FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a stabilit cuplul de fundași centrali + A mai trecut un jucător pe lista neagră: „Am chemat impresarul și i-am zis: «Uite, îi dau drumul. Găsește-i echipă!»”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 14:46 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 15:52

După Rapid - FCSB 2-0, Gigi Becali spune că a găsit un aspect pozitiv. Patronul FCSB l-a lăudat pe fundașul central Joyskim Dawa.

Becali spune că Dawa și Joonas Tamm, estonianul adus de MM Stoica, vor face pereche în centrul defensivei, iar Rachid Bouhenna va ieși din echipă.

Rotaru râde de FCSB: „Pleacă antrenorul? A părăsit Gigi echipa?”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Rotaru râde de FCSB: „Pleacă antrenorul? A părăsit Gigi echipa?”

Becali îl scoate pe Bouhenna din echipă: „Dawa și Tamm vor fi fundașii”

Au greșit Bouhenna și Edjouma. Mai mult a greșit Bouhenna la goluri. Știi ce e bine totuși? Din toate înveți ceva. 

Aseară am învățat ceva, care e cuplul de fundași centrali. Îmi place de Dawa. Nu am nicio emoție când e mingea la Dawa, când sare la cap sau când e mingea pe partea lui. Și mai e celălalt, pe care nu știu cum îl cheamă. Tamm. Îmi place de el. Avem deja cuplul de fundași central, Dawa - Tamm”, a spus Becali la ProArena.

Becali, supărat pe Oaidă

Patronul FCSB s-a declarat supărat pe mijlocașul Răzvan Oaidă, despre care a spus că vrea să-l vândă.

„Am dat bani pe Oaidă. Am chemat impresarul și i-am zis «Uite, îi dau drumul. Găsește-i echipă. Cu mine negociai, acum să vedem ce poți». Vreau să văd ce pot să mai salvez. Scap și de Tănase... Astea sunt calculele mele la ora asta. Îl dau înapoi pe Oaidă, gratis. Parcă după accidentare a uitat fotbalul. Și pe Haruț îl dau înapoi la Botoșani.

Olaru nu mai e bun, Tavi nu mai sclipește, Coman dă pase la portar, Stoica scapă singur și se împiedică. Nu am explicații. Când l-am adus pe Edjouma am zis că am dat lovitura. Acum se încurcă, dă cu stângul în dreptul, se împiedică în iarbă. Nu pot să îmi dau seama”, a adăugat omul de afaceri.

De când sunt în fotbal am mai avut meciuri slabe, înfrângeri, dar aveam posesia. M-a mai bătut Rapid, dar mingea era la mine. Nu pot să îmi dau seama, nu am nicio explicație pentru ce se întâmplă acolo. Dacă găsesc o posibilitatea să mă retrag și să scot din bani, o fac imediat.

 Nu îmi mai convine situația asta. Nu prindem nici play-off. Nu avem cum. Cum să vorbești de titlu? Bine, sunt două meciuri... O să ne batem cu Craiova și cu CFR, dar nu văd perspective de a ne reveni. Nu văd

- Gigi Becali

VIDEO Cauza ascunsă a căderii FCSB? „Au ales ca să nu se supere patronul”

Citește și:

Becali se contrazice » Ce are de gând să facă la FCSB: „Nu dau nici 5 bani” vs. „Mai aduc un atacant. Nu poți da gol cu «trichi-trichi»”

Antrenorul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB după demisia lui Petrea: „E cuminte. Am avut rezultate cu el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
alb__albastru
alb__albastru  •  26 Iulie 2022, 06:59
Postat de fabulos pe 25 Iulie 2022, 23:47

Locul 2 și balanța pe plus contează mai mult decât un antrenor cu nume, bani mulți pe salarii și locul 4 sau 5. Sunt banii lui, îi administrează cum dorește pentru a face profit. Nu este dator nimănui sa dea bani pe antrenori și jucători.

Asa este. Plus ca suporterii s au invatat cu asta si stiu ca pe sefu lor il doare n blana de la oaie ca nu iese campion atata timp cat iese banutu. Nu stiu cum de mai sustin un asemenea club, de parca ar avea procente din acei bani. Una i sa vrei si sa nu poti, iar alta i sa poti dar sa ti fie indiferent. Iar lu sefu de la stana…de vreo 7 ani ii este cam indiferent. Ce mi e gogoseria din colt, ce mi e clubul asta. Bani sa iasa. Aliluia.

fabulos
fabulos  •  25 Iulie 2022, 23:47
Postat de alb__albastru pe 25 Iulie 2022, 19:46

Locul doi este noul loc unu. Episodul 45 . Aliluia.

Locul 2 și balanța pe plus contează mai mult decât un antrenor cu nume, bani mulți pe salarii și locul 4 sau 5. Sunt banii lui, îi administrează cum dorește pentru a face profit. Nu este dator nimănui sa dea bani pe antrenori și jucători.

fabulos
fabulos  •  25 Iulie 2022, 23:43
Postat de roost.eradevar.at pe 25 Iulie 2022, 19:15

Ciobandante trebuie pus antrenor la nationala. Clar ne calificam de pe locul 2 !!

Confunzi o afacere personală cu una națională. El urmărește să fie pe profit la 31 martie. Nu îl interesează calificările. Nimeni nu se duce la serviciu cu bani de acasă.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează