FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Rotaru râde de FCSB: „Pleacă antrenorul? A părăsit Gigi echipa?”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 13:02 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 14:56

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, s-a amuzat pe situația de la FCSB. Gigi Becali a anunțat că antrenorul Toni Petrea demisionează de la echipă.

Întrebat despre acest lucru, Rotaru a răspuns ironic. „A părăsit Gigi echipa? Credeam că de el e vorba, ați zis că au rămas fără antrenor”, a spus acționarul de la Universitatea Craiova, la Pro Arena.

Mihai Rotaru a anunțat două transferuri în direct la TV: „Azi au venit” + Ce deficit bugetar uriaș a anunțat patronul oltenilor
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mihai Rotaru a anunțat două transferuri în direct la TV: „Azi au venit” + Ce deficit bugetar uriaș a anunțat patronul oltenilor

Mihai Rotaru râde de FCSB

Rotaru a comentat și rezultate rivalelor la titlu, CFR Cluj și FCSB, care au pierdut în această etapă. Campionii au fost învinși de FCU Craiova (1-3), iar echipa lui Becali a pierdut cu Rapid (0-2).

„Față de CFR și FCSB noi nu am pierdut, glumind puțin. CFR era normal să vină în cap după 5 ani. Asta era și analiza noastră înaintea sezonului. FCSB a greșit pregătirea fizică. Am văzut că și conducătorii lor comentează de noi, deci pot să vorbesc și eu.

Inclusiv în trecut, când era Toni Petrea secund, se rupeau 3 sferturi din echipă. Rusescu, Chipciu, Tănase, Pintilii, Bourceanu, după acel sistem, care e foarte dur, s-au rupt. Dacă Gigi vrea să vândă, să o facă după maxim 2-3 ani.

 La fundași au făcut greșeli, ați văzut ce însemna Tamm. Dar au calitate în rest”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit sursei menționate.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Toni Petrea nu e singurul! Alt om-cheie pleacă de la FCSB

Antrenorul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB după demisia lui Petrea: „E cuminte. Am avut rezultate cu el”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
kuba
kuba  •  25 Iulie 2022, 21:28
Postat de nasty1 pe 25 Iulie 2022, 15:04

Nu va luati dupa fentele custodelui, Rotaru nu e asa mare dusman al celor din FCSB. Pana in 2013, cand a primit ordin de la PSD sa infiinteze Blue Lions Mogosoaia, Rotaru avea rezervata loja la meciurile FCSB, era mare suporter al echipei lui Jiji! De aia nici nu prea "reuseste" sa invinga FCSB-ul, e unul din satelitii lui Becali.

Si asa va ramane mereu!

fcklu2
fcklu2  •  25 Iulie 2022, 19:52
Postat de TIborSzoltan pe 25 Iulie 2022, 18:44

Te-am vazut la poarta stadionului. Un umflat dupa cum spui, in slapi, care vinde semințe.. te stim..

nu, ce-ai vazut tu era oglinda :)

benicio
benicio  •  25 Iulie 2022, 19:20

Rotaru rade de gigi, mm de rotaru.mm de dan petrescu si tot asa. Intretimp noi suntem eliminati de armeni, georgieni, albanezi. Nu reprezentam nimic in Europa si ei se contrazic care 0 este mai important. Sper sa castige Sepsi campionatul, este singurul club decent cu patron om normal, antrenor, jucatori stadion. Poate cand o sa vedem un management unguresc care reprezinta normalitatea in fotbal o sa invinga managementul nostru de 2 lei o sa incepem sa gandim altfel. Pana atunci uitati-va la patronii de fotbal Gigi, Mititelu, Rotaru, Varga. Este ca Sepsi pare o echipa simpatica dupa ce citesti numele acestea?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează