FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Ce spune Mihai Stoica despre debutul excelent al lui Toni Petrea la Chindia

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 11:14 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 13:18

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, a declarat că este foarte bucuros pentru debutul excelent al lui Toni Petrea (47 de ani) pe banca Chindiei Târgoviște. 

Fostul tehnician al roș-albaștrilor a obținut 3 victorii din 3 meciuri la cârma dâmbovițenilor, două în Liga 1 și una în Cupa României. Primul meci al lui Toni Petrea pe banca Chindiei Târgoviște a fost împotriva celor de la Steaua București, în Cupa României, partidă câștigată de târgovișteni, cu scorul de 2-1.

GSP a asistat în weekend la un fotbal „belea, belea, ești criminală, viața mea!” » Caz „Valiza
LIGA 5 REPORTAJ
GSP a asistat în weekend la un fotbal „belea, belea, ești criminală, viața mea!” » Caz „Valiza" cu „Ferguson” de Călărași: „Faci ravagii cum făcea cu stângu' Hagi"

Au urmat două victorii importante obținute în SuperLigă. Mai întâi, Chindia Târgoviște s-a impus în fața echipei de pe locul secund din clasament, Rapid, scor 2-1, pentru ca în meciul de luni seară să câștige și pe terenul celor de la FCU Craiova 1948, scor 1-0. 

Mihai Stoica: „Mă bucur foarte mult pentru Toni Petrea”

Mihai Stoica a precizat că Toni Petrea s-a dus într-un moment dificil la Chindia Târgoviște, ținând cont și de faptul că dâmbovițenii au pierdut și jucători importanți ai echipei, precum Paul Iacob (26 de ani), fundaș central transferat la Rapid în această vară, și Marco Dulca (23 de ani), mijlocaș sosit la gruparea patronată de Gigi Becali. 

„Toni Petrea chiar s-a dus într-un moment foarte dificil pentru Chindia. Mă bucur foarte mult pentru el.

Cu Săndoi echipa juca defensiv, cu Mihalcea nu a făcut rezultate. Chindia faţă de anul trecut şi-a pierdut jucători importanţi, Iacob, Dulca, axul lor practic a fost foarte afectat... Chiar mă bucur pentru Toni Petrea”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport

Ce spune Mihai Stoica despre debutul excelent al lui Toni Petrea la Chindia
Toni Petrea/ foto Imago Images

Chindia Târgoviște, pe locul 15 în SuperLigă

Odată cu obținerea victoriei pe terenul lui FCU Craiova 1948, Chindia Târgoviște nu mai este „lanterna roșie” a clasamentului. Formația dâmbovițeană se află pe locul 15 în SuperLigă, cu 9 puncte câștigate în 12 etape disputate. 

3 punctecâștigase Chindia Târgoviște în campionat, până la venirea lui Toni Petrea la cârma echipei

VIDEO. Adrian Bogoi, fost fundaș în Liga 1: „La Chindia nu se aranjau meciuri!”

Citește și alte articole:

Gigi Becali își asumă o țeapă uriașă » A cheltuit o avere pe cei 5 fotbaliști pe care îi dă afară în iarnă

Adrian Mititelu, discurs furibund: „Dă-o dracului de posesie! Mi-e frică să nu retrogradăm!” + Probleme în vestiar: „Jucătorii au avut nemulțumiri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  11 Octombrie 2022, 15:49

A grait “doișpe din cărți”

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  11 Octombrie 2022, 15:42
Postat de sictir pe 11 Octombrie 2022, 13:58

Inca o echipa care va dona puncte pentru bercenari...

Cea mai simpla metoda…cumperi un jucator de la echipa respectiva, apoi zici ca nu e bun si il dai inapoi. Dar banii raman platiti…..

emil1986
emil1986  •  11 Octombrie 2022, 14:30
Postat de sictir pe 11 Octombrie 2022, 13:58

Inca o echipa care va dona puncte pentru bercenari...

Mai ai frati??? Daca sunt prosti ca tine ... vai de ai tai.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează