FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali se amuză după anunțul lui Pițurcă: „Ce să caute americanii la CSA Steaua? Să vină la mine. Dau echipa cu 10 milioane”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 12:39 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 14:08

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat ironic după anunțul lui Victor Pițurcă, care a dezvăluit că o companie americană voia să investească la CSA Steaua.

Potrivit antrenorului, americanii ar fi investit 50-100 de milioane în CSA Steaua, dar discuțiile au fost blocate de Nicolae Ciucă, actualul premier al României, pe-atunci ministru al Apărării Naționale.

Laude pentru transferul surprinzător făcut de Becali: „Era obligatoriu ca FCSB să aibă un asemenea jucător”
FCSB
Laude pentru transferul surprinzător făcut de Becali: „Era obligatoriu ca FCSB să aibă un asemenea jucător”

Gigi Becali: „Să vină la mine americanii de la CSA Steaua”

Gigi Becali a râs, în direct la Pro X, după ce a auzit declaraţia lui Pițurcă. Ulterior, acesta a declarat că este dispus să renunțe la FCSB pentru 10 milioane de euro.

„Mă faci să râd! Pițurcă e prietenul meu, dar ce să fac dacă el a zis? Nu pot să zic nimic, doar să râd. Cine să vină să dea 100 de milioane? Ei fac distracție acolo. CSA Steaua e echipă de amatori.  Să investești la ce? Ce să iei? E echipă de amatori și nu o lasă legea să facă fotbal profesionist! Ei se distrează acolo, cheltuie banii publici. Doar cheltuie banii statului. Se distrează. De ce să dea bani cineva pentru distracție și să decidă alții? 

Să vină la mine. Dau eu echipa pentru 10 milioane de euro, dar fără jucători. Și cu 90 de milioane să cumpere de la Armată brandul Steaua, care oricum nu face nici 100.000 de euro. Să-i dea lui Ciucă 90 de milioane și mie 10. Le dau echipa cu loc în Liga 1. Sau 80 de milioane la Armată și 10 milioane lui Ciucă, să intermedieze afacerea. 

Să mă caute pe mine, dacă are un așa american”, a spus Becali la ProX.

Eu am avut o tentativă în vară, discutasem cu cineva alte afaceri şi am venit cu o propunere. Era o companie din America şi oamenii au fost încântaţi de ceea ce au auzit, să investească la Steaua.

M-am întâlnit cu cineva şi am înţeles că ministrul nu vrea. A zis că mai așteaptă. Veneau oamenii, băgau 50-100 de milioane de dolari, ce vreţi mai mult?! Atunci, ţineţi clubul la Armată, dar găsiţi înţelegere la Ministerul Sportului! Eu nu văd niciun inconvenient ca Ministerul Apărării să aibă o echipă. Și mi s-ar părea normal să și promoveze.

Nici nu e nevoie ca echipa să fie definitiv a privaţilor, e nevoie de un contract care să avantajeze pe toată lumea
- Victor Pițurcă, miercuri, în emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport

VIDEO Totul despre FCSB - FCU Craiova

Citește și: 

Acuzat de Victor Pițurcă că se implică total la FCSB, Becali îi răspunde antrenorului: „Doar asta contează!”

Gigi Becali dezvăluie reacția lui Florin Tănase după ce a fost schimbat la pauză în derby-ul cu Dinamo: „Ce supărare? El știe foarte bine”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
iri_
iri_  •  04 Februarie 2022, 20:32
Postat de fcsbesteaua pe 03 Februarie 2022, 20:49

Voi ori sunteti prosti,ori sunteti prosti cu toti! Bai,.cine are de suferit din treaba asta,ca pe Becali si Csa cu generalii ei,nu dau 2 bani,intelegi? Steaua fara palmares din 47 si pana in prezent,NU MAI EXISTA. Ca are Csa nu stiu ce denumire si Becali nu stiu ce bucata din palamres,este egal cu 0.Echipa a jucat in liga 1 de la infiintare si pana azi,restul e treaba hotilor.Mi se pare ca trebuie sa fii prea prost sa aperi interesele hotilor,decat a echipei! In loc sa luptati pentru palamrfes,voi luptati pentru niste hoti si va puneti eticheta de cei mai prosti suportyeri de pe planeta asta,care 14-15 ziceti voi,ati fost sa sunteti din greseala,2 echipe,care credeati ca sunt Steaua! Ba mai mult,pana si astia pe care ii sustineti azi,va spuneau ca au inchiriat baza sportiva,echipei Steaua Bucuresti,va spuneau ca in Ghencea joaca Steaua.Cat de prosti puteti sa fiti ba?????

Citez: "Csa are nustiu ce denumire" am incheiat citatul :) Cum ma sa zici ca denumirea de "Steaua Bucuresti" e "nustiu ce denumire" ?:) Pai pt ce mai luptam atunci, pt nustiu ce denumire?:)))

catalynn
catalynn  •  03 Februarie 2022, 21:35
Postat de fcsbesteaua pe 03 Februarie 2022, 21:00

Cum de nu vorbesti de cum a ajuns Becali la Steaua? De ce nu vorbesti si de banii aia pe care i-a bagat in club,fara nici o garantie? Asta cu "un cioban a furat Steaua de la armata" e pentru cei mai prosti oameni de pe Pamant. Pana nu va scapa de Csa si Becali,nu se va alege nimic de echipa asta!

Mă Ștrul, nici tu nu știi ce vrei! Cum sa scape mă Steaua de CSA sau FC fcsb de ne-a jjijji!? Pai cele doua echipe fără “părinții” lor nu au cum exista! In plus, tu nici pana astăzi nu ai priceput ca CSA Steaua fiind “instutie publica” nu are și nu avea cum sa fie privatizata, nici ca întreg și nici pe bucăți!? Dacă pricepeai măcar asta atunci știai ca nu avea ce cumpara ne-a jjijji. Tu poți cumpara școala de la tine din comuna de exemplu!? Îți spun io, nu poți, chiar dacă ești animat de cele mai bune intenții!

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  03 Februarie 2022, 21:00
Postat de adriann_ pe 03 Februarie 2022, 20:33

Postache, vezi ma ca imprumutul era pe 20 de ani, a expirat de mult. Iar ti-au dat astia template-uri proaste. In rest, ii e cat se poate de evident oricarui om cu IQ normal e ca aia de la Armata l-ar fi lasat pe becali sa se joace mai departe cu masinuta lor cata vreme ciobanul le platea chiria aia supraevaluata in Ghencea si NU facea pe stapanul la Steaua. Problema a fost ca becali a avut impresia ca manevra din 2003 cu ANAF-ul l-a facut si proprietar pe ceva ce nu cumparase niciodata, iar cireasa de pe tort a fost momentul in care a refuzat sa le mai plateasca alora chiria in Ghencea. Asa ca MApN i-a aratat imediat cine e de fapt proprietar la Steaua, mai ales ca treaba nu fusese niciodata in dubiu pentru orice persoana cu minime cunostinte juridice. Nu e nimic complicat, un club de fotbal nu e vreun miel ratacit pe care un cioban necinstit sa-l poata baga in turma lui pentru ca nu are marcaj :)))

Cum de nu vorbesti de cum a ajuns Becali la Steaua? De ce nu vorbesti si de banii aia pe care i-a bagat in club,fara nici o garantie? Asta cu "un cioban a furat Steaua de la armata" e pentru cei mai prosti oameni de pe Pamant. Pana nu va scapa de Csa si Becali,nu se va alege nimic de echipa asta!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează