FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, răspuns tăios pentru DDB și Massimo Maccarone: „După figură nu pare să-i fi plăcut mult școala”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2020 12:51 / Actualizat miercuri, 30 decembrie 2020 13:26

Mihai Stoica (55 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a reacționat după ce Massimo Maccarone (41), coșmarul roș-albaștrilor din semifinalele Cupei UEFA, ediția 2005-2006, s-a înscris în DDB și a donat bani pentru a sprijini demersul fanilor dinamoviști.

MM îi ironizează pe rivalii care încă se bucură copios de eșecul celor de la FCSB de a ajunge în finala Cupei UEFA și îl înțeapă pe italianul Maccarone, care s-a pozat îmbrăcat într-o bluză pe care este tipărit logoul proiectului socios DDB:

„Piccolino, non andare in giro vestito cosí in Italia, potrebbero tirarti cose dal balcone” (n.r. - Piccolino, să nu mergi îmbrăcat așa prin Italia, s-ar putea să arunce oamenii cu lucruri în tine de la balcon.)

Mesajul lui Mihai Stoica: „Un sfat pentru nea Maccarone”

De când Dinamo se confruntă cu problemele astea iberice, am primit sute de mesaje gen „abia aștept miștourile”, „dă-le foc” etc. N-am făcut-o și n-am s-o fac, deși aveam una bună cu Helsinki și Nairobi... În fine. Nu vreau. Unii poate se gândesc că mi-e teamă de bad karma. Nu e asta, n-am treabă cu budismul. Doar că, oricât ură ar fi între grupările noastre, oricâte mizerii au scandat împotriva mea, mă impresionează disperarea cu care oameni care iubesc necondiționat clubul ăsta încearcă să-l salveze (am în familie un puști de 17 ani care cotizează).

Totuși, voi comenta o acțiune a lor. Acțiunea Maccarone.

Ce nu înțeleg cei cărora semifinala noastră din 2006 le-a adus bucuria supremă e că noi ne aducem aminte cu PLĂCERE de faptul că am eliminat Rapidul și am ajuns să jucăm semifinală în cupele europene. De faptul că am jucat 18 meciuri oficiale în Europa (record european?) în acel sezon. De faptul că n-am fost prea atenți la finala englezilor cu Sevilla pentru că pregăteam să celebrăm al doilea titlu consecutiv și așteptam preliminariile UCL. 2006 mai avea ceva de oferit steliștilor, golurile lui Vali Badea cu Standard, „du-te, Dică” la Kiev, a treia calificare consecutivă în primăvara europeană...

Un sfat pentru nea Maccarone. Sper că știe bine să citească în limba maternă, că după figură nu pare să-i fi plăcut mult școala...

- Facebook @ Mihai Stoica

Mihai Stoica, răspuns tăios pentru DDB și Massimo Maccarone: „După figură nu pare să-i fi plăcut mult școala”
foto: Facebook

Maccarone, coșmar pentru Steaua

Massimo Maccarone a îngenuncheat-o pe FCSB (pe atunci Steaua) în semifinalele Cupei UEFA din 2006. Atunci, FCSB a fost la un pas de calificarea în finala competiției, însă golul lui Maccarone din minutul 89 le-a spulberat visele steliștilor, care au fost învinși cu 4-2 după ce câștigaseră meciul tur, scor 1-0.

VIDEO. Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dennis Man e UNICAT! Domeniul-cheie în care a sprintat pe lângă Ianis Hagi sau George Pușcaș

Transformarea providențială de la FCSB » Din gafeurul de serviciu, în topul Ligii 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
945199456276634
Gabriel Florin Bujoreanu  •  31 Decembrie 2020, 13:33

Te doare rău nea ***. Eu apreciez câteodată ironia și spontaneitatea lui, dar era transfigurat atunci. Era în sevraj. Acu', ce sa zică și el.... Haz de necaz. Ce *** *** pe Macaroane, la faza cu școala!!!! Jubilează de bucurie premianții Nicoliță, CL. Raducanu, Bălan,.... Au și ei repetentul lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelcc
cornelcc  •  31 Decembrie 2020, 09:58

Trist sa fii suporterul unei echipe si singurele “realizari” din ultimii 30 de ani pe care le celebrezi sa fie incendierea tribunei din Ghencea si “infrangerea Stelei intr-o semi-finala europeana. Si toate astea in timp ce te pregatesti de desfiintarea propriei echipe, cotizand la bunastarea lui neputinta!

840249752763604
Claudiu Mosoiu  •  31 Decembrie 2020, 07:42

Ce as putea spune , in replica la postarea unui mascarici al fotbalului romanesc. Daca ne uitam la fata lui mm ( cu intentie am scris, cu litere mici..........fiind un nimic) vedem ca arata fata unui puscarias ( si aici eu am dovezi si probe ).

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close