FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM îl ironizează pe jucătorul adus de preferatul lui Becali: „Ai 1,93 metri, iar când sari ai 1,85. Acum mai joacă fotbal pe sintetic”

Stipe Vucur, în spatele lui Moruțan și Cordea / FOTO: Imago
Stipe Vucur, în spatele lui Moruțan și Cordea / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2022 22:36 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 23:06

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, l-a ironizat pe Stipe Vucur (30 de ani), fundașul central austriac dat afară de Gigi Becali în august 2021. Fusese adus de Florin Vulturar, noul agent preferat al patronului FCSB.

Stipe Vucur este „clientul favorit” al lui Mihai Stoica. Managerul celor de la FCSB nu ratează nicio ocazie să îl ironizeze pe fundașul central adus în Liga 1 fără a fi consultat.

Mihai Stoica, replică ironică pentru Mihai Rotaru: „Ne-au lovit de ne-au spart! Suntem loserii de serviciu”
FCSB
Mihai Stoica, replică ironică pentru Mihai Rotaru: „Ne-au lovit de ne-au spart! Suntem loserii de serviciu”

Stoica și-a amintit de Vucur, fotbalist liber de contract după despărțirea de FCSB, în momentul în care vorbea despre media ridicată de înălțime a defensivei roș-albastre. 

Mihai Stoica: „Nu am auzit ca Vucur să mai joace undeva”

„Tamm are 1,93, Edjouma are 1,92. Avem și doi jucători de 1,91, pe Dawa și Bouhenna. Și anul trecut am avut stoperi înalți, dar erau pe modelul nea Gigi Mulțescu: «ai 1,93, iar când sari la cap ai 1,85». 

Cam așa era Stipe Vucur, care a luat 80.000 ca să plece. A plecat în august 2021. Suntem în iulie 2022 și nu am auzit să mai joace undeva fotbal. Poate pe un sintetic”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Stipe Vucur, adus la FCSB de Florin Vulturar

Adus de FCSB în iulie 2021 de impresarul Florin Vulturar, Stipe Vucur a fost dat afară de FCSB după mai puțin de două luni de când și-a pus semnătura pe contract.

MM îl ironizează pe jucătorul adus de preferatul lui Becali: „Ai 1,93 metri, iar când sari ai 1,85. Acum mai joacă fotbal pe sintetic”
Stipe Vucur

Becali i-a reziliat contractul lui Vucur după eliminarea rușinoasă suferită în Conference League contra celor Șahtior Karagandy, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă, 3-5 la loviturile de departajare. FCSB a fost nevoită să achite o clauză de 80.000 de euro pentru a scăpa de el.

Vulturar l-a propus. Lui Vulturar i-am botezat copilul. E un băiat bun, merge și la biserică. I-am zis despre Vucur că dacă nu are peste 1,90 metri, nu discut! Îl iau pe un an pe Vucur, apoi îi fac două contracte: unul pe un an, apoi pe doi ani.
Gigi Becali

VIDEO Cele mai importante informații înainte de FCSB - Universitatea Cluj, prima etapă a sezonului 2022/2023

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Adrian Mititelu, acuzații grave la adresa lui Rotaru după decizia Tribunalului București: „A descoperit atelierul de confecționat sentințe! E fabricată!”

EXCLUSIV A revenit din Ucraina și a semnat chiar înaintea meciului cu FCSB

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
superdaniel72
superdaniel72  •  13 Iulie 2022, 07:01

vai, vai, trebuia anuntat ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează