FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, desființat: „Plângăcios, are rol de bufon! De asta are CFR seria de 4 titluri”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 11:26 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 11:52

Valeriu Răchită (50 de ani), fost fundaș la Steaua, a avut un atac nemilos la adresa lui Mihai Stoica (56), managerul general de la FCSB.

CFR Cluj a cucerit un nou titlu în Liga 1, al 4-lea consecutiv, iar implicarea lui Marian Copilu, președintele clubului, este lăudată de Valeriu Răchită. Fostul fundaș l-a comparat pe oficialul „vișiniilor” cu Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a cărui influență la club se diminuează constant.

Răchită laudă profesionalismul cu care clubul ardelean este condus și totodată îl atacă dur pe Mihai Stoica, despre care spune că are un „rol de bufon”.

Valeriu Răchită îl atacă pe Mihai Stoica: „Are rol de bufon”

„Managerul de la CFR, Marian Copilu, are mult mai multă putere de decizie decât «copilul» de la FCSB, plângăciosul, care doar plânge și mai scrie câte ceva pe Facebook. Fac referire la poziția de manager, dacă ești manager general ai putere.

Lucrurile se schimbă la FCSB în funcție de toanele patronului. Dar Marian Copilu este un manager care nu iese în presă, pe care nu îl vedem cu istericale. Își face treaba, susține antrenorul în fața patronului și are un cuvânt de spus la aducerea și plecarea jucătorilor. 

Asta înseamnă să fii manager general, așa, să scrii pe Facebook și să te mai cerți cu cineva pe la televizor... ăsta nu e rol de manager, e de bufon. De ce are CFR această serie de 4 titluri? Pentru că este un club structurat profesionist. La FCSB, deși plătesc sume de bani pe jucători și vând foarte bine, uite că de 6 ani se uită la alții cum ridică trofee deasupra capului”, a spus Răchită la Pro X. 

Mihai Stoica: „Mă implic cât mi se permite”

De curând, Mihai Stoica a recunoscut că nu are puterea de a decide asupra transferurilor. Într-o discuție cu suporterii, managerul general de la FCSB a spus că „eu nu decid cine vine și cine pleacă de la Steaua. A fost o vreme, dar asta e situația. Eu nu am libertatea să fac transferuri! Eu mă implic cât mi se permite”.

Ideea a fost subliniată și de Gigi Becali, patronul FCSB, care regretă că s-a consultat cu colaboratorii săi în trecut: „Dacă făceam ce știam eu, Andrei Burcă era la mine. Dacă făceam ce știam, Ciprian Deac era la mine. Dar m-am consultat cu cineva și am văzut ce înseamnă asta. Nu mă mai consult cu MM și antrenorii. M-am consultat și l-am luat pe Golofca, nu mai vreau”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Portretul transferului așteptat de Gigi Becali: „E exploziv, sunt sigur că se va impune la FCSB!”

Cum ar putea fi detronată CFR: 4 antrenori mari liberi de contract, pe care FCSB alege să-i ignore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  19 Mai 2021, 22:05

Singura libertate a mm-ului este aceea de a linge urmele pasilor stapanului! Daca-l supara pe boier ramane muritor de foame, proprietar doar pe acea "cutie de carton" pe care o invoca in urma cu vreo patru, cinci ani, in vremea cand ii cara bagajul lui Dan Petrescu!

adriann_
adriann_  •  19 Mai 2021, 18:08

Ciobanului nu-i explica oare nici un duhovnic ca degeaba dai la saraci, la muntele Athos etc daca-l tii langa tine pe unu' care parca e zamislit de necuratu' la betie? Sirul asta de ghinioane, ratarea lui Cretu de la Guimaraes, testele covid de dinainte de Liberec, golurile bizare ale lui Burca la Giurgiu si Botosani oare nu i le explica nimeni? :))) BAAA CIOBANE, NU CASTIGI NIMIC CAT IL TII PE UNU' CA MM LANGA TINE!!!

liberec2_0fcsb
liberec2_0fcsb  •  19 Mai 2021, 17:37
Postat de Marian Dumitrescu pe 19 Mai 2021, 17:32

Rolul bufonului la curtea regelui era sa-l distreze pe Stapan. pe rege si sa-i faca placerile,sa nu-l supere sa sa-l contrazica. Acest bufon se transforma si in caine care latra,se da la oamenii care au ceva sa-i reproseze stapanului.Latra pana face si spume. Stapanul il apreciaza pentru asta, il mangaie si ii mai da un rest de la masa lui,ii mai arunca un os.Acesta este apoi fericit,da din coada si se intoarce fericit in cutia lui de carton....

Adevarata afirmatie dar parca vad ca in 5 minute ramai fara comentariul acesta indraznet.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează