FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica e contrariat de cei care critică transferul lui Miculescu la FCSB: „Dacă Gigi n-ar fi plătit, «nu se poate aşa ceva». Dacă plătește, e prea mare suma”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 18:20 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 18:59

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, le răspunde contestatarilor care nu sunt de acord cu suma de transfer pe care FCSB o plătește pe David Miculescu (21).

FCSB sparge din nou banca pentru un transfer. Roș-albaștrii dau 1,7 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu de la UTA, lucru care i-a șocat pe mai mulți oameni din fotbalul românesc, printre care și Gică Popescu. 

Moment special la FCSB - FCU Craiova: „Alex e nevăzător și vine la TOATE meciurile, SINGUR, cu trenul”
FCSB - FCU Craiova
Moment special la FCSB - FCU Craiova: „Alex e nevăzător și vine la TOATE meciurile, SINGUR, cu trenul”

Mihai Stoica a ținut să le transmită un mesaj celor care consideră că FCSB plătește prea mult pentru atacantul arădenilor. 

Dacă Gigi n-ar fi plătit, «Domne nu se poate aşa ceva, nu dă bani, doar ia, vrea doar să câştige.» Dacă plăteşte, e prea mare suma. 

Şi este o sumă care poate să însemne ceva foarte important pentru fotbalul românesc, pentru competiţia internă, că se plăteşte pe un jucător o sumă foarte mare”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Gică Popescu: „FCSB dă într-o tranșă atâția bani pe Miculescu? Nu cred. E anormal!”

Întrebat despre transferul lui David Miculescu la FCSB, Gică Popescu, președintele celor de la Farul, a susținut că nu-și imaginează că roș-albaștrii pot achita într-o singură tranșă 1,7 milioane de euro pe atacantul arădean. 

„Nu cred că FCSB poate plăti pe loc 1,7 milioane de euro, cred că va fi plătită în tranșe această sumă. Ar fi ceva anormal să plătești o sumă atât de mare într-o singură tranșă! Nu cred că se poate întâmpla asta în fotbalul românesc”, spunea Popescu. 

12 goluriîn 65 de meciuri are Miculescu în Liga 1, toate pentru UTA

1,2 milioane de euroe cota de piață a lui Miculescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt

Clasamentul actualizat din Superliga

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - FCU Craiova:

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”

CS Universitatea Craiova pierde un jucător de bază înaintea derby-ului cu Rapid: „Plecarea lui ne lasă descoperiți! Putea rezolva anumite meciuri” + Anunțul oficial al clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
gicapuia
gicapuia  •  31 Iulie 2022, 22:39

Fisssssssssssss! A vorbit MM-ul!

stefan.83
stefan.83  •  31 Iulie 2022, 22:21
Postat de odoacru pe 31 Iulie 2022, 20:06

Pentru corectitudine becali nu cred ca se implica la Steaua, la fcsb eventual. Pentru Steaua urmeaza o hotarare de guvern pentru a putea promova.

Mă tot întreb, dacă tot stați cu CSA-ul în frunte, ce căutați, bă băieți, la articolele despre Steaua? Aveți grijă de UM CSA și lăsați discuțiile despre băieții mari din prima ligă. Hai, culcarea... că la cazarmă vă dă trezirea devreme!

kyil
kyil  •  31 Iulie 2022, 22:04

Miculescu nu e jucator de un milion. Poate pe viitor,dar acum nu. 750k maxim poate ar fi meritat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează