueze la cel mai înalt nivel. 

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația lui Damjan Djokovic: „Se antrenează foarte bine”

„Djokovic se antrenează foarte bine. La meciul cu Farul a jucat toată partea a doua a meciului, iar cu Hermannstadt a jucat prima. 

Ovidiu Popescu are aceeaşi situaţie. Trebuie să faci turnover (n.r. - rotații) când joci la trei zile. Noi nu putem să jucăm la trei zile. Cine cedează, chiar dacă echipa poate să sufere, e problema lui. 

Cine nu poate să se împace cu situaţia înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta. Un jucător care se antrenează şi joacă bine nu iese din echipă. Dar astea sunt nişte meciuri speciale. Joci la trei zile.

Exact cât a jucat Djokovic în ultimele două meciuri a jucat şi Ovidiu Popescu. Băluţă, la fel”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport. 

În actuala stagiune, Damjan Djokovic a jucat 12 meciuri în tricoul lui FCSB, în campionat și cupele europene, reușind să puncteze de două ori. În 8 partide el a fost titular. 

VIDEO. Nocturna mobilă, instalată la stadionul din Oradea înaintea meciurilor de Cupă cu FCSB și Dinamo

Citește și: 

Rednic a scos un punct in extremis, apoi a anunțat transferul unui jucător trecut pe la națională: „A semnat astăzi”

Dan Alexa, după ce FC Botoșani a scăpat printre degete prima victorie din Superliga: „Rezultatul e nedrept. Am controlat jocul!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (4)
acecris
acecris  •  24 Septembrie 2023, 20:53

Asa ati zis si de Manea si uite ca rupe pe la CFR si pe la nationala. Numai profesionisti pe la echipa ce sa zic ... Singurul transfer reusit in ultimii ani si il tineti pe banca bravo desi e cu mult fata de alti jucatori titulari gen Chiriches, Cretu, Miculescu bai nene ma ia capu ... daia nu mai luam campionatul si de grupele europene aleluia

boxyng10
boxyng10  •  24 Septembrie 2023, 12:15

MM dacă mai aduci câțiva jucători ca,Crețu știi ce zic de-ăștia care nu știu sa lovească mingea în câțiva ani ajungem la retrogradare..am crezut ca te pricepi la fotbal pana acum când ai făcut lobi pt crețu acest jucător care a reușit într.un meci de fotbal sa trimită 20 de centrări în spatele porții o performanta greu de egalat.

Steli_333
Steli_333  •  24 Septembrie 2023, 07:03
Postat de Juvezaur pe 24 Septembrie 2023, 00:01

Da.. adevarul e ca programul e ireal de încărcat.. cu atâtea meciuri in cupele europene și cu naționala care e nu’ma in cantonamente de turnee finale, Ba pentru mondial Ba pentru european.. e mult pentru oricine.

...meciuri demonstrative, invitații peste invitații la televiziuni, spoturi publicitare....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează