FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 0-2

MM Stoica, prima reacție după eșecul în fața Craiovei: „Rezultatul e o mare minciună!” + se ia de arbitrul Feșnic

MM Stoica / Sursă foto: GSP +49   FOTO
MM Stoica / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 17:59 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 18:17

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, pune sub semnul întrebării victoria reușită de Universitatea Craiova pe Arena Națională, 2-0.

Oltenii au plecat cu toate punctele de pe Arena Națională, după ce au beneficiat de un penalty controversat din acordat de Feșnic, au fost dominați teritorial și au tras de 3 ori pe poartă. MM Stoica nu a trecut încă peste înfrângerea suferită în fața echipei lui Reghecampf.

MM Stoica, după FCSB - CSU Craiova: „Rezultatul e o mare minciună”

„E o mare minciună rezultatul ăsta, am dominat la toate capitolele. (...) Cred că, în situaţia în care intram cu 0-0 în pauză, era altceva. Ne-am cam autoanihilat, Olaru şi Octavian Popescu nu şi-au găsit locul. După aceea, când am revenit la modulul clasic, a fost altceva”, a punctat Mihai Stoica, în platoul Orange Sport.

FCSB a pierdut titlul, dar e campioana suporterilor! Uluitor: Dinamo are doar 15% din fanii de acum 9 ani
FCSB
FCSB a pierdut titlul, dar e campioana suporterilor! Uluitor: Dinamo are doar 15% din fanii de acum 9 ani

MM Stoica, despre faza controversată din FCSB - CSU Craiova: „Penalty-ul e un mare semn de întrebare”

MM Stoica, prima reacție după eșecul în fața Craiovei: „Rezultatul e o mare minciună!” + se ia de arbitrul Feșnic

MM Stoica mai consideră că penalty-ul primit de Craiova în prelungirile primei reprize nu are acoperire regulamentară.

Penalty-ul e un mare semn de întrebare. Să dai penalty la... Nici nu ştii la ce ai dat. Ce acoperire regulamentară? E nu înţeleg unde e faultul ăla atât de clar. Nu dai când nu eşti sigur, el a ezitat puţin. Are un delay. 

Când ai o manieră de arbitraj, laşi jocul liber, nu dai dacă nu e foarte clar. Cred că n-a fost prea inspirat la faza asta. A dat-o prea uşor (n.r. - lovitura de pedeapsă)”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

Faza la care face referire MM Stoica: În minutul 44, Andrei Ivan a intrat în careu, a făcut o fentă, simulând că trage la poartă, a mai înaintat doi metri și a căzut după ce a fost atacat de Iulian Cristea. Arbitrul Horațiu Feșnic a dictat penalty și tot Andrei Ivan a fost cel care a transformat, fără emoții, penalty-ul.

Verdictul lui Constantin Zotta după penalty-ul din FCSB – CSU Craiova

Duminică seara, fostul arbitru Constantin Zotta a analizat faza, fiind de părere că, mai degrabă, penalty-ul nu ar fi trebuit dictat, deși admite că „centralul” Horațiu Feșnic a avut acoperire regulamentară.

Feşnic este singurul care poate spune dacă această cădere se datorează contactului. Are acoperire regulamentară, dar eu înclin să cred mai mult că nu este penalty decât că este. Ivan se folosește oarecum de această atingere. Este punctul determinant al fazei”, a spus Zotta la Orange Sport.

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului FCSB - CSU Craiova 0-2

+45 FOTO

VIDEO Anton Petrea, despre maniera în care FCSB a pierdut cu CSU Craiova: „E foarte frustrant!”

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB a pierdut titlul, dar e campioana suporterilor! Uluitor: Dinamo are doar 15% din fanii de acum 9 ani

FOTO Ce făcea Olaru la golurile Craiovei » Două momente decisive din FCSB - CS Universitatea

Mihai Rotaru, entuziasmat după succesul cu FCSB: „O victorie specială!” + Ce spune despre lupta la titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
dodo001
dodo001  •  06 Aprilie 2022, 14:28
Postat de robotucigas pe 05 Aprilie 2022, 11:55

Am mai urmărit și greșelile mai multe au fost împotriva Craiovei. Se pare căci Craiova a mai avut un 11 m neacordat. Dar ăștia de la fcsb au văzut doar ce vor el. La Craiova au fost niște faulturi mai grosolane neacordate, dar se pare ca fcsb a cam fost ajutată sa nu fie umilită. Golul lor a fost perfect anulat pentru un fault și henț "doar nu ești Maradona sa dai gol cu mâna", 11 m dacă era pro fcsb arbitru putea sa nu fie. Dar cum a fost imparțial a judecat corect omul fazele. Ați luat bătaie și ați pierdut campionatul. Treceți peste! Răzbunarea este arma prostului, asta ați făcut voi acum 2 ani și ați făcut un dușman. Nu poți uita asta! Dacă erați corecți probabil va ajutau. Asa stați și mai așteptați încă un an și încă unul pana sa luați campionatul. CFR își vede de treabă dragilor

CFR își vede de treaba. Ei sunt cei puși pe fapte. Bravo lor! Anul viitor va fi mai greu pentru oricine fiindcă vine CFR cu echipa mai buna, vine Rapidul cu echipa bună, cine știe, poate și Craiova, va fi tot mai complicat pentru Fcsb

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  06 Aprilie 2022, 11:02

FESNICA POMENIRE.Arbitru din CLUJ la STEAUA=FCSB.

brera30
brera30  •  06 Aprilie 2022, 10:33
Postat de Constantin Valentin pe 05 Aprilie 2022, 10:01

Rezultatul este clar unul mincinos, iar penaltyul unul inventat ! Nicaieri in lume nu se da penalty la aceasta faza ! Ba mai mult chiar si Ivan a recunoscut ca a simtit o usoara atingere si a cazut sperand sa obtina penalty, ceea ce s a si intamplat ! Nu dai penalty la o asemenea faza in care 90 la suta nu a fost penalty, tinand cont si de importanta meciului !

Spre deosebire de Tanase care nici macar nu simtea nicio atingere si se arunca ....vezi ca jucatorul fcsb-ului a si-a recunoscut greseala. macar a fost mai barbat, spre deosebire de Mimi

Vezi toate comentariile (48)
Comentează