FOTBAL  »  Superliga  »  SONDAJ

MM Stoica a reinterpretat sondajul din Marca: „Dacă punem Rapid în loc de CFR...”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, la Orange Sport // sursă foto: captură YouTube
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, la Orange Sport // sursă foto: captură YouTube

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 20:11 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 20:21

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, s-a amuzat pe seama sondajului realizat de publicația spaniolă Marca, în care utilizatorii au fost întrebați „Care este cea mai bună echipă din fiecare țară?”. FCSB are un avantaj uriaș în sondajul aferent României, 82% față de 18 procente pentru CFR Cluj.

Spaniolii de la Marca și-au provocat utilizatorii să aleagă cea mai bună echipă de fotbal din mai multe țări din lume, inclusiv România. Pentru țara noastră există două opțiuni, Steaua și CFR Cluj, fără a fi menționat dacă e vorba despre CSA Steaua, liderul ligii secunde, sau FCSB, clubul lui Gigi Becali din Liga 1.

Momentan, după exprimarea a peste 125.000 de voturi, Steaua domină sondajul, cu 82% dintre voturi de partea sa. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și-a imaginat cum ar arăta sondajul dacă rivala roș-albaștrilor ar fi fost Rapid.

Absență importantă pentru FCSB la Voluntari: nevoit să plece astăzi din țară
FCSB
Absență importantă pentru FCSB la Voluntari: nevoit să plece astăzi din țară

Mihai Stoica a reinterpretat sondajul din Marca: „Dacă punem Rapid în loc de CFR Cluj...”

„Au fost și câțiva hateri care au votat contra, că CFR nu are suporteri nici în Cluj. Au intrat mai puțini hateri, că dacă intrau toți, procentul ar fi fost altul.

Dacă puneau Rapid în loc de CFR, la cum arată Rapid, cu tot glamourul ăsta din jurul Rapidului, ar fi fost mai echilibrat... Undeva la 81 cu 19. Ha-ha-ha. Glumim și noi, ce să facem? Nu vedeți câte se întâmplă?”, a precizat MM Stoica la Orange Sport.

CFR Cluj și FCSB sunt echipele din România care au dominat campionatul intern în ultimul deceniu. Ardelenii au câștigat cinci titluri consecutive, în timp ce clubul lui Gigi Becali speră să oprească anul acesta „seceta” care durează din 2015.

Roș-albaștrii au avut ultima perioadă de supremație între 2012 și 2015, când au luat trei campionate la rând.

Rapid se bate la primele locuri în acest sezon, în doar al doilea sezon de la revenirea în Liga 1. Giuleștenii ocupă momentan locul 3 în campionat, cu 45 de puncte, unul peste FCSB.

Mai multe știri din Liga 1: 

Surpriză! Cine a intrat în poarta Craiovei după plecarea lui Arlauskis + două noutăți în echipa lui Neagoe pentru derby-ul cu CFR Cluj

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj e comentat live de Remus Răureanu, Marius Mărgărit și Aurelian Botezatu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
Ionescu07
Ionescu07  •  14 Februarie 2023, 15:49

De ce, domnilor de la GSP, îmi aplicați ștampila că am folosit limbaj vulgar sau jignitor? Persoana care efectuează ani de pușcărie, cum se numește? Nu pușcăriaș? Realitatea jignește și este vulgară? Mai învățați!!

Ionescu07
Ionescu07  •  13 Februarie 2023, 12:18

Vedeți, domnilor de la GSP cât de jos ați ajuns dacă preluați ***?! Si totul doar pentru un ipotetic rating. O să ajungeți o foaie imundă. Bine că nu mai prea scoateți ediție tipărită, că ați fi ajuns pe post de hârtie igienică!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  12 Februarie 2023, 20:33

FCSB nu e Steaua….

Vezi toate comentariile (23)
Comentează