FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo se iau de Răuță după ce l-a criticat pe Uhrin » Au postat un clip în care l-au ironizat

Alexandru Răuță // FOTO: Imago
Alexandru Răuță // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 13:20 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 14:01

Mijlocașul Alexandru Răuță (29 de ani) a fost ironizat de fanii lui Dinamo, după ce l-a criticat pe antrenorul Dusan Uhrin.

Răuță, unul dintre căpitanii lui Dinamo din acest sezon, l-a acuzat pe Uhrin că îi favoriza pe jucătorii străini și făcea alegeri nepotrivite în alcătuirea echipei, iar fanii „câinilor” au reacționat imediat.

Dinamo încearcă orice pentru a face rost de bani » Discuții cu 3 nume importante
DINAMO
Dinamo încearcă orice pentru a face rost de bani » Discuții cu 3 nume importante

Aleaxndru Răuță, ironizat de fanii lui Dinamo

Fanii lui Dinamo, cei care l-au adus pe Uhrin la echipă, au postat un clip ironic la adresa mijlocașului, pe contul de Facbook Radio Dinamo 1948, ce aparține fanilor.

„Dacă tot și-a anunțat plecarea de la Dinamo, cred că este un bun prilej să trecem în revista reușitele lui Alexandru Răuță în sezonul 2021/2022” au scris fanii, care au postat un videoclip de 9 secunde.

După intro-ul „Golurile și assiturile reușite de Răuță în sezonul 2021/2022”, clipul se termină brusc, cu mesajul „Vă mulțumim pentru vizionare”, ironizând prestația mijlocașului.

Reusitele lui Rauta in sezonul 2021/2022

Daca tot si-a anuntat plecarea de la Dinamo, cred ca este un bun prilej sa trecem in revista reusitele lui Alexandru Rauta in sezonul 2021/2022.

Publicată de Radio Dinamo1948 pe Vineri, 3 iunie 2022

Răuță a strâns 30 de meciuri pentru Dinamo în acest sezon.

Alexandru Răuță: „Uhrin a avut clinciuri cu toți jucătorii”

Răuță, unul dintre căpitanii lui Dinamo din acest sezon, îl acuză pe Uhrin că îi favoriza pe jucătorii străini și făcea alegeri nepotrivite în alcătuirea echipei.

„Noi, jucătorii, am vrut să rămână domnul Stoican. I-am zis să stea cu noi, chiar și domnul Mureșan era pe aceeași linie. În primul rând, domnul Stoican este român și cunoștea foarte bine nucleul de jucători. El se baza mai mult pe jucătorii români, nu pe străini, ca domnul Uhrin. 

Acesta a avut diverse clinciuri cu toți jucătorii. Sunt de părere că nu s-a pliat pe ceea ce ar fi fost nevoie la noi, la Dinamo. Să știi că nu m-am certat cu el, să nu se înțeleagă așa ceva, dar am avut cu toții contre cu dânsul din punct de vedere tactic.

Făcea niște alegeri nepotrivite, avea jucătorii lui pe care, indiferent ce s-ar fi întâmplat, nu i-ar fi scos din echipă, pe când noi, românii, eram văzuți mai prost, cum s-ar spune.

A făcut multe improvizații de când a venit, jucători care nu evoluau pe posturile lor, ați văzut și voi. Uite, la ultimul meci, era 1-1 cu U Cluj, îl scoate pe Cosmin Matei, număr 10, și introduce un mijlocaș central mai defensiv.

Nu poți, la rezultatul acela, să scoți ofensiv, care îți mai creează ceva, o fază, o ocazie, o pasă și să bagi defensiv”, a declarat Răuță potrivit playsport.

VIDEO Filip vrea să plece gratis de la Dinamo, Zăvăleanu nici nu vrea să audă! » Steliano a venit cu o propunere

Citește și: 

Noi detalii de la întâlnirea DDB - Zăvăleanu » Ce datorii urgente există, pe ce stadion ar putea evolua echipa + „Avem discuții cu un investitor străin și 2 dinamoviști potenți”

Și Răzvan Grădinaru vrea să plece de la Dinamo: „Nu mai sunt bani” + Critică schimbarea lui Stoican: „El ne unise. Uhrin voia ceva, noi altceva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
elgabri
elgabri  •  06 Iunie 2022, 03:00

Curios ca "groparii" nul critica pe Gafeanu

Iliutadinamo
Iliutadinamo  •  04 Iunie 2022, 23:07

Filip,cel mai mare ***,***,matei,esanu,torjel va ti batut joc de dinamo, si cotonogarul de rauta niste *** sa va fie rusine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno807
creeperno807  •  04 Iunie 2022, 22:31

N-are ce sa faca meme cu el, si pe giovanni daca-l pui sa-i fie impresar, echipa mai buna decat avantul prabusirea nu-i gasesti lui rauta

Vezi toate comentariile (10)
Comentează