FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Mihai Stoica, prima conferință ca manager general la FCSB: „Clubul avea nevoie de o voce! Gigi Becali nu mai apare public”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 14:01 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 18:19

Mihai Stoica, managerul general al lor de la FCSB, a susținut prima conferință de presă în noua calitate de conducător al echipei roș-albastre și a vorbit despre situația de la club.

Noul oficial de la FCSB a dat detalii despre proiectele sale, despre planurile pe care la are în noul mandat și despre ce urmează pentru jucătorii formației antrenate de Toni Petrea.

„Mă voi autoprezenta. Revin în funcția pierdută pe 4 martie 2014, cu aceleași atribuțiuni. Voi fi managerul general al echipei. Am fost low-profile și în sezonul trecut. De azi sunt oficial. Am acceptat pentru că patronul echipei a decis să nu mai aibă apariții publice și trebuie ca acest club să aibă o voce. Calea pe care a ales-o Gigi Becali nu poate să implice și o asemenea activitate. Discutăm zilnic și nu cred că ar fi în regulă să fac public motivul.

VIDEO Mihai Stoica, prima conferință ca manager general la FCSB: „Clubul avea nevoie de o voce! Gigi Becali nu mai apare public”

Ce voi face? Rezultate! Asta am făcut toată viața și asta vom face! Rezultate bune. Era nevoie de un staff tehnic echilibrat și profesionist, iar de la venirea lui Anton Petrea și Thomas Neubert acest lucru s-a revoltat.

Acum e nevoie de Pintilii pe bancă. Când Pintilii va putea sta ca antrenor pe bancă, atunci mă voi consulta cu ei, dacă au nevoie de mine, iar dacă patronul cred că pot ajuta echipa de pe bancă, o voi face cu cea mai mare plăcere.

Azi și mâine așteptăm cu înfrigurare rezultatele unor teste. Cei care se vor negativiza mâine nu vor putea evolua cu Dinamo, sau vor juca puțin. Dar e important ca măcar să ai pe bancă jucători ca Man, Cristea, Moruțan sau Briceag.  E foarte complicat pentru noi, dar cred că mental suntem în stare să luptăm cu șanse reale. Uneori este mai important mentalul decât fizicul.

Discuțiile pentru Caiado și Karanovic s-au purtat între Gigi și Anamaria Prodan. S-a discutat ca ei să stea cu noi cât suntem în Europa. Nu puteau pleca din cauza atmosferei pentru că nu știau cum e. Au venit joi dimineața, au jucat seara, iar Karanovic a plecat vineri. Nu știau cum e atmosfera.  Dar vă spun că e foarte bună, e înduioșătoare”, a declarat Mihai Stoica.

Eram neoficial când m-a atacat Craiova. Acum sunt oficial și spun că nu voi mai adresa nicio jignire la adresa unei persoane sau entități sportive. Ironiile se permit. Pe Soirn Cârțu îl respect. Eu nu am mințit cu nimic când am spus când s-au înființat. Dar subiectul e închis
-Mihai Stoica

Noi l-am adus pe Straton pentru că aveam nevoie de el și Dinamo a renunțat la el. Andrei Vlad apăra foarte bine înainte să fie depistat pozitiv, atât la club, cât și națională. Titular cu Dinamo va fi Andrei Vlad! 
- Mihai Stoica

VIDEO Conferința lui Mihai Stoica

VIDEO Match preview FCSB - Dinamo: tot ce trebuie să știi despre „Derby de România”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Incredibil! Hermannstadt și-a luat înapoi jucătorii de la FCSB: anunțul oficial

Jucător propus în direct la FCSB: „Aștept o ofertă de la Gigi Becali! Va regreta mulți ani dacă nu-l ia”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (91)
1001887383175988
Gorneanu George  •  02 Octombrie 2020, 08:41

Fcsb are nevoie si de un meneger care sa completeze si sa echilibreze lotul Nu sa incepi un nou sezon cu 2 fundasi centrali ,1 fundas dreapta si 8 mijlocasi centrali ... Cu gandul ca poate sa joace central -filip -nedelcu -ov popescu Astia sunt mijlocasi centrali joci cu ei daca vrei sa te bati la retrogradare domn meneger. Daca in lot erau 4 fundasi centrali era varianta sa se imbolaveasca toti 4 dar probabilitatea e mai mare sa ai macar 1 in teren in batalia pentru grupele europene ... Cfr fundasi centrali : Vinicius Burca Cestor Fcsb fundasi centrali: Cana Cristea Miron Cand o echipa are meneger .

dvd1
dvd1  •  02 Octombrie 2020, 03:15

la puscarie e locul astuia

iung811
iung811  •  01 Octombrie 2020, 23:25

Pentru cativa banuti sa vezi circ cu foamea-n gat!!!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează