FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Noi detalii de la întâlnirea DDB - Zăvăleanu » Ce datorii urgente există, pe ce stadion ar putea evolua echipa + „Avem discuții cu un investitor străin și 2 dinamoviști potenți”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 14:35 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 14:47

Fanii lui Dinamo au publicat noi detalii de la întâlnirea pe care liderii DDB au avut-o cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului. 

Într-un comunicat postat pe Facebook, fanii din DDB prezintă răspunsurile pe care Zăvăleanu le-a oferit celor mai arzătoare întrebări ale galeriei. 

Printre altele, Zăvăleanu spune că discută cu 3 posibili investitori, dintre care 2 sunt români și a vorbit despre problemele la care clubul trebuie să găsească soluții urgente.

În plus, oficialul „câinilor” spune că echipa ar putea juca pe stadionul Cotroceni, aflat în posesia BNR, sau pe arena din Colentina. Stadioanele din Giurgiu și Voluntari ar fi variante de rezervă pentru Dinamo. 

Au publicat tot ce s-a discutat în ședința dintre Zăvăleanu și DDB » Se pregătește un nou acționar la Dinamo!
dinamo
Au publicat tot ce s-a discutat în ședința dintre Zăvăleanu și DDB » Se pregătește un nou acționar la Dinamo!

A doua stenograma a ședinței dintre DDB și Zăvăleanu

Președinte Dinamo: „Nu cred ca trebuie sa am eu preferințe. Săptămâna viitoare discut cu suporterii și cu cei de la Lotus pentru că ar fi foarte bine să avem un administrator care sa fie unanim acceptat”.

Jucători pentru noul sezon: „Avem o lista de 22-25 de jucători care ar fi eligibili pentru Liga a 2-a si încă o listă cu jucători care și-ar dori să continue, dar trebuie să vedem daca ne permitem salariile pe care ei și le doresc”.

Sumele împrumutate de DDB: „2.400.00 € înainte de insolventă și 5-600.000€ după deschiderea procedurii. Primim bani de la DDB săptămânal. Se poate face o conversie a banilor împrumutați în acțiuni. 

Preferabil ar fi ca acest transfer să se facă în ultima etapa a planului de reorganizare. Ca să accesăm posibilitatea legală de a modifica acționariatul trebuie să acoperim mai întâi datoriile curente.

Acestea sunt în acest moment de 800.000 € și vor ajunge cu următoarele salarii la 1.000.000 €. Mulți jucători au renunțat la banii pentru luna Iunie sau au amânat achitarea lor pana la sfârșitul lui 2023”.

Varianta falimentului: „Vreau sa cred ca în momentul asta toți dinamoviștii suntem uniți și promovăm după primul an de purgatoriu. Nu e bine să ajungem la faliment și să o luăm de la zero, pentru că în acel caz palmaresul ar fi scos la vânzare. La Rapid au fost probleme în privința aceasta, când la licitație au apărut persoane rău intenționate, care doreau să preia palmaresul. 

Problema nu sunt datoriile, ci plățile imediate de 800.000 - 1.000.000€. Dacă vine un investitor și pune banii pe masă pentru a prelua clubul, doar DDB-ul va trebui să fie de acord, pentru că e singura entitate care a adus bani în timpul procedurii de insolvență. Și este deschisa aceasta posibilitate”.

O posibilă colaborarea cu Mircea Rednic: „Nu sunt eu cel care să ia astfel de decizii. Dar aș sta la masă cu oricine ar fi interesat și ar putea ajuta la modul real Dinamo, cu ceea ce clubul are nevoie în acest moment - cash!” 

Evaluarea angajaților: „Nu sunt eu cel care să-i evalueze. Pot avea propriile păreri subiective, dar corect este să își vadă fiecare de nișa pe care este specializat. Un președinte trebuie să facă acest lucru”. 

Potențiali investitori: Există o discuție mai veche cu un investitor străin puternic, care însă a făcut un pas înapoi. Mai suntem în discuții și cu 2 mari dinamoviști, foarte potenți financiar. Vom avea un răspuns în 2-3 săptămâni. Mai avem un alt potențial acționar, care va interveni dacă nu se vor concretiza alte soluții”. 

Venituri: „În afară de vânzarea de bilete și banii care vin de la DDB, mai pot intra bani din publicitate. Vom vedea ce contracte se pot prelungi și cine va mai veni alături de noi. Pentru a ne bate la promovare avem nevoie de 200.000€ lunar”. 

Contractele jucătorilor înainte de baraj: „Nu putea fi o clauză prin care să rămână liberi în caz de retrogradare, dar în anumite contracte era prevăzută prelungirea doar în caz de rămânere în Liga 1”.

Pe ce stadion va juca Dinamo: „Pe BNR (în Cotroceni) sau în Colentina. Variantele Giurgiu sau Voluntari sunt secundare”.

VIDEO Grigore Sichitiu, atac dur la adresa lui Dusan Uhrin: „Un adormit pe bancă!”

Citește și;

EXCLUSIV Dinamoviștii așteptă noul sezon din Liga 2 » Cum arată programul „câinilor”

Ionuț Negoiță îl jignește pe Marica, după ce acesta l-a acuzat pentru dezastrul de la Dinamo: „«Prosopel» e un loser. Nu sunt compatibil cu proștii”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  04 Iunie 2022, 13:10

Borcea e potentul.....si cred ca vine si Badea !

Macaronne24
Macaronne24  •  04 Iunie 2022, 13:00

Sansa noastra a fost Mircea Rednic, atunci cand a vrut sa ne scape de petardele astea de jucatori!! Dar "expertii" din DDB, au mers pe mana lui Matei si a lui Filip!!!

Comentator
Comentator  •  04 Iunie 2022, 05:00

Chiar ca duceti penibilul pe noi culmi. Investitor strain care sa-si riste banii intr-o epava. A plecat si Torje...urmeaza defiintarea. Si mai vin sa ajute cu bani doi dinamovisti potenti. Adica ce? Vin *** care ati mai ramas? Acceptati frate realitatea! Abia astept sa vad si eu care suntr *** care vor baga banii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close