FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica îl compară pe Keşeru cu un superstar din Premier League: "Pînă la 24 de ani cine îl cunoştea?"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 12:21

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, nu este speriat de faptul că noul jucător, Claudiu Keşeru, nu a reuşit să înscrie pînă acum.

MM îl compară pe Keşeru cu Olivier Giroud, atacantul lui Arsenal, care pînă la 24 de ani nu a evoluat decît în Liga a 2-a din Franţa, la Tours.

"Claudiu Keşeru e un jucător pe care îl cunosc foarte bine, care s-a impus în Franţa, lucru care nu s-a întîmplat cu mulţi alţi fotbalişti români.

În Liga a 2-a nu orice jucător se impune. De acolo s-au ridicat jucători fabuloşi, ultimul care îmi vine în cap este Olivier Giroud (27 de ani), care pînă la 24 de ani a jucat doar în Liga a 2-a franceză, la Tours, a fost coleg cu Keşeru acolo.

O să vedeţi că acest jucător este cel de care noi avem mare nevoie. E un jucător cu cifre incredibile. Cu excepţia lui Viorel Moldovan, care a scris istorie la Nantes, el e singurul care s-a impus acolo.

Acum, el nu numai că a schimbat mediul, dar a schimbat şi metodele de antrenament, e normal să aibă probleme de acomodare. Nu are încă prospeţime, dar se va rezolva", a spus Mihai Stoica la DigiSport.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (31)
andy56
andy56  •  30 Ianuarie 2014, 22:02
Postat de speedy73 pe 30 Ianuarie 2014, 14:43

ba se pricepe. rade la procurori :)

stai sa vezi cand or rade si aia de el...... cu executare

andy56
andy56  •  30 Ianuarie 2014, 21:51

:)))))))))))))))))) este haios acest mimisor, cel care-l vedea pe Cernat echivalentul lui Figo, pe mirela ratzoi drept Maldini ori acum pe acest pseudo-atacant drept o mare "speranta" la 27 ani! BAAAAA, trezeste-te fataaaaa, la 27 ani tb sa fie varful de forma si calitate ci nu inceputul dezvoltarii capacitatilor potentiale! (sau mai pe limba ta de menajer, talent e la 17 ani, la 27 tb sa fie confirmare nu sa moara speranta) dar ce asteptari sa ai de la acest cuplu exploziv Lolek si Bolek aka mimi si regheblat........ zi-le pitzi taleeeeent

ando89
ando89  •  30 Ianuarie 2014, 16:17
Postat de conasu_boeru pe 30 Ianuarie 2014, 15:10

Il uiti pe cel mai important personaj din viata lui, caruia ii datoreaza totul ! Unchiul sau , care era presedintele sindicatului in Combinatul Siderurgic si membru in Comitetul PCR pe Combinat , deci a treia functie dupa director si secretarul de partid, cel care l-a demis pe Marius Stan pentru ca ceruse cantonament in strainatate, medicatie si vitaminizare de calitate si la numit pe el presedinte de club !!!!

Da, puterea oamenilor muncii in actiune...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează