FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo așteaptă bani de la o nou promovată, dar conducerea nu are speranțe: „La ce sărăcie e acolo, nu știm când îi vom încasa”

Iliev a fugit la timp de la Dinamo // FOTO: Imago
Iliev a fugit la timp de la Dinamo // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2022 08:46 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 09:51

Dinamo va încasa o sumă modică din transferul portarului Plamen Iliev (30 de ani) la Hermannstadt.

„Câinii” au ajuns să se bucure și la 10.000 de euro! În plină criză financiară, jonglând cu colapsul după retrogradarea rușinoasă a formației, roș-albii se vor alege cu o sumă modică din transferul lui Plamen Iliev la Hermannstadt. 

Și aceasta întrucât bulgarul - amenințat de către fanii „câinilor” iarna trecută - a promovat cu trupa lui Marius Măldărășanu la finele acestui sezon de Liga a 2-a. 

Probabil că Mureșan tace despre altceva
editorial
Probabil că Mureșan tace despre altceva

Dinamo ia 10.000 de euro pentru Plamen Iliev

Conform înțelegerii dintre cele două grupări, care fac schimb de locuri în primul eșalon, Hermannstadt trebuie să vireze suma în contul bucureștenilor.  

Chiar dacă este vorba de o sumă derizorie, „câinii” nu sunt ferm convinși că o vor vedea prea curând!

„La ce sărăcie e și pe la Hermannstadt și la ce probleme sunt acolo, nu se știe când vom încasa suma. Și-așa, cum vin așa se duc banii, ce mare lucru poți face cu 10.000 de euro?!”, au declarat oficialii dinamoviști pentru GSP.

30.000 de euroeste suma estimativă pe care roș-albii o vor încasa din drepturile TV la Liga 2

Iliev a fost adus de Mureșan la Dinamo în mercato din toamna 2021, dar în decembrie bulgarul a intrat în conflict cu Mircea Rednic, antrenorul de-atunci al roș-albilor, după eșecul de la Mioveni (1-2). 

Ulterior, goalkeeper-ul s-a plâns, acuzând un tratament ostil din partea ultrașilor. În ciuda tentativelor conducerii și a lui Flavius Stoican, antrenorul ce i-a urmat „Puriului”, Iliev nu a mai dorit sub nicio formă să continue la Dinamo, transmițând că fanii i-au amenințat familia. 

A plecat la Hermannstadt, cu acea clauză de 10.000 de euro, a contribuit la promovarea ardelenilor, evoluând în 10 meciuri și încasând în același număr de partide doar o treime din golurile luate în Ștefan cel Mare. 

19 goluriîn 10 meciuri a încasat Iliev în poarta „câinilor”, primind doar 6 în tot atâtea partide la Hermannstadt

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Cât de repede va reveni Dinamo în prima ligă?

Citește și: 

Noi detalii de la întâlnirea DDB - Zăvăleanu » Ce datorii urgente există, pe ce stadion ar putea evolua echipa + „Avem discuții cu un investitor străin și 2 dinamoviști potenți”

Încă un jucător îl „mitraliază” pe Uhrin, după ce Dinamo a retrogradat: „A avut clinciuri cu toți!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
johnwayne
johnwayne  •  04 Iunie 2022, 13:33

de ce nu spuneti adevarul? ivanov daca joaca 90 de minute pentru dinamo(si a jucat mai mult),dinamo trebuie sa plateasca celor de la csu 50 de mii de euro. astia zece mii de euro sper ca cei de la sibiu sa nu ii plateasca niciodata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează