FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

MM Stoica, dezlănțuit! Gestul managerului de la FCSB, după victoria-șampanie cu Rapid

MM Stoica, sărbătorind victoria cu Rapid / Sursă foto: Răzvan Păsărică (Imago Images) +30   FOTO
MM Stoica, sărbătorind victoria cu Rapid / Sursă foto: Răzvan Păsărică (Imago Images)

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 08:52 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 09:11

FCSB - Rapid 3-1. Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a trăit la cote maxime derby-ul cu Rapid, câștigat de roș-albaștri cu 3-1. 

„Aștept meciul cu Rapid, încă mă urmărește înfrângerea din tur”, spunea oficialul vicecampioanei, cu două zile înaintea ciocnirii cu Rapid. MM a fost în transă pe durata partidei, pe care a urmărit-o de la Tribuna I de pe Arena Națională. Vulcanic în toate momentele tensionate ale meciului, Stoica s-a dezlănțuit la final. 

Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”
FCSB - Rapid 3-1
Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”

Imediat după ce Istvan Kovacs a fluierat finalul partidei, Mihai Stoica a sărit în teren și a sprintat mai bine de 50 de metri spre galeria roș-albaștrilor. MM a urcat în peluză și a cântat alături de jucători și ultrașii de la „Nord”, într-un tablou ce a adus cu derby-urile de pe vremuri.

Să desfacă șampania? FCSB a luat titlul când s-a întâmplat la fel cu Rapid

Ultima victorie a vicecampioanei contra alb-vișiniilor pe teren propriu a venit tot în prelungiri, într-un sezon în care FCSB a câștigat campionatul, 2012-2013.

FCSB a câștigat ultima dată un meci pe teren propriu contra rivalei din Giulești în 2012. Și atunci, la fel ca acum, roș-albaștrii au tranșat derby-ul în prelungiri. Pe 24 septembrie 2012, FCSB, antrenată la vremea respectivă de Reghecampf, se impunea pe Arena Națională grație unui gol reușit de Alex Bourceanu în minutul 96.

Coregrafii și show-uri pirotehnice la FCSB - Rapid 3-1

Pe lângă show-ul pirotehnic, cu fumigene și petarde, care a oprit meciul minute bune, cele două peluze s-au prezentat și cu coregrafii. Suporterii echipei gazdă au afișat mai multe mesaje anti-Becali, precum: 

„Pentru tine suntem plecați”, „Avid după bani”, "Gigi fariseu” sau „Din bani ți-ai făcut chip cioplit”. În peluza rapidistă s-a putut observa o pânză pe care era pictat un ultras mascat care se strâmbă la rivali, cu mesajul „Capitala ne aparține”.

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Rapid 3-1, derby cu de toate pe Arena Națională:

+26 FOTO

VIDEO Ce spune Pompiliu Stoica despre băiatul său: „Visează fotbal. Sper să joace cât mai mult la FCSB”

Citește și alte știri de actualitate: 

Ianis Stoica, replică pentru Anamaria Prodan, după ce a semnat cu firma fraților Becali: „Nu te-ai mai ocupat de mine”

Toate notele după derby-ul de vis de pe Arena Națională » Marii remarcați din revanșa FCSB-ului cu Rapid

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
cornelcc
cornelcc  •  16 Decembrie 2021, 21:47
Postat de supereduardo10 pe 16 Decembrie 2021, 10:03

A avut si FCSB galerie? Am vazut cateva fasaieli de petarde la inceput in rest zero barat :)) Bahh da cat bulan sa ai sa dai gol in minutu 93 dupa ce e 60 minute esti svaiter, dac intra bolta aia sau unul din suturile lui Sefer baltistii astia oracaiau 1 luna :))) Vai de capul lor valoare zerto mai vor sa ia si campionatul :)) A dominat mai tot mecoiul pana la eliminare cu 5 absenti in echipa :))

Sigur te-ai uitat la meci la televizorul vecinului din blocul de vis-a-vis. Si era si ceata densa! Exact ca la tine in mansarda!

cornelcc
cornelcc  •  16 Decembrie 2021, 21:36
Postat de marcelclujnapoca pe 16 Decembrie 2021, 11:05

Cand jucati cu Echipele CFR-ului va fi mai greu ! Rapidistii sunt usor de cumparat de Becali !

Ai curaj sa-i spui tampenia asta lui Sapunaru, fata-n-fata?

202094105015534
Marika Benche  •  16 Decembrie 2021, 12:52

Uitati-va la meciurile din alte campionate , in rest ,,felicitari,, steaua .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează