FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță îl jignește pe Marica, după ce acesta l-a acuzat pentru dezastrul de la Dinamo: „«Prosopel» e un loser. Nu sunt compatibil cu proștii”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 09:52 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 11:50

Ionuț Negoiță, fostul finanțator de la Dinamo, i-a răspuns dur lui Ciprian Marica. 

Fostul atacant al „câinilor” a declarat recent că-l consideră pe Negoiță ca fiind principalul vinovat de retrogradare. 

Acum, omul de afaceri i-a dat un răspuns dur lui Marica, pe care l-a jignit, amintind și de episodul petrecut la Cluj, când fostul atacant a fost prins în flagrant cu o amantă, în hotel, și a fost filmat în prosop.

Fug care încotro » Ce jucători mai pleacă de la Dinamo după Torje și Matei
DINAMO
Fug care încotro » Ce jucători mai pleacă de la Dinamo după Torje și Matei

Ionuț Negoiță, replică dură pentru Ciprian Marica

 „Contestatari și «loseri» gen «Prosopel» și alții, am avut dintotdeauna. Ei vorbesc prost, iar eu cu proștii nu sunt compatibil.

Eu am lăsat clubul, din ce îmi aduc aminte, cu datorie sub 3 milioane de euro. Acum, am înțeles, că e undeva pe la 10 milioane de euro.  Sper să gestioneze bine insolvența. Dacă se vor duce în faliment ca Rapid, va trebui să o ia din Liga 4 și va dura ceva până când Dinamo va reveni”, a spus Negoiță pentru sport.ro.

Ce a spus Marica despre Negoiță: 

E clar că principala vină o are Negoiță. De când a preluat echipa a început un declin. Pentru mine, e principalul vinovat. La sfatul consilierilor, a desființat echipa a doua.  Pentru faptul că de atunci Dinamo nu a mai promovat jucători și că a dat echipa fără să se intereseze cui o dă, Negoiță a principalul vinovat.

 Din cauza lui a ajuns echipa pe mâna unora care nu au nicio treabă cu Dinamo. Nu avea nicio garanție că povestea asta va continua. Nu s-a asigurat.  Pentru mine e principalul vinovat. A fost un amatorism total acolo. Mi s-a spus că se întreba de ce sunt mai mult de 12 fripturi la masă, când era la echipă. Nu știa cum e treaba, de ce sunt așa multe, uita că mai sunt și rezerve la echipă etc.  E dureros și trist. Negoiță trebuia să vadă pe mână cui dă clubul. Trebuia să ceară o garanție. Dacă vinzi mașina și primești bani, nu iei mașina înapoi? Domnule Negoiță, nu poți lua clubul înapoi? - Ciprian Marica 

Nu știa cum e treaba, de ce sunt așa multe, uita că mai sunt și rezerve la echipă etc.  E dureros și trist. Negoiță trebuia să vadă pe mână cui dă clubul. Trebuia să ceară o garanție. Dacă vinzi mașina și primești bani, nu iei mașina înapoi? Domnule Negoiță, nu poți lua clubul înapoi? 

- Ciprian Marica 

VIDEO Novak Martinovic plânge după retrogradarea lui Dinamo: „Mare păcat! E pierdere și pentru campionat”

Citește și:

EXCLUSIV Mirko Ivanovski își atacă antrenorul: „Uhrin n-a făcut nimic, deși era considerat Mesia” + „Au fost multe lucruri ciudate la Dinamo în ultima perioadă”

Au publicat tot ce s-a discutat în ședința dintre Zăvăleanu și DDB » Se pregătește un nou acționar la Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
alexiosas
alexiosas  •  03 Iunie 2022, 18:43
Postat de Amiralul2022 pe 03 Iunie 2022, 14:27

Marica a reprezentat, totuși, ceva-n fotbalul românesc, tu, Negoiță, prin ce te-ai făcut remarcat, *** ?

de Marica n-ai fi auzit nicicodata daca selectiile la nationalele mici si la "academii" s-ar fi facut pe valoare si nu pe banii parintilor.............am un vecin care a jucat cu Marica si spune ca era de departe cel mai slab din lot dar tot de departe avea parintele cu cele mai multe "sacose" in portbagajele antrenorilor.......si daca asta,chiar si asa,a ajuns unde a ajuns,ca a fost si el fotbalist,pe langa astia de azi,chiar unul bun,inchipuiti-va unde ar fi ajuns sumedenie de copii talentati dar cu parinti fara bani sa-i tina la academii

balotelli
balotelli  •  03 Iunie 2022, 15:36
Postat de romeverest pe 03 Iunie 2022, 13:46

Prosopel si-a luat in ultimul timp un avant prea mare !! Ramane cel mai norocos fotbalist roman, in sensul ca a jucat la niste echipe cu nume, a castigat bani buni, dar nicaieri nu a impresionat !! Nu degeaba Piturca il incalzea pe marginea terenului la Europene si nu-l introducea in echipa !!

Nea Piți știa că tot ce se ascunde în spatele unui prosopel, trebuie mai întâi încălzit și abia apoi introdus.

MirceaOrdean
MirceaOrdean  •  03 Iunie 2022, 15:30

Oare de ce nu preia Ciprian Marica echipa, și să o facă precum soarele de pe cer?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează