FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo încearcă orice pentru a face rost de bani » Discuții cu 3 nume importante

Rednic și Andone au fost doi dintre cei mai mari jucători din istoria formației din Ștefan cel Mare //
FOTO sportpictures.eu
Rednic și Andone au fost doi dintre cei mai mari jucători din istoria formației din Ștefan cel Mare // FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2022 08:54 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 10:52

În tentativa de a o redresa pe Dinamo, adică să nu intre în faliment și să-și deruleze activitatea în  Liga 2, Zăvăleanu și DDB încearcă orice cartuș.

Într-o perioadă când Mircea Rednic negociază cu cei din Brașov preluarea „stegarilor”, care ar putea fi o rivală a lui Dinamo în Liga a 2-a, Răzvan Zăvăleanu ia în calcul să reia colaborarea cu „Puriul”, antrenor pe care Iuliu Mureșan l-a demis în decembrie 2021! 

În ședința cu DDB de miercuri, administratorul judiciar a admis, vizavi de un eventual parteneriat cu Rednic: „Nu sunt eu cel care să ia astfel de decizii. Dar aș sta la masă cu oricine ar fi interesat și ar putea ajuta la modul real Dinamo, cu ceea ce clubul are nevoie în acest moment – cash!”.

Probabil că Mureșan tace despre altceva
editorial
Probabil că Mureșan tace despre altceva

Dinamo, discuții cu Andone, Rednic și Badea

Vizavi de atragerea altor investitori, Zăvăleanu a mai spus: „Există o discuție mai veche cu un investitor străin puternic, care însă a făcut un pas înapoi. Mai suntem în discuții și cu doi mari dinamoviști, foarte potenți financiar. 

Vom avea un răspuns în 2-3 săptămâni. Mai avem un alt potențial acționar, care va interveni dacă nu se vor concretiza alte soluții".

Printre oamenii cu care s-a luat legătura pentru un proiect de viitor este Ioan Andone, vechi „câine roșu”, care a dorit să aducă un finanțator spaniol în „Ștefan cel Mare” în primăvara 2020, înainte ca Ionuț Negoiță să-l accepte pe Pablo Cortacero.

Totodată, Zăvăleanu a mai discutat și cu Nicolae Badea (FC Dinamo), el este persoana care „va interveni dacă nu se vor concretiza alte soluții”.

În afară de vânzarea de bilete și banii care vin de la DDB, mai pot intra bani din publicitate. Vom vedea ce contracte se pot prelungi și cine va mai veni alături de noi. 

Pentru a ne bate la promovare avem nevoie de 200.000 de euro lunar. Dinamo încearcă să joace fie în Cotroceni, fie în Colentina. Variantele Giurgiu sau Voluntari sunt secundare.

- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Programul lui Dinamo în vara 2022

  • Reunirea este pe 20 iunie 
  • Cantonament la Săftica în perioadele 21-25 iunie, 28 iunie - 23 iulie și 26 iulie - 5 august, dacă nu apare varianta unui stagiu montan 
  • Vizita medicală pe 27 iunie 
  • Cinci date de meciuri amicale antamate, dar ar putea fi mai multe

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Cât de repede va reveni Dinamo în prima ligă?

Citește și: 

Noi detalii de la întâlnirea DDB - Zăvăleanu » Ce datorii urgente există, pe ce stadion ar putea evolua echipa + „Avem discuții cu un investitor străin și 2 dinamoviști potenți”

Încă un jucător îl „mitraliază” pe Uhrin, după ce Dinamo a retrogradat: „A avut clinciuri cu toți!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  05 Iunie 2022, 08:25
Postat de creeperno807 pe 04 Iunie 2022, 22:37

Nu-i rau sa fii optimist, problema e ca jucatorii astia sunt surpraestimati si nu mai au nicio treaba cu fotbalul de multi ani. Nici la cimitirul elefantilor Dinamo nu-i mai pui pe picioare

dute ma pe articole din liga 2... numai prostii debitezi zilnic..

creeperno807
creeperno807  •  04 Iunie 2022, 22:37

Nu-i rau sa fii optimist, problema e ca jucatorii astia sunt surpraestimati si nu mai au nicio treaba cu fotbalul de multi ani. Nici la cimitirul elefantilor Dinamo nu-i mai pui pe picioare

boierasul
boierasul  •  04 Iunie 2022, 21:54
Postat de balotelli pe 04 Iunie 2022, 20:38

Ai dreptate. Asta mi-a dat pe Google: "Rac Dobrogea Bike: RDB este un brand românesc creat din dorința de a dezvolta și a comercializa vehicule electrice de ultimă generație." Acum înțeleg de ce zicea Samertx că o să duc sacu' ăla plin de goluri din returul barajului cu un vehicul electric pân' la Cluj. Fină ironia. Doar un dinamovist adevărat se putea gândi la așa ceva.

)) Probabil se refera la "optimismul" celor din RDB cu privire la meciul retur din baraj. Ei visau ca vom marca în acel meci mai multe goluri decât au marcat în tot campionatul)) și totul era discutat la Pescăruș)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează