FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 3-0

Mihai Stoica, ironie după FCSB - Astra: „Mulțumim pentru ajutor!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 07:11 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 08:18

FCSB s-a impus în primul meci oficial din 2021, 3-0 cu Astra, jucat la doar o zi după ce jucătorii antrenați de Toni Petrea au revenit din cantonamentul cu scandal din Antalya.

După meciul de pe Arena Națională, Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor a pus victoria pe seama scandalurilor iscate în presă pe tema posibile carantinări a echipei sale, fapt ce i-a motivat pe jucători.

„În seara asta, în plan mental, ura cu care am fost tratați de către jurnaliștii care nu ne suportă a contat mai mult decât munca băieților începută pe 2 ianuarie. Spiritul de echipă se cultivă greu. Mulțumim pentru ajutor!”, a spus mesajul pe Facebook al lui Mihai Stoica.

Mihai Stoica, manager general FCSB, ironie către echipele din Liga 1

Ulterior, MM Stoica a mai postat un mesaj, către echipele din Liga 1, făcând referire la apetitul ofensiv arătat de Dennis Man și Florin Tănase în acest sezon.

O singură echipă a marcat cât Man + Tănase. Sepsi. Restul au marcat mai puține”, a scris Mihai Stoica

24 de goluriau marcat Dennis Man (13) și Florin Tănase (11) în acest sezon de Liga 1

AUDIO. Moment scandalos la FCSB - Astra

Citește mai multe știri despre scandalul legat de cantonamentul FCSB:

FRF o salvează pe FCSB! Federația susține că a aprobat meciul, când el nu era programat: e inexistent în contract

Ce este Corendon Cup, competiția la care ar fi participat FCSB: „Atenție, Mihai Stoica, încă nu a început” » Mesajul lui Reghecampf: „Vă salut, dragi copii” :D

Mihai Stoica a cedat și a spus tot, după ce Vali Moraru s-a răstit la el în direct: „Nu ești tu ăla care să îmi spună să mă calmez!” » Cu cine ar fi jucat FCSB în Turcia

EXCLUSIV Gigi Becali, dialog cu GSP, după ce FCSB a scăpat de carantină: „Din cauza voastră, până și MM începuse să aibă emoții! Știți ce a făcut Arafat după ce ați scris?" + l-a sunat să-l certe pe șeful DSP Ilfov!

EXCLUSIV. Raed Arafat, prima reacție după ce FCSB a scăpat de carantină

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
argus
argus  •  16 Ianuarie 2021, 19:33

Eroare, Mihai Stoica! "...ura cu care am fost tratați de către jurnaliștii care nu ne suportă a contat mai mult decât munca băieților începută pe 2 ianuarie.", este o exagerare, un fel de vaicareala! In primul rand, dramatizezi calificand a fi "ura" modul in care ziaristii te percep (in rand cu "bossul" Gigi)! Este vorba de, sa zicem, faptul ca sunteti mai putin "simpatici"! Asa dar, ar trebui sa-ntelgi ca excesul de "luari la misto", scandalurile iscate din "vorbe nepotrivite", ce caracterizeaza mai toate inteventiile tale, acolo-i buba, nu in "ura"! Ar fi trebuit sa-ntelegi pana acum, motivele pentru care nu ai "priza" mediatica la care "pohtesti"! "Mistoul" de care faci uz nu are nici o legatura cu ironia, apanajul oamenilor "un pic" inteligenti! Mai toate inteventiile(repet, precum "bossul" Gigi) cred ca deranjeaza nu atat prin continut, cat prin agresivitate ce deseori, ajunge la insulta! Prn urmare nu te mai te da "lovit", ca nu esti de compatimit, dimpotriva!

george_br
george_br  •  16 Ianuarie 2021, 18:45

Boss... n-am nici o treaba nici cu unul, nici cu celalalt si sunt de acord cu afirmatia ta. Asadar, daca ai vrut sa ma atingi, n-ai nimerit!

1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  16 Ianuarie 2021, 11:44
Postat de baddog26 pe 16 Ianuarie 2021, 09:53

Boss, seamna perfect cu Marcel Popescu.Desi Cartu a fost un amre fotbalist, acum se face de ras cu fiecare aparitie debitand numai prostii.Si mai sunt si altii pe la alte echipe!!!

CORECT !!!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează