FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-2

Mihai Stoica, emoții mari la FCSB - FC Argeș: „Nu am trăit niciodată asta!” + titularul cu probleme medicale: „Nu trebuia să joace!”

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, admite că a trăit cu emoții finalul de joc și spune că fundașul central Joonas Tamm (30 de ani) a evoluat cu probleme medicale. +24   FOTO
Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, admite că a trăit cu emoții finalul de joc și spune că fundașul central Joonas Tamm (30 de ani) a evoluat cu probleme medicale.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 20:30 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 20:51

FCSB a obținut a doua victorie a sezonului, 3-2 contra lui FC Argeș. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, admite că a trăit cu emoții finalul de joc și spune că fundașul central Joonas Tamm (30 de ani) a evoluat cu probleme medicale. 

A doua victorie a FCSB-ului în această stagiune a venit târziu, datorită unui gol semnat de Andrei Cordea în minutul 87. Mihai Stoica a vorbit despre emoțiile trăite în finalul partidei de pe Arena Națională. 

Cordea, oprit de un suporter după FCSB - FC Argeș: „Mi-ai «făcut» 150 de lei”
FCSB - FC Argeș 3-2
Cordea, oprit de un suporter după FCSB - FC Argeș: „Mi-ai «făcut» 150 de lei”

Mihai Stoica, emoții la FCSB - FC Argeș 3-2

„Sunt mai senin, dar nu prea. Nu am trăit niciodată genul ăsta de emoții, să tremuri la fiecare acțiune a adversarului pe final. Cu Voluntari nu am simțit deloc asta, ne-au egalat în minutul 95 dintr-un penalty norocos, când a alunecat Radunovic...

De câte ori ataca Piteștiul, avea ocazie. Sper ca victoria asta să le dea încredere jucătorilor. E normal, dacă aveai o singură victorie în tot campionatul, și aia cu un om în plus, contra Chindiei”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica, despre problemele de la FCSB

Fundașul central Joonas Tamm (30 de ani) a făcut un meci sub media evoluțiilor din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit că are o problemă medicală.

„Tamm nu trebuia să joace partida asta. Are o tendinită care îi pune foarte mari probleme, dar efectiv nu avea cine să joace. După ce că avea problemele, selecționerul Estoniei nu a ascultat rugămintea noastră să îl lase al doilea meci să se trateze. E clar că nu a fost la nivelul lui. La al doilea gol nu îi găsesc vină. Execuția lui Garita este incredibilă. 

Aseară am discutat cu el doar despre programul lui de recuperare. În prima repriză a jucat Șerban în stânga, el nu mai intrase de mult. Compartimentul defensiv nu mai jucase niciodată împreună. Asta e o problemă. Orice echipă de titlu îi are pe cei 4 cunoscuți. La noi au lipsit”, a dezvăluit Mihai Stoica. 

Mihai Stoica, analiza jucătorilor din FCSB - FC Argeș 

  • ...despre Malcom Edjouma: „A jucat extraordinar pe construcție, pasa de la golul lui Compagno a fost genială. A eliminat 2 jucători cu pasa. Doar că uneori își asumă riscuri, vrea să facă preluări sofisticate”
  • ...despre Darius Olaru: „A venit bine de la națională, dar nu a avut realizări. Poate e cel mai important jucător al nostru la ora asta. Când el va fi la randamentul dorit, se va vedea”
  • ...despre Florinel Coman: „A arătat mai bine, dar vine după două săptămâni pierdute la națională. A fost chemat să i se dea o mână de ajutor, i s-a dat să se uite la meciuri de aproape. Nu mi se pare normal”
  • ...despre Andrei Cordea: „În prima parte, a jucat o poziție în care nu se simte confortabil. Am fost foarte surprins când am văzut analiști care au spus că au jucat 4-4-2... Nu! Noi am jucat 4-3-3. În rest, totul la superlativ”.

VIDEO CU GOLUL. Andrea Compagno, acțiune de clasă la reușita de 1-1 din FCSB - FC Argeș

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Decizia lui Becali, după meciul de aseară » Cum va arăta cuplul de fundași centrali

MM Stoica, entuziasmat după victoria cu FC Argeș: „A început și campionatul nostru”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dacia_berlina
dacia_berlina  •  03 Octombrie 2022, 23:25

Au fost cateva zile de pauza in care echipa putea sa progreseze; din pacate, nu pare ca s-a intamplat asta. Cand echipa primeste 1-2 goluri in fiecare meci, normal ca nu poti sta linistit pe final de meciuri.

vady
vady  •  03 Octombrie 2022, 22:19

Vorbim numai de 442, 433, 4231, etc. si de fapt jucam foarte prost. Stabiliti un sistem si ramaneti cu ala ca altfel iar se calca in picioare omrani cu cordea si cu cretu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează