FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Charalambous nu a fost șocat să afle de imixtiunea patronului?” » MM Stoica a răspuns cu o ironie: „Știu și eu ce se întâmplă pe la alte echipe”

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 11:47 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 12:13

Mihai Stoica, managerul general FCSB, a vorbit despre numirea lui Elias Charalambous (42 de ani) ca antrenor echipa roș-albaștrilor.

Întrebat fiind dacă Elias Charalambous va accepta ca Gigi Becali să-i decidă schimbările, Mihai Stoica a avut o replică ironică, în emisiunea „Sport Report”, de la OrangeSport.

Anunț surprinzător dinspre FCSB: „Nu avem nevoie de niciun jucător”
FCSB
Anunț surprinzător dinspre FCSB: „Nu avem nevoie de niciun jucător”

Mihai Stoica, ironie către Adrian Porumboiu

Dan Udrea: „Știe unde vine?” 
Mihai Stoica: „Știe unde vine” 
Dan Udrea: „Nu a fost șocat să afle de imixtiunea patronului?” 
Mihai Stoica: „Nu a fost șocat. A fost la Vaslui”

Ulterior, oficialul roș-albaștrilor a continuat: „ Tocmai ce citisem, și nu băuiesc că Adrian Porumboiu inventează chestia aia, că a auzit cum Berlusconi i-a dictat o schimbare lui Ancelotti. 

Se întâmplă peste tot. Doar că la noi, Gigi vorbea. În rest, nu prea vorbește nimeni. Știu și eu ce se întâmplă pe la alte echipe. Jucătorii vorbesc între ei, mai vorbesc și eu cu alți conducători”.

Mihai Stoica: „Elias Charalambous va decide totul!”

Întrebat cum l-a convins pe Gigi Becali să îl aducă pe Charalambous la echipă, MM a replicat: „Păi am ajuns cam la capătul puterilor. Până la urmă a înţeles că puteam să pierdem meciurile! 

Mai sunt 9 meciuri, avem o şansă să jucăm pentru campionat. Gigi a înţeles că de acum încolo nu mai poate să fie vorba de ce a fost înainte.  Tot va decide Elias. El este antrenorul. Că se va consulta cu Pintilii... Asta e altceva! Elias va decide schimbările!  Toată lumea ştie că Elias va face tot. Hai să facem un pariu că nu o să vină Becali să zică că face el schimbările”, a mai punctat managerul roș-albaștrilor.

VIDEO. Elias Charalambous a susținut prima conferință de presă la FCSB: „Este cel mai mare club din țară!” 

Citește și:

Omul pe care Mihai Stoica îl vede indispensabil la FCSB: „I-aș prelungi acum contractul”

Un fotbalist crucial de la FCSB, OUT cu Sepsi + MM Stoica, păcăleală de 1 aprilie? „Gata, nu mai decide Becali totul”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  02 Aprilie 2023, 12:58
Postat de istet10 pe 02 Aprilie 2023, 12:51

La Real , Barcelona, Juve , ... sigur se intampla la fel ..., nu? Ba MM, esti *** care-ti da painea de pe masa. Nimic altceva.

Pupator este vulgar? Mama care isi pupa copilul , este vulgara?

istet10
istet10  •  02 Aprilie 2023, 12:51

La Real , Barcelona, Juve , ... sigur se intampla la fel ..., nu? Ba MM, esti *** care-ti da painea de pe masa. Nimic altceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Zazu
Zazu  •  02 Aprilie 2023, 12:25

De ce ne ar interesa,îl interesează ce și cum e la alte echipe? Ar trebui să se întrebe dacă e normal să fie așa! Iar e băgat prea mult în seamă acest...neica nimeni! Mare specialist în......fentat regulamente și mers pe lângă lege!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close