FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Un fost antrenor de la FCSB dezvăluie cum l-a ajutat pe MM Stoica să-l dea afară pe Victor Pițurcă: „A zis «Băi, nu-i locul meu aici! Eu vreau mai mult!»”

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 12:36 / Actualizat marti, 14 martie 2023 13:59

Invitat la GSP LIVE, Leo Strizu, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre tensiunile care au avut loc în trecut, între Mihai Stoica și Victor Pițurcă.

În primul mandat la formația roș-albastră, 2002-2004, Victor Pițurcă a colaborat o scurtă perioadă și cu Mihai Stoica, venit de la Oțelul în iulie 2002.

Întrebarea lui Costin Ștucan care l-a enervat pe Leo Strizu: „Pintilii? Vrei să mă iei la mișto?”
GSP LIVE
Întrebarea lui Costin Ștucan care l-a enervat pe Leo Strizu: „Pintilii? Vrei să mă iei la mișto?”

VIDEO Leo Strizu, dezvăluiri despre cum l-a îndepărtat Mihai Stoica de la FCSB pe Victor Pițurcă

Fostul antrenor de la FCSB, aflat în conflict cu MM Stoica, a dezvăluit că știa că oficialul roș-albaștrilor voia să-l îndepărteze din club pe fostul selecționer, dar nu l-a avertizat pe acesta.

„Lui Pițurcă nu i-am spus ce-l așteaptă... Trebuia să o facem împreună, eu și Mihai Stoica. L-am trădat pe Pițurcă într-o formă... Cum l-am trădat?

Eram într-o poziție în care am contribuit cu aducerea lui Mihai Stoica la echipă. După 6-7 luni ce făceam? Îi pregăteam debarcarea? Ne întâlneam zilnic. El era la birou, eu și Pițurcă eram la jucători. 

După 4-5 luni, a zis «Băi, nu-i locul meu aici! Eu vreau mai mult!»”. Nu se putea! Nu avea putere să ia decizii. Nu puteai face ceva peste Pițurcă. «Hai să-l detronăm!».

Eu, în perioada aia, eram mereu cu Pițurcă. Ne-am apropiat foarte mult. Avem o chimie bună. Am zis «Nu mă bag. Știu ce ai în cap, știu ce vrei. Nu mă bag». Nu puteam”, a spus Leo Strizu la GSP LIVE.

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan: „L-ați ajutat pe Stoica în demersul lui? I-ați spus ce făcea Pițurcă? Ce spunea despre el sau despre Gigi? Au fost informații de la dumneavoastră pe care credeți că el le-a folosit?, Strizu a declarat: „Altfel cum să...? Ca să debarci un om și să-ți faci loc ce trebuie să faci? Să taci din gură și să aștepți un vânt puternic ca să dea la o parte persoana pe care vrei s-o dărâmi? Nu”.

Acesta a continuat: „Nu m-am băgat. Dar dacă îi spuneam lui Piți «Bă, vezi că asta a început să...», îl dădea pe Mihai Stoica. Piți avea cea mai mare putere. I-aș fi făcut rău lui Stoica. Eram bun prieten cu el.

Nu-i discuta despre Piți cu MM Stoica... Dar eram pus la mijloc. Dacă îi spuneam lui Pițurcă și îi zicea lui MM Stoica «Dă-i drumul!»”.

Citește și: 

Omul de la FCSB care l-a impresionat pe Leo Strizu: „Cel mai bun din țară. Dacă te bagi pe domeniul lui, îți dă peste nas”

14 fotbaliști roș-albaștri la echipele naționale? FCSB ar putea doborî în această săptămână două recorduri all-time!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  14 Martie 2023, 20:31
Postat de vasile_00 pe 14 Martie 2023, 14:35

Am citit articolul ăsta și cel cu "conflictul" dintre Pantilimon și Rădoi și n-am înțeles nimic. Știu că fotbaliștii se exprimă, uneori, mai greu, dar jurnalistu' ar trebui să-l facă pe fotbalist mai citibil, dar cred că și ăștia sunt mai mult "fotbaliști" decât jurnaliști.

Corect!

oscarduarte
oscarduarte  •  14 Martie 2023, 16:28

Urmatorul la stors sensational din saracul Strizu e Stucanul*** Ti se face și mila de el, l-ati bagat toți la mijloc și il faceti trenuletul pana scoateți ultima picătură de senzațional.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasile_00
vasile_00  •  14 Martie 2023, 14:35

Am citit articolul ăsta și cel cu "conflictul" dintre Pantilimon și Rădoi și n-am înțeles nimic. Știu că fotbaliștii se exprimă, uneori, mai greu, dar jurnalistu' ar trebui să-l facă pe fotbalist mai citibil, dar cred că și ăștia sunt mai mult "fotbaliști" decât jurnaliști.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează