FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica îi închide ușa unuia dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1: „N-ai ce să cauți la Steaua, dacă ai jucat acolo!”

Mike Cestor (29 de ani), fundașul central al lui CFR Cluj, nu are nicio șansă să vină la FCSB - aceasta e opinia lui Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor.
Mike Cestor (29 de ani), fundașul central al lui CFR Cluj, nu are nicio șansă să vină la FCSB - aceasta e opinia lui Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 17:28 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 17:33

Mike Cestor (29 de ani), fundașul central de picior stâng al lui CFR Cluj, nu are nicio șansă să vină la FCSB - aceasta e opinia lui Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor.

„Cel puţin din punctul meu de vedere, dacă joci în liga a 5-a din Anglia, nu ai ce să cauţi la Steaua. Cu tot respectul, n-ai ce să cauţi, e Steaua!”, a declarat MM în emisiunea „Sport Report” de la Telekom Sport.

FCSB - FCU Craiova 2-2 » Egal bun pentru CFR Cluj pe Arena Națională
FCSB - FCU Craiova
FCSB - FCU Craiova 2-2 » Egal bun pentru CFR Cluj pe Arena Națională

Apoi, managerul roș-albaștrilor a făcut o paralelă cu Malcom Edjouma, cel mai nou transfer al vicecampioanei: „E adevărat, nu a jucat nici el la un nivel mare. Dar, pentru mine, jucătorii care au şcoala franceză sunt suficient de buni pentru a juca în România”.

Mike Cestor, acuzat de Dan Petrescu că n-a vrut să joace în FCSB - CFR 3-3

La începutul anului, Gazeta scria despre negocierile dintre Cestor, intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR, și FCSB. Între timp, stoperul a ajuns mai aproape de CSU Craiova.

Dan Petrescu a spus public, imediat după meciul cu FCSB, că își reproșează introducerea lui Mike Cestor, însă în discuțiile față în față cu jucătorul, dar și cu cei din conducerea clubului, a lansat acuzații grave și anume că stoperul francez n-a dorit să joace serios fiindcă e în ultimele 6 luni și negociază deja cu alte echipe.

CFR a pierdut la ultima fază a derby-ului cu FCSB posibilitatea de a câștiga meciul și, implicit, de a închide în proporție de peste 90% lupta pentru câștigarea campionatului. Iulian Cristea a marcat cu capul, de lângă Chipciu și Cestor.

MM Stoica îi închide ușa unuia dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1: „N-ai ce să cauți la Steaua, dacă ai jucat acolo!”
Mike Cestor

Cestor, jucător de ligile a 4-a și a 5-a în Franța și Anglia

Până să ajugă în România, în vara lui 2018, Mike Cestor, practic, n-a existat ca fotbalist la un nivel cât de cât decent. Evoluase doi ani la Epinal, echipă de mijlocul clasamentului în Divizia a 4-a din Franța, iar între 2012 și 2015 evoluase la Woking, o formație de locurile 7-8 din a 5-a ligă din Anglia!

În schimb, în România a evoluat la nivel de top. A disputat finala Cupei României cu Astra, în 2019, după care și-a trecut în palmares două titluri cu CFR (2020 și 2021), plus o Supercupă.

Cestor a venit la CFR Cluj în iulie 2019, liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu.

750.000 de euroe cota de piață a lui Cestor, conform Transfermarkt

21 de aparițiia bifat fundașul congolez la CFR în 2021/2022, în toate competițiile

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre meciul FCSB - FCU Craiova:

Citește mai multe știri despre FCSB:

Becali și Iftime, dialog de la distanță: „Câtă minte îți trebuie ca să spui așa ceva?!” vs. „Îl tachinez pentru ca îmi place de el”

Becali se amuză după anunțul lui Pițurcă: „Ce să caute americanii la CSA Steaua? Să vină la mine. Dau echipa cu 10 milioane”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
ticlazau
ticlazau  •  04 Februarie 2022, 12:31

Stai linistit MM ca nici tu nu ai ce cauta la Steaua din moment ce esti manager la fcsb!

368023036732853
Iuga Mircea  •  04 Februarie 2022, 06:45

MM e de mulți ani meneger ,sau ce o fi, la fcsb,dar el nu știe nici acum că echipa care îl plătește se numește fcsb ,nu steaua!!!!!

1947___forumer
1947___forumer  •  04 Februarie 2022, 02:43

La Steaua nu, insa la clona FC FaciCeSpuneMustata 2003 da!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează