FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica îl contrazice pe Ilie Dumitrescu în privința jucătorului propus la FCSB: „L-am urmărit și știu ce zic!”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a găsit o slăbiciune fundașului central Joyskim Dawa (26 de ani), cel pe care Ilie Dumitrescu i-l propunea lui Gigi Becali.
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a găsit o slăbiciune fundașului central Joyskim Dawa (26 de ani), cel pe care Ilie Dumitrescu i-l propunea lui Gigi Becali.

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2022 17:51 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 18:19

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a găsit o slăbiciune fundașului central Joyskim Dawa (26 de ani), fotbalistul pe care Ilie Dumitrescu i l-a propus lui Gigi Becali. 

Ilie Dumitrescu l-a lăudat în numeroase rânduri pe Dawa, fotbalistul celor de la FC Botoșani, considerându-l „un fundaș complet, cu toate calitățile”. Mihai Stoica l-a contrazis pe analistul Digi Sport.

FCSB intră pe piața transferurilor » Anunțul lui Becali după ce a aflat cât lipsește Cristea
FCSB
FCSB intră pe piața transferurilor » Anunțul lui Becali după ce a aflat cât lipsește Cristea

Mihai Stoica, răspuns pentru Ilie Dumitrescu: „L-am urmărit, știu ce zic”

„Am văzut ce descriere i-a făcut Ilie Dumitrescu lui Dawa, că e puternic, dă bine cu capul, e bun pe construcţie. Îi spun că are mari probleme la construcţie. L-am urmărit, știu ce zic. 

Acum, nu, nu s-a pus problema să îl luăm, au fost discuţii mai vechi. Nu aş avea ce fundaş central să propun din Liga 1. Fundaş central puternic şi înalt a fost Planic. Dacă propunerile mele nu sunt acceptate, atunci îmi văd de treabă”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Dawa e un jucător puternic, foarte puternic. Face un presing de întâmpinare agresiv. E disciplinat, am auzit numai lucruri bune despre el, are și o tehnică bună pentru postul de fundaș central. Eu îl propun tuturor echipelor mari din Liga 1, și aici includ FCSB, Craiova, CFR Cluj”
- Ilie Dumitrescu

Becali îl lasă pe Dawa la CSU Craiova

Joyskim Dawa a fost dorit de Gigi Becali la FCSB și în iarnă, în momentul achiziției lui Edjouma. Finanțatorul vicecampioanei admite că „este cel mai bun fundaș central străin din Liga 1, dar nu vrea să liciteze împotriva lui Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova. 

Iftime l-a propus el pe Dawa, dar nu mă interesează pe mine. Nu mă bag peste Mihai Rotaru. Am o înțelegere cu el, iar eu o respect. Mi-a transmis că el îi vrea pe Dawa și Isfan la Craiova, iar eu nu mă mai interesez de acești jucători. Îl las pe Mihai Rotaru să îi oferteze el. O să caut eu pe alții
- Gigi Becali, vineri, potrivit Prosport

VIDEO De ce s-a stricat relația dintre Mihai Stoica și Dan Petrescu: „Cu mine era campion, fără mine nu mai e”

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Antrenorul pus de Zăvăleanu să facă programul la Dinamo: „Uhrin a șters-o! Pentru mine nu sunt ochi” + „M-a supărat Grădinaru”

Gigi Becali iese la atac: „Ce a vrut să facă Edi? Experimente? Cum să nu îl bagi pe «Maradona» și să joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
romeverest
romeverest  •  06 Iunie 2022, 09:16

“Dacă propunerile mele nu sunt acceptate, atunci îmi văd de treabă” Bravo MM…..asta trebuie sa faci pentru ca oricum nu te mai baga nimeni in seama la Fcsb !! Singura ta treaba se rezuma la aparitiile televizate !!

bocaliu
bocaliu  •  05 Iunie 2022, 20:25

El urmareste sa nu fie urmarit.

sorine
sorine  •  05 Iunie 2022, 20:17
Postat de omanbiik pe 05 Iunie 2022, 18:50

***

Chiriches este un indispensabil!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează