FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR

VOCILE GAZETEI CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, comentat live de Remus Răureanu, Marius Mărgărit și Aurelian Botezatu

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, comentat live de Remus Răureanu, Marius Mărgărit și Aurelian Botezatu
CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, comentat live de Remus Răureanu, Marius Mărgărit și Aurelian Botezatu

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2023 21:45 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 22:09

Duelul CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0 a fost comentat pe GSP.ro de Remus Răureanu (reporter special), Marius Mărgărit (reporter special) și Aurelian Botezatu (reporter). Mai jos găsiți opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză şi de la final.

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0 la final

Remus Răureanu: Craiova merita victoria pentru că a fost mai bună în repriza a doua. CFR ar fi putut profita în prima parte și să fi intrat cu avantaj la pauză. Clujul arată acum cel mai rău din ultimii cinci ani și jumătate și își încurajează rivalele că-i pot fura coroana.

Marius Mărgărit: CFR, prin Bănie nu se trece!

După un „dialog” cu ocazii la ambele porți, CFR a făcut pasul înapoi în partea secundă. Yeboah a coborât să-l mai tamponeze pe Ndong. Se știe, un 0-0, pe „Oblemenco” ar fi fost ok pentru Petrescu, cu gândul și la Lazio. Și oltenii au putut să respire. Iar primul trasor lui Ivan a desțelenit logic și tabela. Schimbările ardelenilor au avut efect zero. Iar Ivan a izbit încă o dată. Prin Bănie nu se trece! Campionii o încasaseră aici și în tur, și cu FCU Craiova. Nervii lui Rotaru au atins corzi sensibile. Neagoe și ai lui au găsit supapa, cu CFR, o armada parcă tot mai nesigură.

Aurelian Botezatu: Craiova face un pas înainte, CFR încă unul înapoi. Pentru olteni a fost și o probă de caracter, după evoluțiile anemice din partidele precedente. Au trecut-o cu brio. Dovadă că atitudinea potrivită și determinarea contează enorm. Ivan? Pe "Oblemenco" e greu de oprit. "Dublă" cu Hermannstadt, "dublă" acum. MVP-ul derby-ului. CFR-ul? Eșecul de azi, al doilea consecutiv, și mai ales repriza secundă, fără vreo ocazie, înseamnă un mare semnal de alarmă. Venit la timp, înaintea primei manșe cu Lazio.

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0 la pauză

Marius Mărgărit: Fotbal aspru, geșeli multe, ocazii împărțite, meci viu. Oltenii par ușor în avantaj la puncte și statistici. Dar meciul se joacă în condițiile ardelenilor, care sugrumă repetat construcția adversă cu un presing necruțător. Așa că oltenilor le-a rămas pasa lungă și factorul Ndong, care a tot tăiat felii defensiva adversă. Risipitorul Markovic a irosit cea mai mare șansă. Un 0-0 care nu convine nimănui, dar mai ales gazdelor. Loviturile grele se amână după pauză.

Aurelian Botezatu: „Șocul” produs de patronul Mihai Rotaru la echipă pare să fi avut efect. După o perioadă în care parcă s-au căutat, și de care CFR n-a profitat, deși oportunități a avut, oltenii au început să arate mai aproape de ceea ce și-ar dori suporterii. Voleul lui Vătăjelu și intervenția salvatoare a lui Burcă, în fața lui Zajkov, au încins tribunele. Altfel, corecte deciziile brigăzii lui Marcel Bârsan la golul anulat lui Deac și la penalty-ul neacordat lui Burcă.

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, înainte de meci

Remus Răureanu: Craiova și-a subțiat singura echipa când a renunțat la Arlauskis ca să-l titularizeze pe Popescu, un portar a cărui meserie e aceea de rezervă. Deși încă nu suntem în play-off, meciul arată că unul capital pentru ambele, fiindcă învinsa de astăzi ar fi zdruncinată atât de tare încât să admită că s-ar găsi într-o criză.

Marius Mărgărit: Bănia arde iar. De data asta din interior, așa că o parte dintre „incompatibilii” de pe lista lui Rotaru n-au mai prins nici lotul sau stau pe bancă pentru ciocnirea cu CFR. Neagoe e și el sub presiune, după restarul ratat al eternei doar pretendente la titlu. Nici CFR nu e prea bine după înfrângerea de acasă cu FCSB și urmează și „grija” cu Lazio. Din două orgolii rănite ar putea ieși o luptă aprigă. Poate chiar și un spectacol. Cine rămâne în picioare?!

Aurelian Botezatu: CFR n-a câștigat niciunul din ultimele 3 meciuri oficiale susținute în Bănie. Însă Universitatea a debutat modest în 2023 (1 victorie, 2 eșecuri), iar patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a pornit o adevărată revoluție în lot. Arlauskis e istorie, Papp, Găman și Martici, și ei pe lista neagră, au fost lăsați de Neagoe deoparte. Ca să-și facă bagajele? De asemenea, dintre "jaloanele" de la 1-2 cu Farul, Crețu, Rivaldinho și Nistor au ajuns pe bancă. De partea cealaltă, după 0-1 cu FCSB, în Gruia, Petrescu nu-și poate permite o nouă sincopă. Liderul Farul n-are decât Liga 1 pe cap și-n perioada următoare, în timp ce pentru CFR se adaugă "dubla" cu Lazio, din Conference.

Totul despre CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
observator_federal
observator_federal  •  11 Februarie 2023, 22:53

Dănuț, PROBLEMENCO???

observator_federal
observator_federal  •  11 Februarie 2023, 22:30

Domnilor, dacă ați fi selecționerul Naționalei, pe cine ați pune titular pe aripa stângă, pe Ivan sau pe Tavi Pompescu? (Nu am formulat "în locul lui Edi Iordănescu", fiindcă dânsul l-a preferat pe Tavi chiar când Mihăilă era ok...)

Orangegoblin
Orangegoblin  •  11 Februarie 2023, 22:19
Postat de brera30 pe 11 Februarie 2023, 22:06

Hai gata, 2-0. No?

Se repeta jocul, arbitrii nu au respectat indicatiile.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează