FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu, acuzații grave la adresa lui Rotaru după decizia Tribunalului București: „A descoperit atelierul de confecționat sentințe! E fabricată!”

Adrian Mititeu (54 de ani), finanțatorul celor de la FCU Craiova, a comentat pentru GSP.ro decizia prin care Tribunalul București a decis interzicerea numelui „FCU” și a siglei cu leul.
Adrian Mititeu (54 de ani), finanțatorul celor de la FCU Craiova, a comentat pentru GSP.ro decizia prin care Tribunalul București a decis interzicerea numelui „FCU” și a siglei cu leul.

Articol de - Publicat marti, 12 iulie 2022 20:10 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 20:51

Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul celor de la FCU Craiova, a comentat pentru GSP.ro decizia prin care Tribunalul București a decis interzicerea numelui „FCU” și a siglei cu leul.

Adrian Mititelu consideră că interzicerea folosirii siglei cu leul este una greșită, oferind o serie de argumente în acest sens. Finanțatorul celor de la FCU Craiova spune că rivalul Mihai Rotaru a avut un rol în desfășurarea procesului și că proiectul va merge mai departe indiferent de hotărârea de la apel.

Tudor Băluță s-a întors în Liga 1: „Mult succes în tricoul alb-albastru!”
FARUL
Tudor Băluță s-a întors în Liga 1: „Mult succes în tricoul alb-albastru!”

Adrian Mititelu: „O sentință fabricată! Decizia privind leul este nedreaptă” 

„O sentință total surprinzătoare. Este o sentință fabricată, dar e greu să demonstrez asta. Contravine tuturor stărilor de fapt. Încercăm să formulăm o cale de atac, dar sunt foarte pesimist. Toate prognozele indicau că în privința siglei cu leul vom avea câștig de cauză. Noi suntem continuatoarea activității de 30 de ani, lucru confirmat de FRF și FIFA. 

Noi ne-am judecat cu clubul sportiv condus de Badea, nu cu Rotaru. Eu deduc că numele de Universitatea Craiova este notoriu, dar decizia în legătură cu leul este nedreaptă. Leul a fost folosit doar de echipa de fotbal. 

În ianuarie 1991, când secția de fotbal a plecat din clubul sportiv și a căpătat autonomie, ea a fost singura ramură care a folosit sigla cu leul. Nu a mai fost la handbal, baschet, nicăieri. Ei au avut aceeași siglă, în dungi”, a declarat Adrian Mititelu, pentru GSP.ro. 

Adrian Mititelu, acuzații grave la adresa lui Rotaru după decizia Tribunalului București: „A descoperit atelierul de confecționat sentințe! E fabricată!”
Sigla Clubului Sportiv Universitatea

„O decizie total nedreaptă, mai ales că noi suntem recunoscuți acum de FRF, de toate forurile, ca succesorul legal și continuatorul Universității Craiova. Din punct de vedere al FRF, FIFA și UEFA suntem clubul care continuă activitatea. 

Dacă această decizie se menține, ajungem în situația ca noi, succesorul legal, să nu putem să folosim numele și sigla. Iar acest drept să fie deținut de o enitate care nici măcar nu e afiliată la FRF. CSU se folosește de o înțelegere cu Badea pentru a folosi numele.

Probabil că marca FCU a fost anulată pentru că ea conține leul în siglă. Cred că prin prisma acestui lucru. Numele de FCU e total distinct de Universitatea. Totuși, sunt optimist că în apel vom modifica în parte sentința. Am multe atuuri juridice, dacă se judecă corect”, a continuat Adrian Mititelu. 

Adrian Mititelu, acuzații grave la adresa lui Rotaru după decizia Tribunalului București: „A descoperit atelierul de confecționat sentințe! E fabricată!”
În stânga, sigla lui FCU Craiova. În dreapta, sigla lui CS Universitatea Craiova

Adrian Mititelu: „Dacă nu se schimbă decizia, ne adaptăm”

„Ei spun că U Craiova se confundă cu Universitatea Craiova. Nu au inventat ei numele. Dacă nu se întâmplă, nu putem decât să ne adaptăm. Orice s-ar întâmpla, oamenii sunt deja separați în Craiova. Importante sunt performanțele acum. 

Până la urmă nu se termină lumea nici nu procesul ăsta, nu ne desființăm, că vom fi obligați să schimbăm numele. Denumirea de Craiova nu ne-o poate lua nimeni. Probabil vom schimba o literă, o cifră. O să găsesc ceva ca să rămânem în viață”, a dezvăluit Mititelu.

Mihai Rotaru, luat în colimator de Adrian Mititelu

Chiar dacă nu a fost implicat direct în proces, Mihai Rotaru nu a scăpat de furia lui Adrian Mititelu: „Să îl întrebați pe Rotaru cum a obținut sigla. Sunt sigur că a obținut-o prin metoda lui clasică. A descoperit atelierul de confecționat sentințe. Cred că la el în birou a fost făcut această sentință. Eu așa cred, că el a făcut sentința, iar judecătorul a semnat-o. Așa cred eu”.

Subliniez, noi suntem în aceeași situație ca Rapidul, suntem continuatorii de drept. Cei de la FIFA au analizat tot. Dar lumea s-a săturat de acest scandal. Eu nu mă așteptam ca această decizie să fie atât de clară. Lor li s-au admis toate cererile, nouă niciuna. Dacă nu ai dovezi, taci
- Adrian Mititelu

VIDEO Adrian Mititelu îi atacă pe rivalii din Craiova: „Ne-au furat suporterii și sponsorii!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Dan Petrescu lovește din nou: „Pyunik nu e o echipă mică! A venit cu charter, a închiriat 41 de camere single”

OFICIAL Universitatea Craiova are un nou „decar” » Anunțul clubului oltean

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
george.br
george.br  •  13 Iulie 2022, 12:46
Postat de ticlazau pe 13 Iulie 2022, 11:21

Daca ești așa de curios citește motivarea deciziei. De ce echipa înfințată de Mititelu in 2002 se numea FOTBAL CLUB U CRAIOVA si nu FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA?

Nu, bre... lasa motivatea instantei! Zi cu gurita matale de ce au fost gasiti nevinovati!

ticlazau
ticlazau  •  13 Iulie 2022, 11:21
Postat de george.br pe 13 Iulie 2022, 09:32

Si DE CE au vost gasiti nevinovati?

Daca ești așa de curios citește motivarea deciziei. De ce echipa înfințată de Mititelu in 2002 se numea FOTBAL CLUB U CRAIOVA si nu FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA?

george.br
george.br  •  13 Iulie 2022, 11:09
Postat de DON_JOSE pe 13 Iulie 2022, 10:25

"Au fost", Georgele, cel cu 4 clase absolvite!

Te-ai repezit cu extaz sa ma tragi de maneca pentru o tasta vecina "ciupita" in graba, lucru care se intampla oricui, inclusiv tie. Focul cu care faci trimitere la pretinsa mea lipsa de carte arata cat de micut esti, Clonel!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează