FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Laude pentru transferul surprinzător făcut de Becali: „Era obligatoriu ca FCSB să aibă un asemenea jucător”

Edjouma, în duel cu Florin Tănase // foto: Imago
Edjouma, în duel cu Florin Tănase // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 11:13 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 12:46

 FCSBl-a cumpărat pe mijlocașul Malcom Edjouma, de la Botoșani, Gigi Becali plătind 300.000 de euro.

Invitat în această dimineață la GSP LIVE, Ionuț Rada, fost fundaș la FCSB, a comentat transferul jucătorului de 25 de ani și a explicat de ce echipa roș-albastră s-a orientat bine către el.

Gigi Becali dezvăluie reacția lui Florin Tănase după ce a fost schimbat la pauză în derby-ul cu Dinamo: „Ce supărare? El știe foarte bine”
FCSB
Gigi Becali dezvăluie reacția lui Florin Tănase după ce a fost schimbat la pauză în derby-ul cu Dinamo: „Ce supărare? El știe foarte bine”

VIDEO Rada, prima impresie despre transferul lui Edjouma la FCSB: „Este obligatoriu să ai în echipă un astfel de jucător”

„Ne aducem aminte de meciurile jucate de FCSB și vedeam o sensibilitatea la mijloc. De exemplu, CFR avea la mijloc jucători cu gabarit, care-și făceau simțită prezența acolo.

FCSB avea jucători tineri, cu potențial, și se vedea lipsa de experiență. Asta au căutat cei de la FCSB, de aceea l-au adus pe Edjouma. În mijlocul echipei, mai ales pe partea defensivă, e obligatoriu să ai un asemenea jucător. El a impresionat la Botoșani și e un jucător bun. 

Probabil că la Botoșani simțea mai multă libertatea și încerca mai multe pase dificile. Acum, responsabilitatea e mai mare. Una e să joci la Botoșani, alta e la FCSB. Va depinde de el, de cum se va adapta și de cum va înțelege că nu mai trebuie să joace așa riscant. Trebuie să-și înțeleagă rolul. Poate va juca mai sus și va evolua altcineva în fața apărării. Asta depinde de Toni Petrea.

Am văzut mulți jucători care au impresionat la Botoșani, dar nu au confirmat când au ajuns la FCSB. Așa cum e cazul lui Haruț, care acum se întoarce la echipa din Botoșani”, a declarat Ionuț Rada la GSP LIVE.

Edjouma, cel mai bun din Liga 1

Mijlocașul francez e, într-adevăr, ieșit din comun raportat la ce închizători străini au venit să joace în Liga 1 în ultimii ani. Chiar și Dan Petrescu l-a remarcat după meciul direct de luni seară: „A fost pe tot terenul Edjouma, foarte bun fotbalist".

Practic, FCSB l-a cumpărat pe cel mai bun mijlocaș central din actualul campionat. Concluzia aparține firmei InStat, care monitorizează partidele din Liga 1. Și care după 23 de etape are următoarea ierarhie, ținând cont de Indexul InStat (media tuturor reușitelor și nereușitelor unui fotbalist din timpul meciului):

JUCĂTORINDEX INSTAT
1. Edjouma247
2. Nistor241
3. A. Albu240
4. Droppa237
5. Șut237
6. Artean236
7. Boateng235
8. N. Păun234
9. Eder Gonzalez227
10. Ov. Popescu226

VIDEO  Ionuț Rada, detalii despre proiectul TheRadaWay: „Încerc să motivez oamenii să facă sport”

Fostul fundaș și-a deschis un business online, în care abonații pot face 6 antrenamente săptămânale. Amuzat, Rada le-a oferit un pachet premium foștilor săi colegi, Ianis Zicu și Marius Croitoru, pentru a-i ajuta să ajungă la o formă fizică de invidiat.

Citește și: 

MM Stoica anunță că transferul lui Dawa la FCSB e în pericol: „Sunt șanse de 0,5%” » Ce spune Gigi Becali despre fundaș

Acuzat de Victor Pițurcă că se implică total la FCSB, Becali îi răspunde antrenorului: „Doar asta contează!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close