FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, uimit de antrenorul-revelație din Liga 1: „Nu credeam că ajunge aici”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, nu se aștepta ca Andrei Prepeliță, unul dintre cei mai în vogă antrenori din Liga 1, să urmeaze această cale.
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, nu se aștepta ca Andrei Prepeliță, unul dintre cei mai în vogă antrenori din Liga 1, să urmeaze această cale.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 21:24 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 21:41

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, nu se aștepta ca Andrei Prepeliță, unul dintre cei mai în vogă antrenori din Liga 1, să urmeze această cale.

„Prepeliță era un jucător important pentru noi, la FCSB, era un lider tăcut. Nu juca titular mereu, pentru că Bourceanu și Pintilii erau titularii din fața apărării. 

Nu-și permitea nimeni glume cu el. Era clar că are personalitate și educație. Îl vedeam însă mai degrabă director sportiv, așa-mi arăta el. Era foarte serios. Nu credeam că devine antrenor, nici el nu se aștepta, dovadă că s-a apucat de antrenorat brusc, fără licență PRO”, a declarat MM la Telekom Sport.

Prepeliță este de la începutul anului 2021 antrenorul lui FC Argeș. Pentru că nu deține licența PRO, tehnicianul din acte al piteștenilor este Mihai Ianovschi.

MM Stoica, uimit de antrenorul-revelație din Liga 1: „Nu credeam că ajunge aici”

3 titluriare Prepe la FCSB

6 cluburia bifat fostul mijlocaș: FC Argeș, Universitatea Craiova, FCSB, Ludogoreț, Rostov și Concordia Chiajna

14 meciuria strâns Prepeliță la echipa națională

Andrei Prepeliță, despre accidentarea care l-a făcut să renunțe la fotbal:

Citește mai multe știri de actualitate:

După 27 de ani, Gică Craioveanu explică: „Am ratat Mondialul din America după o ceartă cu nea Puiu: «Bă oltene, tu faci aici ce vreau eu!»”

Ionuț Chirilă e istorie la Clinceni! Nu a mai fost primit azi la antrenamente + s-au înțeles deja cu noul tehnician

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  02 Decembrie 2021, 13:59

Prepelita e doar cu interviurile,dar adevaratul antrenor este Mihaita Ianovski!

sbfc
sbfc  •  02 Decembrie 2021, 13:29

S-a stins omul care l-a descoperit pe Nicolae Dobrin » Leonte Ianovschi a decedat la 88 de ani. Fiii săi, Mihai şi Leonte junior, l-au urmat în meseria de antrenori. Leonte jr. este antrenor de tenis şi a descoperit-o pe Ruxandra Dragomir ajunsă în primele 15 locuri în WTA, iar Mihai Ianovschi a descoperit şi format jucători precum Adi Mutu, Dani Coman, Rică Neaga şi mulţi alţii. Mihăiţă Ianovschi, nepotul său, este antrenor şi el care a dăruit fotbalului pe Cristi Tănase, Bogdan Stancu şi mulţi jucători la loturile naţionale de juniori şi tineret. A fost antrenorul de copii şi juniori la FC Argeş, la Şcoala Dani Coman, iar acum la CS Mioveni II.

sbfc
sbfc  •  02 Decembrie 2021, 13:23

se vede ca mm nu se pricepe sau poate ca se vrea "atotstivuitorul" Familia Ianovschi a ajuns la a treia generatie de antrenori. De unde sa stie neica mimi. Toata lumea il cunostea pe nea Lenci (batranul) a scos o multime de jucatori mari, apoi Mihai (seniorul) si el cu o istorie bogata in slefuit de jucatori, acum este Mihaita (juniorul) care le calca pe urme.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează