FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pariul lui MM Stoica: „Dacă era cu 6 luni mai în vârstă, Florin Tănase se bătea la locul doi pentru titlul de golgeter”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 19:53 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 21:11

Atacantul Ianis Stoica (19 ani) este pariul lui Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, pentru viitorul sezon.

Cu 5 goluri în 15 meciuri în acest sezon de Liga 1, Ianis Stoica l-a impresionat pe oficialul roș-albaștrilor, care e sigur că acesta se va lupta pentru titlul de golgeter al campionatului în sezonul următor.

Mărturia unui fotbalist despre starea deplorabilă a gazonului înainte de Dinamo - FCSB: „Va fi un derby urât și periculos pentru jucători”
DINAMO - FCSB
Mărturia unui fotbalist despre starea deplorabilă a gazonului înainte de Dinamo - FCSB: „Va fi un derby urât și periculos pentru jucători”

Ianis Stoica, pariul lui Mihai Stoica

„În anumite condiţii poate fi foarte important pentru noi şi credem cu convingere că va ajunge un jucător determinant. Am curaj să pariez că, dacă va fi sănătos,  Ianis Stoica va fi golgeterul campionatului viitor detaşat.

Cu Ianis Stoica cu şase luni mai în vârstă, Florin Tănase se bate la locul doi pentru titlul de golgeter”, a declarat MM Stoica, la TV Telekom Sport.

Ianis Stoica îi ia fața lui Keșeru

Gazeta Sporturilor anunța azi că Claudiu Keșeru nu va mai fi titular la FCSB, urmând ca Ianis Stoica să fie titular, după ce își va reveni după accidentare.

„Ce vreți să îi fac eu? Care e meseria lui? Să dea goluri! Vreți să dau eu goluri în locul lui? Știa situația de la început. Am spus și eu, dar a spus și MM că vom încerca să mergem pe mâna tinerilor, dar uitați că a jucat din nou titular. Nu e bine nici așa? Tot eu am ceva cu el? Nu, tată! Dar dacă lui îi convine că am ajuns să ne punem bazam într-un copil de 19 ani, atunci să mergem pe mâna copiilor de 19 ani. Nu mă mai întrebați de Keșeru. Eu am și alte treburi, nu să stau să vorbesc de el”, a spus Becali pentru ProSport.

Are șanse mici să joace în Dinamo – FCSB

Recent, MM Stoica dezvăluia că atacantul are șanse mici să joace duminică în derby-ul cu Dinamo.

Ianis Stoica a avut amigdalită acută, este acum pe antibiotic. Are șanse minime să fie pe teren cu Dinamo. Nu mai avea nicio durere, se simte foarte bine, dar e greu după 5 zile de antibiotic să-l bagi în teren”, a declarat MM pentru sursa citată.

Progresul lui Ianis Stoica la FCSB

  1. A debutat la FCSB la o vârstă incredibilă: 14 ani și 10 luni. Se întâmpla în octombrie 2017, la meciul de Cupa României, Sănătatea Cluj - FCSB 1-6, când a reușit să și marcheze
  2. A debutat în Liga 1 foarte, foarte devreme. La doar 16 ani, mai exact în februarie 2019, în meciul Voluntari - Dunărea Călărași 0-0, când îmbrăca tricoul grupării din Călărași
  3. A înscris primul gol în Liga 1 la doar 18 ani și jumătate, în meciul UTA - FCSB 1-1

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo - FCSB

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
969907806361734
Nedelcu Dan  •  27 Ianuarie 2022, 22:55

"se bate la locul doi pentru titlul de golgeter”? Ori iei titlul de golgeter, ori nu! Locul doi nu inseamna nimic; te poti "bate" doar pentru titlul respectiv ori pentru locul doi in clasamentul marcatorilor. Mama lor de logica si de limba romana, cite capcane ascund acestea pentru MM!

2390836174295086
Chis Eduard  •  27 Ianuarie 2022, 22:02

Tot felul de nulitati promovate de *** de Meme , gloabe de fotbalisti si *** de meme

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close