FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica numește momentul în care s-a rupt totul la FCSB: „Golul din ofsaid al Voluntariului ne-a afectat foarte tare. Ne-a debusolat!”

Jucătorii lui FCSB, după 2-2 cu Voluntari
Jucătorii lui FCSB, după 2-2 cu Voluntari

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 17:13 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 17:35

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, consideră că ratarea titlului sezonul trecut a dăunat echipei, care a început catastrofal această stagiune: două înfrângeri și un egal în primele 3 meciuri.

În contextul iminentei despărțiri dintre FCSB și antrenorul principal Toni Petrea, Mihai Stoica a numit motivul pentru care consideră că echipa nu mai funcționează sub comanda lui Petrea.

Este vorba despre ratarea titlului sezonul trecut, îndeosebi despre egalul din penultima etapă, 2-2 cu FC Voluntari, meci în care ilfovenii au egalat pe final cu un gol înscris din ofsaid. Dacă ar fi câștigat, FCSB ar fi jucat în ultima etapă cu titlul pe masă în fața CFR-ului.

Becali a stabilit cuplul de fundași centrali + A mai trecut un jucător pe lista neagră: „Am chemat impresarul și i-am zis: «Uite, îi dau drumul. Găsește-i echipă!»”
FCSB
Becali a stabilit cuplul de fundași centrali + A mai trecut un jucător pe lista neagră: „Am chemat impresarul și i-am zis: «Uite, îi dau drumul. Găsește-i echipă!»”

Mihai Stoica: „Golul din ofsaid marcat în FCSB - Voluntari ne-a debusolat”

„Mie-mi pare foarte rău că pleacă. Echipa a jucat poate cel mai bun fotbal din ultimii ani cu el pe bancă. Vorbim de acum două luni. Ce s-a întâmplat? am o teorie.

Golul ăla cu Voluntariul ne-a afectat foarte tare. Toată lumea se pregătea să joace finala campionatului, avea încredere mare tot. Golul ăla marcat din ofsaid pur și simplu ne-a debusolat.

Meciul cu CFR n-a mai contat. Altă explicație logică nu găsesc pentru care jucătorii nu mai au încredere în ei. Nu e vorba numai de atitudine.

Poate am greșit că am fost destul de virulenți în presă după meciul cu U Cluj, mă includ și pe mine aici”, a punctat MM la Orange Sport.

Mihai Stoica: „Petrea nu crede că le mai poate schimba starea jucătorilor”

Oficialul de la FCSB a dezvăluit și filmul plecării lui Toni Petrea, precum și argumentul invocat de acesta:

„Ieri, după meciul cu Rapid, în autocar mi-a zis că ar vrea să plece. I-am zis să se calmeze, să discutăm de dimineața la rece. Mi-a zis că e super OK, că ar fi mai bine așa, că mai bine pleacă acum și poate se produce un șoc la echipă.

A motivat spunând că nu crede că mai poate să le schimbe starea. E vorba de stare, de nimic altceva”.

Mai multe știri despre FCSB: 

Jandarmeria București a anunțat sancțiunile după derby-ul Rapid - FCSB

Becali se contrazice » Ce are de gând să facă la FCSB: „Nu dau nici 5 bani” vs. „Mai aduc un atacant. Nu poți da gol cu «trichi-trichi»”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
laur33
laur33  •  26 Iulie 2022, 10:05

Da da, sigur golul ala a fost de vina. Dar pana la golul ala? MM nu zice nimic de raportul care a scos fcsb lider detașat între echipele avantajate de arbitri în sezonul trecut. Dacă nu ar fi fost ajutata de arbitri la ora meciului cu Voluntari FC fcsb nu avea nicio șansă la titlu, ba chiar se bătea pt locul 3. Dar MM nu zice nimic de asta. El se leagă fix de golul Voluntari-ului. C-așa e MM când vine vorba de FC fcsb: întotdeauna, dar întotdeauna, fără excepție, maxim de subiectiv. Doar de-asta e plătit, nu?

tataika
tataika  •  26 Iulie 2022, 05:10
Postat de demolarii pe 25 Iulie 2022, 22:30

Cu un conducător de calibrul lui MM un club puternic poate fi destabiliza? Dar ce echipă e? *** Nojorid?

Vezi ca vine Metaloglobus!

oaiabehehe
oaiabehehe  •  25 Iulie 2022, 23:00

MM are dreptate. Meciul cu Volutari ne-a debusolat pe toti dar nu din cauza la offside ci pentru ca Gigi n-a putut sa faca un *** cu finu Pandele. Pai daca nici cu finu, bai Gigi.... Ce pretentii sa mai ai la titlu in conditiile astea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close