FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Antrenorul pus de Zăvăleanu să facă programul la Dinamo: „Uhrin a șters-o! Pentru mine nu sunt ochi” + „M-a supărat Grădinaru”

Gică Mihali Sursa foto: realitateasportiva.net
Gică Mihali Sursa foto: realitateasportiva.net

Articol de - Publicat duminica, 05 iunie 2022 16:42 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 21:00

Gică Mihali (56 de ani), antrenorul promovat de la Dinamo U19 să facă programul de după reunire al „câinilor”, a vorbit despre problemele echipei și despre viitorul jucătorilor din „Ștefan cel Mare”. 

- Domnule Mihali, v-ați revenit din șocul retrogradării lui Dinamo? 
- Nici nu mai știi ce și despre cine să zici. Pici și nu știi când și dacă-ți mai revii. Dureros este că cei de la echipă au tratat superficial barajul, deși nu depindea neapărat soarta lor de ăla, ci a angajaților, a clubului, a suflării dinamoviste. 

- Mai mulți jucători l-au arătat cu degetul pe Uhrin pentru eșecul de la baraj ...
- A, mă enervează detaliul ăsta! Dacă aveați ceva de spus, voi, jucătorii, contra lui Uhrin, de ce n-ați zis atunci, cât era omul aici?! Spune ceva de caracterul lor. M-a supărat Grădinaru, cu declarațiile lui, apoi mi-a părut rău că m-am luat de el, e totuși un copil, dar unde ai jucat tu, mă, pe unde ai fost?! Chiajna, Iași, Mediaș, retrogradate toate. Păi, Dinamo era Everestul pentru tine și pentru alții. Vina cea mare e a celor care le-au dat ocazia ăstora să îmbrace tricoul lui Dinamo. Au venit, și-au luat banii, au dat-o de gard, au pus bocceluța pe spinare și duși au fost!

Fanii lui Dinamo se iau de Răuță după ce l-a criticat pe Uhrin » Au postat un clip în care l-au ironizat
DINAMO
Fanii lui Dinamo se iau de Răuță după ce l-a criticat pe Uhrin » Au postat un clip în care l-au ironizat

- Ca fotbalist, nu poți avea o altă atitudine pe teren, dacă simți că tactica antrenorului e greșită? 
- Hai, pe bune, cea mai tare intrare a unui dinamovist la baraj a fost aia din tușă când l-a dărâmat pe Lincar, antrenorul lui U! Nu mai contează tactica, erau meciuri de salvare. Și ei ce-au făcut? D-asta nu-mi pare rău că unii jucători, mulți, vor avea eticheta de retrogradați. Nu vor scăpa de asta oricât ar încerca ei să se scoată acum, păcat de Dinamo! Îi apreciam dacă ar fi zis cât era Uhrin aici, nu-i apreciez pe „vitejii de după război".

Nu pricep altă chestie, Dinamo l-a ofertat pe ăla, pe ălălalt, dar nu și pe un om cu experiență uriașă, campion și ca jucător, și ca antrenor. Eu am lucrat trei ani și ceva cu el, sunt puțini meseriași în România ca el, mă refer la Ion Marin
- Gică Mihali

Gică Mihali: „Uhrin a șters-o de la Dinamo și asta a fost"

 - Jucătorii s-au plâns de condițiile de antrenament.
 - Eu am fost acum o lună, două pe la Săftica. Minciuni! Condiții bune de antrenament, teren biliard, masă, cazare. Poate ei sunt obișnuiți doar cu Camp Nou, Wembley și hoteluri de 7 stele! Eu am evoluat cu juniorii doar pe sintetic, câte două echipe pe teren, așa că ... 

- Dusan Uhrin? 
- Nu știu ce-a lucrat el, dar din disputele lui cu jucătorii a murit Dinamo. Îi reproșez faptul că s-a făcut nevăzut a doua zi după meciul decisiv, a șters-o practic, măcar o zi dacă mai stătea, să-și ia rămas bun de la cei cu care a lucrat.

Gică Mihali: „Nu sunt ochi pentru mine"

- Răzvan Zăvăleanu v-a pus să faceți programul echipei pentru reunire, care sunt primele opinii? 
- Eu am trimis programul clubului, va fi și luni o ședință, trebuie să numească președintele, administratorul special, iar acesta să pună antrenorul. Nu știu câți vor mai rămâne din „vitejii" cu care Dinamo a ajuns în „B".

- Deci?
-  Mai trebuie aduși 5-6 băieți cu experiență, plus cei rămași, sper Rici Grigore, Ehmann, plus Bordușanu, Bani, Borcea, Crețu, Tomozei. Mai sunt 4-5 copii de la U19, de la mine, care pot face parte din lot, nu zic nume ca să nu pun presiune.

- Sperați sau vă înhămați la muncă dacă vi s-ar solicita să fiți antrenor principal la Dinamo?
- N-am vorbit și nu cred că sunt ochi pentru mine. Clasic, nu-mi fac iluzii ca să n-am deziluzii! Oricum, nu cred că se va mai lăsa totul la Dinamo la voia întâmplării, chiar îl văd implicat pe Răzvan Zăvăleanu. Mai departe, va fi fără simpatii, fără dulcegării.

- Vedeți Dinamo promovând din primul sezon sau chinuindu-se? 
- Vezi că la Divizia B echipele au salarii la zi, prime de joc, toți vor dori să bată Dinamo, chit că după aia pierd trei meciuri la rând! Avem avantajul tinerilor, să vedem, e prematur pentru un verdict.

Un dezavantaj va fi că vom juca în deplasare meciurile de acasă. Ar fi o idee bună în Colentina, sunt mulți "câini roșii" în zonă. Apoi, în "B", trebuie să începi titular cu un jucător născut 2004 și altul născut 2002. Ar putea fi un avantaj, pentru că avem mulți tineri. Dar ne trebuie și jucători cu experiență
-Gică Mihali

4 trofeea cucerit Mihali cu Dinamo, două campionate și două Cupe, Gică fiind într-o perioadă și căpitanul „câinilor"

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Cât de repede va reveni Dinamo în prima ligă?

Citește și:

Dinamo așteaptă bani de la o nou promovată, dar conducerea nu are speranțe: „La ce sărăcie e acolo, nu știm când îi vom încasa”

Dinamo încearcă orice pentru a face rost de bani » Discuții cu 3 nume importante

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  06 Iunie 2022, 15:15

Doar Dinamo n B !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  06 Iunie 2022, 12:05

TRebuie sa se adune toti antrenorii fosti Dinamovisti si sa aleaga ei Antrenorul echipei ! Ion Marin , Andone, Rednic, Dinu,Multescu , Talnar, Mihali, Claudiu Niculescu etc.... sigur se vor ajuta intre ei si ei stiu cine e cel mai nimerit sa fie in momentul de fata ANTRENOR la Dinamo...luati initiativa....!

elgabri
elgabri  •  06 Iunie 2022, 02:58

Mihali sa nu uite sa l puna pe Gafeanu titular poate si capitan sa nu se supere DDB ul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează