FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica intervine în forță în disputa Gigi Becali - Răzvan Burleanu și-l pune la respect pe șeful FRF: „S-au mai crezut unii intangibili...”

Mihai Stoica / foto: GSP
Mihai Stoica / foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 23:07 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 23:54

Mihai Stoica, revenit în scaunul de analist TV după încheierea cantonamentului pe care FCSB l-a derulat în Olanda, s-a pronunțat, vineri seara, pe marginea conflictului deschis dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Oficialul vicecampioanei cataloghează drept „periculos” discursul incisiv pe care Răzvan Burleanu l-a avut zilele trecute la adresa patronului de la FCSB, în momentul în care cei doi s-au ciondănit public pe marginea eliminării regulii U21.

„Discursul lui Burleanu? Unul periculos! Totuși, este președintele unei entități formate din cluburi. El e angajatul cluburilor! Vorbește prea de sus și am mai văzut mulți care au crezut că sunt intangibili și, de fapt, s-a dovedit că nu sunt. 

Discursul lui Gigi îl știm, de multe ori exagerează, știm, dar el are altă proprietate a termenilor decât avem noi”, a comentat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Răzvan Burleanu a dat de pământ cu Gigi Becali: „Este un om pierdut”

În ultima conferință de presă susținută, Răzvan Burleanu l-a luat în colimator pe Gigi Becali, cel care care a dus o politică agresivă împotriva regulii U21.

Președintele Federației a avut o replică fără precedent la adresa lui Gigi Becali, considerând că fotbalul românesc ar fi mai sănătos fără finanțatorul celor de la FCSB.

„Nu-i convine domnului Becali? Ei bine, domnul Becali are trei variante pe care le poate accesa în orice moment. În primul rând: acceptă că face parte dintr-un sistem pe care nu-l poate corupe și-l respectă. Doi: poate apela la justiția sportivă, pentru că nu trăim într-un sistem dictatorial. Orice decizie care nu are la bază un temei legitim oricând poate fi răsturnat. Trei: își ia jucăriile și pleacă!

Într-o societate normală, un om care prejudiciază statul, care merge la închisoare și care nu învață din greșelile sale, cu siguranță este un om pierdut. Și pentru lumea asta, dar și pentru lumea cealaltă, în care crede domnul Becali. Domnul Becali a ratat oportunitatea să tacă. A ratat oportunitatea de a transforma propriul club în cel mai important din regiunea noastră”.

VIDEO Gigi Becali, nemilos cu Burleanu: „Eu nu sunt din Securitate, nu sunt din «Doi și-un sfert»! Dacă plec eu, se alege praful!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Mihai Stoica anunță un nou transfer la FCSB! De ce depinde mutarea

Mihai Stoica, devastator după acțiunea Peluzei Sud: „Au pus 3-4 cearșafuri, dar nu știu cum ne-ar putea împiedica! Derby-ul fotbalului românesc trebuie să se joace în Ghencea”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
VanBasten
VanBasten  •  09 Iulie 2023, 15:09

S-au mai crezut unii intangibili si au ajuns pe la puscarie. Meme vorbeste din proprie experienta.

danglumetu
danglumetu  •  09 Iulie 2023, 13:05

pustiul asta de burleanu isi bate joc, ca mai inteligent, de toti super-increzutii si parerologii din fotbal la un loc de cind avea 28 de ani! si o va mai face multi ani de acum inainte, asa, ca sa le crape fierea astora de oftica!

grigs1981
grigs1981  •  08 Iulie 2023, 12:51

Acest individ este bagat cu forta banilor,pe gatul iubitorilor de fotbal...Intr-o tara normala era un paria,nu pentru ca a facut"facultate" ci,pentru ca,din pozitia de oficial al echipei sale,sub protectia bodyguarzilor,a lovit cu salbaticie cu pumnii,un suporter al echipei sale...Asta este de neiertat...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează