FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

FOTO Mihai Stoica nu s-a putut abține » Cum a ironizat-o pe Dinamo imediat după Derby de România

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a sărbătorit cu o ironie umilința aplicată rivalei Dinamo, scor 6-0.  / FOTO: Captură @Look Sport +4   FOTO
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a sărbătorit cu o ironie umilința aplicată rivalei Dinamo, scor 6-0. / FOTO: Captură @Look Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 08:54 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 11:24

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a sărbătorit cu o ironie umilința aplicată rivalei Dinamo, scor 6-0. 

Mihai Stoica a fost ca un leu în cușcă pe durata întregului derby. A fost primul care a sărit în brațele lui Claudiu Keșeru, după reușita de 1-0, apoi a calmat spiritele după eliminarea lui Steliano Filip

Managerul general al celor de la FCSB a ieșit în evidență și după fluierul final, cu o ironie în stilul obișnuit. A luat două prosoape, unul roșu și altul albastru, și le-a aruncat pe gazonul Arenei Naționale. A fost o metafora prin care sugera umilința suferită de marea rivală, care ar fi trebuit „să arunce prosopul”. În box, gestul reprezintă capitularea unui sportiv. 

Dinamo, cea mai mare umilință din istoria participărilor în Liga 1

Scorul final din Derby de România ar fi fost greu de anticipat înaintea meciului. Deși pe hârtie s-a întărit serios în ultima vreme, cu 8 transferuri, Dinamo nu a avut șanse în fața marii rivale. Profitând de eliminarea lui Steliano Filip din prima parte, roș-albaștrii s-au distrat cu rivalii din această seară, în poarta cărora au introdus mingea de 6 ori.

Este, potrivit statisticianului GSP Liviu Manolache, cea mai severă înfrângere suferită vreodată de Dinamo în campionat. Alb-roșiii au pierdut la 5 goluri diferență în 6 rânduri, dar niciodată nu fuseseră învinși la 6 goluri până în această seară!

Iată cum arată cele mai mari umilințe din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj-Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo-Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua-Dinamo 5-0
  • 06 decembrie 2014, Astra-Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul-Dinamo 5-0
  • 26 februarie 2021, Dinamo-Viitorul 0-5
  • 12 septembrie 2021, FCSB-Dinamo 6-0

Meciul a mai bifat o bornă impresionantă. A fost partida din acest sezon cu cel mai mare de număr de fani la stadion, 36.147. Pe locul 2 apare un alt derby cu FCSB protagonistă, cel dintre roș-albaștri și Rapid din etapa 5, la care au asistat 35.000 de persoane.

VIDEO Cornel Dinu, despre eșecul istoric suferit de Dinamo: „În minutul 15, am înțeles strategia lui Bonetti. A fost premeditată”

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

EXCLUSIV Cornel Dinu, despre eșecul istoric suferit de Dinamo: „În minutul 15, am înțeles strategia lui Bonetti. A fost premeditată”

VIDEO Cum și-au ironizat jucătorii de la FCSB rivalii » Imaginile filmate în vestiar, imediat după meci

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (76)
amadeus2021
amadeus2021  •  13 Septembrie 2021, 20:47

MM a exersat aruncatul săpunului cât a stat la "umbra", este firesc acum ca a ajuns la prosoape.

leu.mr
leu.mr  •  13 Septembrie 2021, 13:34

Pai nu trebuia prosoap alb si rosu ?

grigs1981
grigs1981  •  13 Septembrie 2021, 13:02

Cand aud cu emfaza"derby de Romania"***!Suporterii celor doua au impanzit fotbalul romanesc cu sintagma asta...comunista!Apoi,mie mi-au placut artistii!Stelistii sunt artisti la cascadorii!Candva era numai Tase...acum Oct.Popescu,Olaru(ala de 11m a fost),Cordea,Cretu,pana si Keseru(a fost inatai offsaid si apoi plonjon artistic)s-a molipsit(au trecut multi ani de cand nu a mai jucat intr-un campionat civilizat!)...Dragilor,cei care iubim fotbalul romanesc,trebuie sa recunoastem ca una din cauzele proastei reprezentari"afara"este aceasta permanenta"smecherie"in a pacali ,nu arbitrii,nu spectatorii,ci chiar fotbalul si afara nu ne"iese"...In final chiar"managerul"cu multe facultati a dovedit ca isi respecta adversarii cu incercari stupide de a-i umili!Si jucatorii,cu multa"minte"s-au conformat innumarand prostia!"Derby de Romania!",WOW!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează